PREMIERSHIP/CHAMPIONSHIP
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3727 times
- Been thanked: 6841 times
- Status: Online
Re: PREMIERSHIP/CHAMPIONSHIP
Meni je Liverpool najaca ekipa i prosle godine i sada u Evropi..
imali su peh protiv PSG, gdje su bili ako ne bolji , onda ravnopravni i ispali..
da su prosli, oni bi osvojili LP..ali, ocito je sreca bila na strani PSG..
ali igraju po meni najbolji nogomet u Evropi, kao cjelokupan tim su najbolji..
Arsenal, igra lijep nogomet, ali uvijek ima nesto fali, ako i sad protiv Liverpoola..
ravnopravni, ali ipak izgube..
a City mi postaje naporan za gledanje..
imali su peh protiv PSG, gdje su bili ako ne bolji , onda ravnopravni i ispali..
da su prosli, oni bi osvojili LP..ali, ocito je sreca bila na strani PSG..
ali igraju po meni najbolji nogomet u Evropi, kao cjelokupan tim su najbolji..
Arsenal, igra lijep nogomet, ali uvijek ima nesto fali, ako i sad protiv Liverpoola..
ravnopravni, ali ipak izgube..
a City mi postaje naporan za gledanje..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21847 times
- Been thanked: 19893 times
Bome nisu bili bolji od PSG-a. PSG je nadigrao Liverpool u obje utakmice i vile su ih pronosale da su uspjeli izdržati do penala i tek onda ispasti protiv PSG-a.
Liverpool je protiv njih odigrao gore nego što su Aston Villa i Arsenal odigrali iako su i oni ispali.
Ako je iko bio blizu da izbaci PSG iz lige prvaka prošle sezone to je bila Aston Villa. Bili su potpuno ravnopravan protivnik u obje njihove utakmice.
Liverpool je protiv njih odigrao gore nego što su Aston Villa i Arsenal odigrali iako su i oni ispali.
Ako je iko bio blizu da izbaci PSG iz lige prvaka prošle sezone to je bila Aston Villa. Bili su potpuno ravnopravan protivnik u obje njihove utakmice.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9574 times
- Been thanked: 11328 times
- Status: Offline
Isak u Liverpoolu za 150 miliona.
Vala ne vrijedi toliko nijedan igrač, pa ni Yamal
Vala ne vrijedi toliko nijedan igrač, pa ni Yamal
- Matan
- Sila nečista
To je postalo vise preseravanje..
mozda je jedino Messi vrijedio toliko u najboljim godinama..
mozda je jedino Messi vrijedio toliko u najboljim godinama..
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 627 times
- Been thanked: 970 times
s danasnjom influacijom 150 miliona nije nista, gledao sam nekad kad se sracunaju influacije i promjene dolara Ronaldo Nazaro bi danas vrijedio oko 600 i nesto miliona, pa et ako je to tako onda moze Isak bit placen 150
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
tuzlak1212 wrote: 03 Sep 2025, 20:09 s danasnjom influacijom 150 miliona nije nista, gledao sam nekad kad se sracunaju influacije i promjene dolara Ronaldo Nazaro bi danas vrijedio oko 600 i nesto miliona, pa et ako je to tako onda moze Isak bit placen 150

https://www.usinflationcalculator.com/
- Matan
- Sila nečista
Ako racunamo po cijeni zlata..
2002 je kg kostao 11000 eura..
a danas 100000..skoro 10x vise..
2002 je kg kostao 11000 eura..
a danas 100000..skoro 10x vise..
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25290 times
- Been thanked: 25724 times
Eto Behko postavio..
I otprilike je to najrealniji pogled.
Luis Nazario je presao u Inter na nekih 30 miliona dolara..msm 1997
I otprilike je to najrealniji pogled.
Luis Nazario je presao u Inter na nekih 30 miliona dolara..msm 1997
dream of spring...
- tuzlak1212
- Inventar foruma
ne mogu sad da nadjem odakle je 600, ovo je iz brze pretrage rezultat od 2022 od the sunKrokodil Behko wrote: 03 Sep 2025, 20:31tuzlak1212 wrote: 03 Sep 2025, 20:09 s danasnjom influacijom 150 miliona nije nista, gledao sam nekad kad se sracunaju influacije i promjene dolara Ronaldo Nazaro bi danas vrijedio oko 600 i nesto miliona, pa et ako je to tako onda moze Isak bit placen 150
https://www.usinflationcalculator.com/

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Uli Hoenes kaže da ono što Newcastle radi, veze nema s negometom.
Msm u vezi bacanja velikih para na neke potpuno nepoznate igrače.
Kad smo već kod toga, Toni Kroos za Isaka kaže da je lik skoro pa anoniman, a toliko košta.
Kad smo već kod toga, Toni Kroos za Isaka kaže da je lik skoro pa anoniman, a toliko košta.
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 6536 times
- Been thanked: 7796 times
newcastle automatski mora vise platiti igraca jer nisu toliko popularan klub. one poznate igrace ne mogu dobiti, onda ostanu oni koji su manje poznati a imaju potencijal, takvi su igraci i kod velikih klubova na listi, ali nisu prioritet, tako na kraju newcastle dobije igraca vecom ponudom.Krokodil Behko wrote: 09 Sep 2025, 10:25 Uli Hoenes kaže da ono što Newcastle radi, veze nema s negometom.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Kroos kao da je prestao pratiti fudbal kad se oprostio. Isak je jedan od top 3 napadača na svijetu zadnjih godinu dana.Krokodil Behko wrote: 09 Sep 2025, 10:25 Uli Hoenes kaže da ono što Newcastle radi, veze nema s negometom.
Newcastle ima problem, a to je što za sebe lično smatraju da su veliki klub što naravno nisu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Nottingham otpustio trenera.
U kombinaciji su tri imena, a najzvučnije je Mourinho.
U kombinaciji su tri imena, a najzvučnije je Mourinho.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ange Postecoglou dolazi. Već je potvrđeno.
Obojica su Grci tako da me to ne čudi. Glup potez vlasnika NF-a. Nuno je iz ekipe izvukao maksimum i za malo da doguraju do lige prvaka prošle sezone, a svi su im predviđali grčevitu borbu za opstanak. Sa Angeom ne mogu biti nešto znatno bolji, a definitivno mogu biti mnogo gori. Mislim da ovo kockanje vlasnika nije ni malo pametan potez mada vrijeme će pokazati.
Obojica su Grci tako da me to ne čudi. Glup potez vlasnika NF-a. Nuno je iz ekipe izvukao maksimum i za malo da doguraju do lige prvaka prošle sezone, a svi su im predviđali grčevitu borbu za opstanak. Sa Angeom ne mogu biti nešto znatno bolji, a definitivno mogu biti mnogo gori. Mislim da ovo kockanje vlasnika nije ni malo pametan potez mada vrijeme će pokazati.
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 27032 times
- Been thanked: 31008 times
Vama?Masamune wrote: 09 Sep 2025, 14:39 Ange Postecoglou dolazi. Već je potvrđeno.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Nottingham Forrest.Zanki wrote: 09 Sep 2025, 16:11Vama?Masamune wrote: 09 Sep 2025, 14:39 Ange Postecoglou dolazi. Već je potvrđeno.
A da znaš da bih volio vidjeti nekog drugog umjesto Artete. Fudbal kojeg Arsenal igra je stvarno previše dosadan. Ako ne uzme ligu ili ligu prvaka njemu će se opasno tresti stolica i, da se ja pitam otjerao bih ga motkom na kraju sezone, jer je skršio preko milijardu eura u ekipu i nakon Pepa je najplaćeniji trener na svijetu koji ništa nije osvojio osim jednog FA kupa u prvoj sezoni. Više bi Mourinho uzeo titula sa Arsenalom sa istim stilom igre u smislu odbrane i parkiranja autobusa u ovih skoro 6 godina od kad je preuzeo Arsenal.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Masamune wrote: 09 Sep 2025, 17:05Nottingham Forrest.
A da znaš da bih volio vidjeti nekog drugog umjesto Artete. Fudbal kojeg Arsenal igra je stvarno previše dosadan. Ako ne uzme ligu ili ligu prvaka njemu će se opasno tresti stolica i, da se ja pitam otjerao bih ga motkom na kraju sezone, jer je skršio preko milijardu eura u ekipu i nakon Pepa je najplaćeniji trener na svijetu koji ništa nije osvojio osim jednog FA kupa u prvoj sezoni. Više bi Mourinho uzeo titula sa Arsenalom sa istim stilom igre u smislu odbrane i parkiranja autobusa u ovih skoro 6 godina od kad je preuzeo Arsenal.
Da znaš da si u pravu. Predugo je tu, da bi se prešlo preko praznih vitrina.
Barcelona je svog legendarnog Xavija otjerala, nakon samo jedne sezone bez trofeja.
Arsenal želi ponoviti maratonski Wengerov mandat.
Btw, Edin Terzić bi s tako bogatim timom, osvojio i areu 51
- tuzlak1212
- Inventar foruma
Da su se sjetili uzeti Luis Enrique-a koji je bas dugo bio bez kluba a covjek uzeo s Barcom sve i sve one zvjezde drzao pod kontrolom
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Eh da su, ali ključni ljudi u Arsenalu nemaju te ambicije. Emeryu su dali otkaz nakon 2 sezone. Da su njega podržali sa tolikim novcem čovjek bi do sad osvojio bar jednu ligu.tuzlak1212 wrote: 09 Sep 2025, 17:40 Da su se sjetili uzeti Luis Enrique-a koji je bas dugo bio bez kluba a covjek uzeo s Barcom sve i sve one zvjezde drzao pod kontrolom
Rukovodstvo Arsenala je dovelo Artetu iz razloga što na njega mnogo lakše mogu uticati nego jednog Enriquea ili Mourinha koji su dokazani pobjednici. On je dobar za Arsenalov PR. To je bio i Wenger zadnjih 5-10 godina kad je izvlačio maksimum iz ekipe koliko je mogao dok klub nije otplatio sva dugovanja za stadion. Donio je odluku da napusti klub tek kad su počeli masovni protesti protiv njega i rukovodstva kluba.
Sve što Arteta govori ili radi ubijeđen sam da kroz njega priča sami vrh Arsenala. Samo jebeni PR, prazne fraze, da se navijači nalože pred svaku sezonu i da kupe što više sezonskih ulaznica i dresova, a na kraju ništa. Međutim, bolje im je da ne podcijene navijače ovog puta. Dok su slušali priče o dugovanjima za vrijeme Wengera bilo je tu ipak nekog strpljenja, kao i činjenica da je taj čovjek ipak dosta i osvajao prvih 10 godina u Arsenalu. Sad nakon ulupanih milijardu eura u ekipu toga više nema tako da Arteti ponestaje vremena. Čak je i Edu Gaspar napustio poziciju sportskog direktora ove ili prošle godine i otišao u Nottingham Forrest. Nije to bezveze... vidio je vjerovatno i sam šta je u pitanju u pozadini, a on je neko ko je kao igrač osvajao lige sa Arsenalom.