Vanzemaljci
Moderator: Krokodil Behko
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25142 times
- Been thanked: 25565 times
- Status: Offline
Re: Vanzemaljci
Hahaha..al dobro pitanje.
Sta bismo uradili da se to stvarno obistini.
A da jos jednom ponovim,ne bih volio to..i previse sranja za jedan zivot sam vidio..al ko mene pita.
A da jos jednom ponovim,ne bih volio to..i previse sranja za jedan zivot sam vidio..al ko mene pita.
dream of spring...
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49322 times
- Been thanked: 8771 times
- Status: Online
Kad je mogo bosnjo dobri protiv cetnika, ustasa, nacista i fasista more i protiv vanzemaljacaironman wrote: 29 Aug 2025, 21:25 Hahaha..al dobro pitanje.

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25142 times
- Been thanked: 25565 times
ovaj bosnjo bi to preskocio ako mozeElTriconi wrote: 29 Aug 2025, 21:30Kad je mogo bosnjo dobri protiv cetnika, ustasa, nacista i fasista more i protiv vanzemaljacaironman wrote: 29 Aug 2025, 21:25 Hahaha..al dobro pitanje.
A da jos jednom ponovim,ne bih volio to..i previse sranja za jedan zivot sam vidio..al ko mene pita.![]()

al ako ne moze pa hajd nema veze,ljudi smo dogovoricemo se..ako budu neprijateljski nastrojeni onda smo grupno nayebali al na onaj ruzni nacin

dream of spring...
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8832 times
- Been thanked: 5601 times
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 11 times
ne mogu da sjetimko je to rekao. vanzemaljci postoje ali nece da nas kontaktiraju. za njih smo isuvise primitivni jer na zemlj jos uvijek ima ratova
nije majmun kriv sto je od njega nastao tramp
- Remzudin
- Inventar foruma
- Has thanked: 260 times
- Been thanked: 418 times
Naravno da nji ima,mi smo njihova geneticna kreacija i stvorili su nas za jednu funkciju njihovog interesa.klanac23 wrote: 12 Sep 2025, 10:59 ne mogu da sjetimko je to rekao. vanzemaljci postoje ali nece da nas kontaktiraju. za njih smo isuvise primitivni jer na zemlj jos uvijek ima ratova
Oni se nalaze davno dana medju nas i njihove Ufo su permanentno u prisustvu,samo sto nji ne vidimo jer imaju naprednu invisibel stealth tehnologiju.
Ali ima 2 metode kako nji mozes lokalisierati
1) kupis sebi jednu tactical thermal kameru,jer svaki leteci objekat stvara toplinu.
2) uzmi jednu staru Digicam u demontiraj kod objektiva onaj Infrared filter.Kad je upalis izgledat ce sve nekako graukasto,ali kad je okrenes na nebo i imadnes srecu onda ces vidjeti jedan objekat koji stoji u zdraku.
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3711 times
- Been thanked: 6786 times
- Status: Online