Bices najbrzi forumas.
Zvacemo te.
Brzi

Moderator: Krokodil Behko
Pajel da covjek moze normalno preko Romanije, Karaule.....
Podrzavam 200%.
Dobar je i plinski bojler, nemoj tako.
Ne sporim Teslu ali gdje imas Supercharger u BiHBrcak wrote: 06 Sep 2025, 20:47 I ja sam tako govorio samo benzin/dizel… proba Teslu evo me navuko se ko narkoman na zuto.
Sta je ba to nakve dvije cijevi i produznoHAVANA wrote: 06 Sep 2025, 19:42 Navrati me cerka haj u tal da kupimo za po selu.Fol u tal a ona ce vozat.Cccc.Struja.Nisam jos probo.IMG_4797.jpeg
Kontam. Ima par "destination charger-a" ali jako sporo pune...
To je ta mana kod nas u bosni, sto na dizelu benzinu plinu nemas razmisljana, pumpe na svakom coscku pun rezervoar za 5minBrcak wrote: 06 Sep 2025, 22:47Kontam. Ima par "destination charger-a" ali jako sporo pune...
Ali evo primjer, Brcko - Sarajevo oko 180km toliko i nazad, znaci ne moras nikako punit i jos ti ostane.
Govorim o model S 85 i model 3 long range.
Bosna je mala zemlja da imamo samo par super punjaca bilo bi pi*kin dim vozikati zujalice.
Za grad ok, ali za duze staze, nije to jos to..Brcak wrote: 06 Sep 2025, 22:47Kontam. Ima par "destination charger-a" ali jako sporo pune...
Ali evo primjer, Brcko - Sarajevo oko 180km toliko i nazad, znaci ne moras nikako punit i jos ti ostane.
Bosna je mala zemlja da imamo samo par super punjaca bilo bi pi*kin dim vozikati zujalice.
Kako kablo mute dragi,puni se baterija…Traje dva dana otprilike a ide jedno 45 na sat.Ne registruje se …Za mora top,ima ih jedno 50 u selu.Da ima mala do posla i plaze…A i ja do rive da ne moram motorom.Mutevelija wrote: 06 Sep 2025, 22:35Sta je ba to nakve dvije cijevi i produznoHAVANA wrote: 06 Sep 2025, 19:42 Navrati me cerka haj u tal da kupimo za po selu.Fol u tal a ona ce vozat.Cccc.Struja.Nisam jos probo.IMG_4797.jpeg![]()
Koliko moras dugo kablo imati da vozis to?
Za Bosnu nije. Recimo Hrvatska je rijesila taj problem. Imas brzih punjaca od Sl. Broda sve do mora. Za zapdnu evropu da negovorim.Matan wrote: 06 Sep 2025, 22:54Za grad ok, ali za duze staze, nije to jos to..Brcak wrote: 06 Sep 2025, 22:47
Kontam. Ima par "destination charger-a" ali jako sporo pune...
Valjda ti treba stvarno ogroman gepek pa traziz karavana, jer i obična Octavia ima nevidjenu "gepekčinu".