Jasno ko dan. Na pomolu je dobar raskol izmedju zapadne Miletove i istocne SDS-ove RS. Bas je fino svjedocio u Hagu, za sve kriv SDS.Krokodil Behko wrote:Prema saznanjima N1, državne policijske agencije duže vrijeme istražuju pojedine političare iz Republike Srpske. Opozicija u Srpskoj tvrdi da iza prekida saradnje sa SIPA-om, Sudom i Tužilaštvom BiH zapravo stoji strah od hapšenja.
RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: RS - all about
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9715 times
- Been thanked: 11457 times
- Status: Online
Djevojčica istjerana iz KUD-a zbog komentara majke na FB

Razlog za to je svirep i skoro nevjerovatan.
Naime, kako BN televizija saznaje razlog je komentar koji je Andrićeva ostavila na društvenoj mreži Facebook a koji, kako stoji u naredbi "šteti ugledu Kompanije `Boksit`", čiji je direktor Rajko Dukić.
(Nap.ba)
Re: Djevojčica istjerana iz KUD-a zbog komentara majke na FB
Samohrana nezaposlena...al lajati zna...treba znati lajati...i prihvatiti i posljedice
a sta li je napisala...a mozda i jest rekla istinu....
a sta li je napisala...a mozda i jest rekla istinu....
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
Bibi de se osluci, ili laje ili govori istinu.
Ne mogu odluciti izmedju dva nista...Konsultant wrote:Bibi de se osluci, ili laje ili govori istinu.
Sta je napisala...
Ako je htjela da djevojcica ostane, trebala je sutit..laje se kad ides na sve ili nista..
Gdje pise sta je izjavila na fb..
I nemoj ti meni tepati.. cuj Bibi
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Vjetar
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 24 times
Pa, obzirom da je vijest štura, ali eto, po ovome što piše, da pokušam shvatiti o čemu se ovdje radi.
Imamo na jednoj strani ženu koja je očigledno negativno pisala o kompaniji, a istovremeno joj je dijete član KUD-a te kompanije. Kompanija izbaci dijete iz članstva. U čemu je problem?
Na drugoj strani, kao argument na njenoj strani je to što je samohrana majka, nezaposlena... Kakve to ima veze?

Imamo na jednoj strani ženu koja je očigledno negativno pisala o kompaniji, a istovremeno joj je dijete član KUD-a te kompanije. Kompanija izbaci dijete iz članstva. U čemu je problem?
Na drugoj strani, kao argument na njenoj strani je to što je samohrana majka, nezaposlena... Kakve to ima veze?
Ne znam što bi majka mogla izjaviti na fb, da bi to bio dovoljan razlog, izbaciti dijete od 13 godina iz KUD 
pa bila to laž ili istijna... sve je kao nekad
pa bila to laž ili istijna... sve je kao nekad
Habibti, ya nour el - ain... 
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
Radi se o covjeku koji odlucuje o zivotu i smrti u toj opstini.Oblak wrote:Pa, obzirom da je vijest štura, ali eto, po ovome što piše, da pokušam shvatiti o čemu se ovdje radi.
Dodikov covjek,sa kojim i mjesna policija ima velikih problema.....
Drugom rjecju,strah i trepet za svoje radnike....kabadahija.....krkan ko i sef mu....
Stoga me ovo uopste ne cudi...
Da dodam,lik ima neku svoju policiju koja djeluje legalno,neko obezbjedjenje
koje se financira sredstvima te firme.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- titicha
- Osvježenje foruma

Samohrana majka i nezaposlena! Troje djece! Umjesto da traži posao, na fb ostavlja komentare
Najlakše je sad igrati kod ljudi na emocije. Izbacili joj dijete iz KUD-a koje financira kompanija po kojoj ona pljuje.
Nije bitno tko je na čelu kompanije,ako si u takvoj situaciji,radi sebe i svoje djece-šutiš.
I ostaviš se tipkanja po fb,tražiš posao.
Mrzim kad ljudi traže sažaljenje od drugih a ništa ne poduzimaju da se izvuku iz situacije u kojoj su. Još uz to vrijeme
ubija na fb. U cijeloj priči nažalost strada dijete zbog takvog roditelja.
Najlakše je sad igrati kod ljudi na emocije. Izbacili joj dijete iz KUD-a koje financira kompanija po kojoj ona pljuje.
Nije bitno tko je na čelu kompanije,ako si u takvoj situaciji,radi sebe i svoje djece-šutiš.
Mrzim kad ljudi traže sažaljenje od drugih a ništa ne poduzimaju da se izvuku iz situacije u kojoj su. Još uz to vrijeme
Pa što ako je komentirala?titicha wrote:Samohrana majka i nezaposlena! Troje djece! Umjesto da traži posao, na fb ostavlja komentare![]()
S obzirom na sad neke poznate činjenice, vjerojatno opravdano....a i da nije, napisao sam u svom prvom postu....jel se to vraćamo na verbalni delikt? Zabranjena kritika ? I za vrhunac- kaznimo dijete....o ćemu mi tu onda pričamo?
Otkud ti znaš, da li ona traži posao?
I da li uopće i može raditi bilo koji posao s obzirom na troje maloljetne djece....sigurno ne može biti vulkanizer.
Možda ga je i zbog takvih prljavština, koje se događaju ii izgubila, pa se možda ( bestidnica) drznula komentirati
I tvoj je zaključak da je dijete stradalo zbog roditelja.....
ako nekog tako strahovito smeta komentar na fb, za dvije sekunde se obriše ili za pet prijavi....( ako nije na tvojoj stranici )
Mogli su je upozoriti 
Question everything.
- titicha
- Osvježenje foruma

Da,to je moje mišljenje na ovaj članak! Ako je i imala opravdanje za svoj komentar,ili kako ti kažeš,,,zbog prljavština,,izgubila posao...nemoj mi sad još reći da je fb mjesto gdje se to rješava. Postoje mjesta i načini da se to rješava. Ne može raditi zbog troje djece??!! Ali vremena za ostavljanje komentara po fb ima. E,ovako,kad si roditelj, samohrani,pogotovo troje djece imaš toliko obaveza i posla oko njih da nemaš vremena se baviti takvim stvarima. I da,imaš jako puno mogućnosti raditi i nešto doma da zaradiš da prehraniš djecu.storm wrote:Pa što ako je komentirala?titicha wrote:Samohrana majka i nezaposlena! Troje djece! Umjesto da traži posao, na fb ostavlja komentare![]()
S obzirom na sad neke poznate činjenice, vjerojatno opravdano....a i da nije, napisao sam u svom prvom postu....jel se to vraćamo na verbalni delikt? Zabranjena kritika ? I za vrhunac- kaznimo dijete....o ćemu mi tu onda pričamo?
Otkud ti znaš, da li ona traži posao?
I da li uopće i može raditi bilo koji posao s obzirom na troje maloljetne djece....sigurno ne može biti vulkanizer.
Možda ga je i zbog takvih prljavština, koje se događaju ii izgubila, pa se možda ( bestidnica) drznula komentirati
I tvoj je zaključak da je dijete stradalo zbog roditelja.....
ako nekog tako strahovito smeta komentar na fb, za dvije sekunde se obriše ili za pet prijavi....( ako nije na tvojoj stranici )
I stojim iza svoje tvrdnje,jer sam bila samohrani roditelj dvoje male djece.
Najlakše je kukati,pljuvati i tražiti sažaljenje od drugih a pri tom koristiti to što je samohrani roditelj.
I moj zaključak je,da,da je dijete stradalo zbog roditelja jer majka je ta koja mora misliti na nju a ne vlasnik te kompanije.
Ja ne znam,da li ona traži posao ali to ne znaš ni ti.
I jedno i drugo iznosimo samo svoje viđenje ovog .
Da... to je tvoje mišljenje, ono je moje i to je ok.Da,to je moje mišljenje na ovaj članak! Ako je i imala opravdanje za svoj komentar,ili kako ti kažeš,,,zbog prljavština,,izgubila posao...nemoj mi sad još reći da je fb mjesto gdje se to rješava. Postoje mjesta i načini da se to rješava. Ne može raditi zbog troje djece??!! Ali vremena za ostavljanje komentara po fb ima. E,ovako,kad si roditelj, samohrani,pogotovo troje djece imaš toliko obaveza i posla oko njih da nemaš vremena se baviti takvim stvarima. I da,imaš jako puno mogućnosti raditi i nešto doma da zaradiš da prehraniš djecu.
I stojim iza svoje tvrdnje,jer sam bila samohrani roditelj dvoje male djece.
Najlakše je kukati,pljuvati i tražiti sažaljenje od drugih a pri tom koristiti to što je samohrani roditelj.
I moj zaključak je,da,da je dijete stradalo zbog roditelja jer majka je ta koja mora misliti na nju a ne vlasnik te kompanije.
Ja ne znam,da li ona traži posao ali to ne znaš ni ti.
I jedno i drugo iznosimo samo svoje viđenje ovog .
Ti gledaš iz svoje pozicije, jer si možda sama drukčije postupila, po tvom mišljenju. Zaboravljaš i da si iz dosta perspektivnijeg područja, pa ti opet nije bilo lako ( ne živiš u mjestu gdje neki tamo močnik vedri i oblači)
Sad koliko ti vremena uzme ostaviti fb komentar, u vjerojatno revoltiranom stanju, i uspoređivati to sa poslom- ajde ...
Ali svi odmah nađete- aha,a za fb ima vremena ...
Prave ste vučice .
Meni je žao djeteta i iz toga proizlazi moje mišljenje,da nije trebalo dijete kazniti s tim postupkom....
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
Vjest je stura,,,pa tesko komentirati ispravno
U svakom slucaju to sto je samohrana majka ne moze biti ni argument a ni kontra argument za bilo ato
Fejsbuk svakako nije mjesto za neke ozbiljne prituzbe jer onda se moze tumaciti kao kleveta
Dakle,prituzbe na rad kud-a (eventualne) dajes na odgovarajuce mjesto
Ako se opet radi o nekom zeninom politickom stavu onda bi rekla
Kuku nama,,,verbalni delikt opet na djelu
A onda,,,@maja je sve nas izbacila iz izbora jer smo komentirali!?
Njen forum,njena pravila
Ispravno?

U svakom slucaju to sto je samohrana majka ne moze biti ni argument a ni kontra argument za bilo ato
Fejsbuk svakako nije mjesto za neke ozbiljne prituzbe jer onda se moze tumaciti kao kleveta
Dakle,prituzbe na rad kud-a (eventualne) dajes na odgovarajuce mjesto
Ako se opet radi o nekom zeninom politickom stavu onda bi rekla
Kuku nama,,,verbalni delikt opet na djelu
A onda,,,@maja je sve nas izbacila iz izbora jer smo komentirali!?
Njen forum,njena pravila
Ispravno?
Samo sam čekao, da dođemo na izbore 
nitko nije baniran, nijedan post nije obrisan ( osim nerelevantnih i dječjih glasovanja- nevažećih listića
)
a sve je krenulo upravo osporavanjem prava na komentiranje, mezimci i slične gluposti...
Maja vam je najmanje kriva na egu, sujeti i zajedljivosti.....
i neće se ponoviti
jedina njena greška je i bila postavljanje izbora..... da se mene pita ukinuo bi i forumaša mjeseca, o ostalim izborčićima i da ne pričam. Tražili ste gledajte.
Nikad svima ugoditi, a uvijek je moderacija krivac....izgleda i za palež Reichstaga
nitko nije baniran, nijedan post nije obrisan ( osim nerelevantnih i dječjih glasovanja- nevažećih listića
a sve je krenulo upravo osporavanjem prava na komentiranje, mezimci i slične gluposti...
i neće se ponoviti
jedina njena greška je i bila postavljanje izbora..... da se mene pita ukinuo bi i forumaša mjeseca, o ostalim izborčićima i da ne pričam. Tražili ste gledajte.
Nikad svima ugoditi, a uvijek je moderacija krivac....izgleda i za palež Reichstaga
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
ja nikad nisam bila forumas mjeseca i nikad necu ni biti vjerovatno, pa nit cmizdrim nit govorim da neko nekog favorizuje..kao sto neki pišu "kad cu ja doći na red", "trebam ja da budem" itd..buhu..
iako su bili već par puta..kako nesto lijepo možete da uništite, nije mi jasno..
Bas mi je zao sto su izbori odpali..nejse,tako je kako je..
dosta off..
iako su bili već par puta..kako nesto lijepo možete da uništite, nije mi jasno..
Bas mi je zao sto su izbori odpali..nejse,tako je kako je..
dosta off..
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
De,de ,,,opusti se malostorm wrote:Samo sam čekao, da dođemo na izbore
nitko nije baniran, nijedan post nije obrisan ( osim nerelevantnih i dječjih glasovanja- nevažećih listića)
i neće se ponoviti![]()
Sto se mene tice ukinite i forum
Tamo nije bilo nista toliko ozbiljno da se prekinu izbori
Sad se svi osjecaju lose,,,a samo zbog toga jer se eto komentiralo
Sta je nekom osobno ispravno ili ne
Ali opet dolazimo
Njen forum ,njena pravila
Ili kao kod direktora
Njegov kud njegova pravila
Ispravno?
Ovisi koga se pita ili o kome se radi
Objektivnost ,subjektivnost,,, tko ce vise znati
- titicha
- Osvježenje foruma

nigdje nisam rekla da je dijete trebalo biti izbaceno.
to nije u redu.
ali brigu za svoje dijete treba voditi prvo roditelj.
razmisljati sta mu se moze dogoditi zbog nasih nesmotrenih izjava
i postupaka. stititi ga.
nisam "vucica" storm
a manjih i vecih mocnika postoji u svakom mjestu
to nije u redu.
ali brigu za svoje dijete treba voditi prvo roditelj.
razmisljati sta mu se moze dogoditi zbog nasih nesmotrenih izjava
i postupaka. stititi ga.
nisam "vucica" storm
a manjih i vecih mocnika postoji u svakom mjestu
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Molio bih da se nadje crno na bijelo sta je gospoja napisala, jer ovako je besmisleno bilo sta zakljucivati. Mozda je to kritika, a mozda im je hebala sve od prvog do sesnaestog koljena. Doduse, opet ne znam koliko je ispravno da dijete ispasta zbog ovakvih stvari.
Samo sabura
Šta se drznula.....ma vidi ti njeU odluci se precizno navodi: ” Iza razloga što ste na društvenim mrežama davali podršku određenim stavovima koji štete ugledu Kompanije “Boksit”, Vaše dijete ne može dalje biti član KUD-a, koje postoji u okviru kompanije”