Kućni ljubimci
Moderator: spacebound
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27584 times
- Been thanked: 31568 times
- Status: Offline
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14537 times
- Been thanked: 10042 times
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2843 times
- Been thanked: 23438 times
Re: Kućni ljubimci
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7940 times
- Been thanked: 18777 times
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2843 times
- Been thanked: 23438 times
Ja se prepo bio da mojim sta ne bude kako su reagovale.Toliko je taj mali pomogao u tom odrastanju, sad kad razmislim,to je nevjerovatno cemu ih je sve naucio i kako to malesno ucestvuje pa bukvalno i u odgoju i formiranju licnosti.Obaveza,ljubav,smijeh,kako izgladi napetu situaciju od ludog puberteta do svega…Fali nam pravo. 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Moxie
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 1451 times
- Been thanked: 1411 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14091 times
- Been thanked: 23380 times
- Status: Online
- Moxie
- Osvježenje foruma

Kupila joj ovo u cemu lezi na temu 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51777 times
- Been thanked: 9205 times
- Status: Online
Znaci ima šilte za macku kupit 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Moxie
- Osvježenje foruma

Ovo sam joj uzela, okaceno na ogradu
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30497 times
- Been thanked: 28183 times
Dobila sam od cerke automat za hranu za macke koji aktiviram preko aplikacije ma mom mobu.
Jer je ona kupila JOS moderniji aparat (sa kamerom da posmatra macke, to je kupila eto kad su na putovanju dva tri dana i da niko ne mora da dolazi da ih hrani)
Uglavnom, nece to Mario.
Stojimo ispred automata, ja aktivitala aplikaciju, hrana pada u tanjiric, gleda on, gledam ja… ni da pridje al dize sapu, sto je znak da je gladan.
Ozbiljno, ne lazem, jedno dve minute smo tako razgovarali „ma daj Mare, pa probaj“
Nista.
Tako da sam izvadila tanjiric i stavila na staro mesto.
Volim taj njegov karakter
Jer je ona kupila JOS moderniji aparat (sa kamerom da posmatra macke, to je kupila eto kad su na putovanju dva tri dana i da niko ne mora da dolazi da ih hrani)
Uglavnom, nece to Mario.
Stojimo ispred automata, ja aktivitala aplikaciju, hrana pada u tanjiric, gleda on, gledam ja… ni da pridje al dize sapu, sto je znak da je gladan.
Ozbiljno, ne lazem, jedno dve minute smo tako razgovarali „ma daj Mare, pa probaj“
Nista.
Tako da sam izvadila tanjiric i stavila na staro mesto.
Volim taj njegov karakter
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25858 times
- Been thanked: 26453 times
- Morgen
- Zvezda foruma

Ali njegov pogled… aparat, pa u mene, pa u aparat, pa….kao da je reko „sta ti bi zeno“
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25858 times
- Been thanked: 26453 times
- Nice
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 23955 times
- Been thanked: 10378 times
- Morgen
- Zvezda foruma

- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4885 times
- Been thanked: 4520 times
Kakav je to borac, nemam rijeci. 
Jako lose vidi, al opet hoda, ide, trazi. Bolje hoda sad i kad je nesto zezne, ona ustaje i nastavlja dalje. Bas sam radostna i ponosna. Onu zadnju subotu mislila sam da je to to, najgori osjecaj.
Ne znam jesam li rekla, u cetvrtak me zvao veterinar glavni, kaze stigli rezultati MRI glave. Hvala bogu nista strasno, nema tumora ili neceg slicnog. Vestibularni sindrom i posljedice istog, i naravno, otezavajuca okolnost je sto je izgubila vid (starost) pa se malo boji svega, posebno kad nije bila stabilna.
Mama ju je sad cuvala 10 dana pa je i fino smrsala. Ali najveca motivacija su i dalje njeni keksici.
Ljubav moja.
Jako lose vidi, al opet hoda, ide, trazi. Bolje hoda sad i kad je nesto zezne, ona ustaje i nastavlja dalje. Bas sam radostna i ponosna. Onu zadnju subotu mislila sam da je to to, najgori osjecaj.
Ne znam jesam li rekla, u cetvrtak me zvao veterinar glavni, kaze stigli rezultati MRI glave. Hvala bogu nista strasno, nema tumora ili neceg slicnog. Vestibularni sindrom i posljedice istog, i naravno, otezavajuca okolnost je sto je izgubila vid (starost) pa se malo boji svega, posebno kad nije bila stabilna.
Mama ju je sad cuvala 10 dana pa je i fino smrsala. Ali najveca motivacija su i dalje njeni keksici.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
I Luna, dobrica nasa, kako je dobra i kako slusa.
Aji narucila CannaVis kapi, i poslali gratis igracku sa kojom se igra sad Luna. I naravno, Herr Hans koji se nikako jos nije navikao na nju, koristi svaku priliku da se valja po njenom tepihu gdje bude vani i izzivljava se na njenim stvarima. Kao da joj hoce dati do znanja da je ovdje on sef i da je on "plasio" Aju i ne other way around.
Ne zna da je Luna dobrica i da bi se saaamo igrala. Kad zalaje, Hansa odnese iza kuce brzinom svjetlosti.
A da, Luna voli jabuke, maline, ljesnjake.. moramo je stopirat i ucit, da ne smije svasta, da ne bi u setnji kakav otrov pojela.
Aji narucila CannaVis kapi, i poslali gratis igracku sa kojom se igra sad Luna. I naravno, Herr Hans koji se nikako jos nije navikao na nju, koristi svaku priliku da se valja po njenom tepihu gdje bude vani i izzivljava se na njenim stvarima. Kao da joj hoce dati do znanja da je ovdje on sef i da je on "plasio" Aju i ne other way around.
Ne zna da je Luna dobrica i da bi se saaamo igrala. Kad zalaje, Hansa odnese iza kuce brzinom svjetlosti.
A da, Luna voli jabuke, maline, ljesnjake.. moramo je stopirat i ucit, da ne smije svasta, da ne bi u setnji kakav otrov pojela.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Promasio si temu. I forum. I zivot.klanac23 wrote: 09 Sep 2025, 11:37 kerovi i macke mars iz moje kuce. va ma je mjesto vani. nahranit cu ih ali vani