Pjesaci i biciklisti u saobracaju
Moderator: Krokodil Behko
Re: Izmjene zakona:Nema hodanja kolovozom sa slušalicama u u
A sta je kolovoz...kod mene se kaze kolnik i plocnik..kolovoz je mjesec osmi...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
e bibo ni hrvatski ne znaš....kolnik i nogostup .....cesta i pločnikBiba wrote:A sta je kolovoz...kod mene se kaze kolnik i plocnik..kolovoz je mjesec osmi...
valjda je kolovoz cesta.....ili je i pločnik obuhvaćen tim izrazom
neka se javi, tko barata s tim....da naučimo
Habibti, ya nour el - ain... 
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
- Status: Offline
ako je kolovoz...trebalo bi biti cesta...dzada...
....plocnik,nogostup....trotoar......
....plocnik,nogostup....trotoar......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ako setas kolovozom svejedno ces poginuti sa ili bez slusalica
Mozda su mislili na prelazak preko kolovoza sa slusalicama u usima
Question everything.
....a možda su samo mislili oglobiti dijasporu, koja kolovozom, masovno hoda sa slušalicama diljem domovinerethna wrote:Ako setas kolovozom svejedno ces poginuti sa ili bez slusalica![]()
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Ja ba, odmah po dijaspori opauči 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Ma ja....lako je njimaHeidi wrote:Ja ba, odmah po dijaspori opauči
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Dosta nam je sto smo napustili domovinu, mante se suplje 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Kako dijaspori tako i domacinima.Sve ce isto opaliti.Dijaspora ima a domaci se prave da imaju.storm wrote:....a možda su samo mislili oglobiti dijasporu, koja kolovozom, masovno hoda sa slušalicama diljem domovinerethna wrote:Ako setas kolovozom svejedno ces poginuti sa ili bez slusalica![]()
Question everything.
E ak je kolovoz u hrvatskom jeziku cesta, onda sam ja tramvaj s prikolicomstorm wrote:e bibo ni hrvatski ne znaš....kolnik i nogostup .....cesta i pločnikBiba wrote:A sta je kolovoz...kod mene se kaze kolnik i plocnik..kolovoz je mjesec osmi...
valjda je kolovoz cesta.....ili je i pločnik obuhvaćen tim izrazom
neka se javi, tko barata s tim....da naučimo
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9994 times
- Been thanked: 11875 times
- Status: Online
Hrvatska: Baba oborena i vezana zbog prolaska kroz crveno
Objavljena snimka privođenja starije žene u Osijeku, policija tvrdi: Sve je bilo po zakonu!
Stariju ženu koja je, navodno, prešla preko crvenog svjetla na semaforu, osječki je policajac u srijedu srušio na beton i vezao lisicama, a u pomoć su mu priskočile i kolege. Tvrde to očevici incidenta u samom središtu Osijeka, u Ulici Hrvatske Republike oko 11 sati.
– Žena je ležala na tlu, uz nju je bio policajac, mislila sam da joj je pozlilo. Kad sam prišla bliže, vidjela sam da on kleči na njoj, a ona mlatara nogama i opire se, vjerojatno se protivila što joj je vezao lisice – opisuje jedna žena koja je svjedočila nemilom događaju.
Okupili su se brzo zaposlenici obližnjih radnji i glasno negodovali zbog, kako smatraju, policijske brutalnosti.
– Bilo je strašno, policajac ima sigurno 130 kilograma, a žena je starija od 60 godina. No, policajac se nije obazirao na nas – prepričavaju dan poslije.
Kada je prije toga prešla pješački prijelaz dok je bilo upaljeno crveno svjetlo, policajac joj se, pričaju svjedoci, obratio, no ona je “nešto promrmljala i nastavila dalje”. Sustigao ju je i srušio.
No, ima i onih koji tvrde kako je žena navodno policajca udarala kada ju je uhvatio za ruku.
[ytube][/ytube]
Sve što se zbivalo, ističu u PU osječko-baranjskoj, snimljeno je kamerom koju je policajac nosio na svojoj uniformi. Njihov je službenik, ističu, uočio nepoznatu pješakinju koja je na “crvenom” prešla kolnik na križanju Prolaza Ante Slavičeka i Hrvatske Republike.
-U cilju utvrđivanja počinitelja prekršaja, policijski službenik joj je prišao i zatražio na uvid osobnu iskaznicu, što je ona ignorirala i nastavila se kretati nogostupom. Policijski službenik je krenuo za njom, uključio kameru i upozorio ju da se cijeli postupak snima te joj izdao naredbu da se zaustavi, na što se oglušila. Nakon izrečene naredbe, policijski službenik je uporabio tjelesnu snagu kako bi onemogućio njeno daljnje kretanje – priopćio je Darijo Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske.
Žena je, nastavlja, “uz glasno negodovanje nastavila pružati aktivan otpor”, pokušavajući se osloboditi.
- Pristigao je i drugi policajac te su nad ženom uporabili sredstva prisile tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje i priveli ju radi utvrđivanja identiteta. Riječ je o 66-godišnjakinji – naveo je Premec.
Pregledala ju je u postaji Hitna pomoć, a pokazalo se, kaže on, kako nije ozlijeđena pri privođenju.
-Snimku događaja zatražilo je Općinsko državno odvjetništvo na pregled, a konstatiralo je potom da policijski službenici nisu protupravno postupali. Nakon analize, i načelnik policijske uprave uporabu sredstava prisile ocijenio je opravdanom i zakonitom temeljem – ističe on.
Žena će biti prekršajno gonjena zbog prolaska kroz “crveno” te zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.
(večernji)

– Žena je ležala na tlu, uz nju je bio policajac, mislila sam da joj je pozlilo. Kad sam prišla bliže, vidjela sam da on kleči na njoj, a ona mlatara nogama i opire se, vjerojatno se protivila što joj je vezao lisice – opisuje jedna žena koja je svjedočila nemilom događaju.
Okupili su se brzo zaposlenici obližnjih radnji i glasno negodovali zbog, kako smatraju, policijske brutalnosti.
– Bilo je strašno, policajac ima sigurno 130 kilograma, a žena je starija od 60 godina. No, policajac se nije obazirao na nas – prepričavaju dan poslije.
Kada je prije toga prešla pješački prijelaz dok je bilo upaljeno crveno svjetlo, policajac joj se, pričaju svjedoci, obratio, no ona je “nešto promrmljala i nastavila dalje”. Sustigao ju je i srušio.
No, ima i onih koji tvrde kako je žena navodno policajca udarala kada ju je uhvatio za ruku.
[ytube][/ytube]
Sve što se zbivalo, ističu u PU osječko-baranjskoj, snimljeno je kamerom koju je policajac nosio na svojoj uniformi. Njihov je službenik, ističu, uočio nepoznatu pješakinju koja je na “crvenom” prešla kolnik na križanju Prolaza Ante Slavičeka i Hrvatske Republike.
-U cilju utvrđivanja počinitelja prekršaja, policijski službenik joj je prišao i zatražio na uvid osobnu iskaznicu, što je ona ignorirala i nastavila se kretati nogostupom. Policijski službenik je krenuo za njom, uključio kameru i upozorio ju da se cijeli postupak snima te joj izdao naredbu da se zaustavi, na što se oglušila. Nakon izrečene naredbe, policijski službenik je uporabio tjelesnu snagu kako bi onemogućio njeno daljnje kretanje – priopćio je Darijo Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske.
Žena je, nastavlja, “uz glasno negodovanje nastavila pružati aktivan otpor”, pokušavajući se osloboditi.
- Pristigao je i drugi policajac te su nad ženom uporabili sredstva prisile tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje i priveli ju radi utvrđivanja identiteta. Riječ je o 66-godišnjakinji – naveo je Premec.
Pregledala ju je u postaji Hitna pomoć, a pokazalo se, kaže on, kako nije ozlijeđena pri privođenju.
-Snimku događaja zatražilo je Općinsko državno odvjetništvo na pregled, a konstatiralo je potom da policijski službenici nisu protupravno postupali. Nakon analize, i načelnik policijske uprave uporabu sredstava prisile ocijenio je opravdanom i zakonitom temeljem – ističe on.
Žena će biti prekršajno gonjena zbog prolaska kroz “crveno” te zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.
(večernji)
Re: Hrvatska: Baba oborena i vezana zbog prolaska kroz crven
Stoka policijska 
I baba vrijedi svojih novaca, ali ako je jedan policajac nesposoban ovladati tom situacijom i jedini mu je izlaz da je tresne na pod onda
I baba vrijedi svojih novaca, ali ako je jedan policajac nesposoban ovladati tom situacijom i jedini mu je izlaz da je tresne na pod onda
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19374 times
Znači prošla je kroz crveno.
Policajac je tražio ličnu kartu nije htjela da da.
Govorio joj je da se zaustavi nije htjela.
Prvo je samo uzeo za ruku da stane, nije htjela.
I šta je sad trebalo da je pusti pa da se šefu pravda da je pustio zato što je stara
Cijela situacija je snimljena tako da nije mogao ništa zataškati i da je pustio morao bi odgovarati za to.
Ja policajca nimalo ne krivim. Čak je imao i dovoljno strpljenja s njom dok njegove kolege Ameri zbog svake sitnice potežu pištolj.
Policajac je tražio ličnu kartu nije htjela da da.
Govorio joj je da se zaustavi nije htjela.
Prvo je samo uzeo za ruku da stane, nije htjela.
I šta je sad trebalo da je pusti pa da se šefu pravda da je pustio zato što je stara
Cijela situacija je snimljena tako da nije mogao ništa zataškati i da je pustio morao bi odgovarati za to.
Ja policajca nimalo ne krivim. Čak je imao i dovoljno strpljenja s njom dok njegove kolege Ameri zbog svake sitnice potežu pištolj.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1679 times
- Been thanked: 3203 times
Ovo neće proći ovako sigurno. Trenira se na babama.
Ja ne vidim nikakve razlike između njega i razbojnika koji babi ukrade torbu.
Ja ne vidim nikakve razlike između njega i razbojnika koji babi ukrade torbu.
Last edited by Mutevelija on 17 Dec 2015, 20:22, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41543 times
- Been thanked: 28324 times
Ja bi jos ovo isamaro
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Stvarno je bezobraznaRudolph wrote:Ja bi jos ovo isamaro
🐽
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41543 times
- Been thanked: 28324 times
Dreci se ko budala , da je fino stala da izvolite sta sam uradila nebi joj niko nistaHannibal Lecter wrote:Stvarno je bezobraznaRudolph wrote:Ja bi jos ovo isamaro
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1679 times
- Been thanked: 3203 times
A dok ovde on sa babom se ganja, neko fino pljačka.
A baba ne zna ni za šta je kriva. Haj ti sad objasni.
A baba ne zna ni za šta je kriva. Haj ti sad objasni.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Hr policija ima sad mini kamere koje je dužan policajac koristiti kod privodjenja i postupka... Baba je kriva, al bacati na pod... Možda sam subjektivan jer sam i ja bio bacan tako