Cemu sutnja?tuzlak1212 wrote: 12 Sep 2025, 07:58 meni se cini da vecina ateista ne znaju presutit nesto s cim se ne slazu, uvijek se osjecaju kao da ih neko osudjuje
mene boli briga za obje teme i na obje teme ateisti najvise pisu i na obje f-ing teme su oni zrtve, svejedno o cemu je rijec
Sve je više prelazaka u Islam
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
- Status: Offline
Re: Sve je više prelazaka u Islam
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
klanac23
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 54 times
zemljace ne kazem da smo zrtve ali smo najiskreniji. posebno mi idu na zivce ovi muslimani, kako ih ja zove, m92. ne zna ni bismile proucit. moja zena je pravi vjervik kako se rodila.rahmetli mati joj bila hadzija.tuzlak1212 wrote: 12 Sep 2025, 07:58 meni se cini da vecina ateista ne znaju presutit nesto s cim se ne slazu, uvijek se osjecaju kao da ih neko osudjuje
mene boli briga za obje teme i na obje teme ateisti najvise pisu i na obje f-ing teme su oni zrtve, svejedno o cemu je rijec
nije majmun kriv sto je od njega nastao tramp
-
klanac23
- Poneki mu pročitamo

rodio mi se sin. ima livece srece nego kad tise rodi dijete ' a jak tek ispekao rakiju da se mozes kupati. dolazzi mi svastika i kako ulazi kaze ja necu ozdje sjedit ovde se pije rakija. svastiko znas na koja si vrata usla na ta i izadji.sura magistar ekonomije dosao isto na babine i pita me na koju sej stranu okrecem kad klanjam znajuci da sam ateista. rekoh sura ja prema flasi a ti gdje hoces. nasao me sahebavat u rodjenoj kuci. ne znam da li sam vec pisao da sam procitao i kuran i bibliju. uostalom da li znate ko je prvi preveo kuran,mislim na nacionalnost
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Jebeš forum.tuzlak1212 wrote: 12 Sep 2025, 07:58 meni se cini da vecina ateista ne znaju presutit nesto s cim se ne slazu, uvijek se osjecaju kao da ih neko osudjuje
Bitno je da ateista ne otkida glavu kad mu vjernik kaže da je udaren u glavu kao i svaki drugi ateista, a ovamo kad kažeš da je Muhamed jeo gljive pa je poletio hoće glavu da otkinu. Čak i za puno manje zavisno od uređenja zemlje.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 762 times
- Been thanked: 1158 times
Al sto bi to rekao, de mi scenarij gdje je bitno to reci o MuhammeduMasamune wrote: 12 Sep 2025, 08:49Jebeš forum.tuzlak1212 wrote: 12 Sep 2025, 07:58 meni se cini da vecina ateista ne znaju presutit nesto s cim se ne slazu, uvijek se osjecaju kao da ih neko osudjuje
Bitno je da ateista ne otkida glavu kad mu vjernik kaže da je udaren u glavu kao i svaki drugi ateista, a ovamo kad kažeš da je Muhamed jeo gljive pa je poletio hoće glavu da otkinu. Čak i za puno manje zavisno od uređenja zemlje.
-
klanac23
- Poneki mu pročitamo

naravno kao sto je marija majka bozija i nasa mejrema bezgresno zacele. be li bi moja zena rodila sina bez moje pomoci. zasto je marija rodils isusa u stali. jer je bila kurvetina itoje trebalo sakriti'
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3746 times
- Been thanked: 1498 times
Nigdje ne piše da je to bilo u štali. Samo zbog pomena jasli, sve se to razvilo u priču. To nigdje u Bibliji ne piše.klanac23 wrote: 12 Sep 2025, 09:07 naravno kao sto je marija majka bozija i nasa mejrema bezgresno zacele. be li bi moja zena rodila sina bez moje pomoci. zasto je marija rodils isusa u stali. jer je bila kurvetina itoje trebalo sakriti'
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3746 times
- Been thanked: 1498 times
Niko.klanac23 wrote: 12 Sep 2025, 09:11 naravno da ne pise. treba to sakriti. uostalom ko ga je razapeo na krst?
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ateisti uglavnom neće sami od sebe početi s tim izuzev nekih zadrtih, već kad se osjećaju prozvanim ili kad im drugi nešto hinjski poturaju.tuzlak1212 wrote: 12 Sep 2025, 08:59Al sto bi to rekao, de mi scenarij gdje je bitno to reci o MuhammeduMasamune wrote: 12 Sep 2025, 08:49
Jebeš forum.
A ako je tema ateizam ili ateizam vs religija tu bi to donekle trebalo biti dozvoljeno. Ne na ovakvim temama.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
-
klanac23
- Poneki mu pročitamo

pa razapeli ga jevreji' od njihovih 12 apostola jedan se zove nevjrni toma jer nije vjrovao u njgovo vaskrsnuce.pa ko je to vaskrsni ili po vodi hodao
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 762 times
- Been thanked: 1158 times
Kako nece, upravo se govori da ateisti na sva mjesta ovdje na forumu a i u zivotu vide tragove religije i spocitavaju sredini. Pola vjernika na forumu ne smije nista pricat da neko ne krene pricat o beduinima, plemenskom mentalitetu i slicno. Vasa nesposobnost dijaloga bez prozivanja implicira silnim pricama o religiji, da ateisti ne pokrecu diskusiju religije direktno ili indirektno, religija se ne bi spominjala ni 10% koliko se zapravo spominje...Masamune wrote: 12 Sep 2025, 09:46Ateisti uglavnom neće sami od sebe početi s tim izuzev nekih zadrtih, već kad se osjećaju prozvanim ili kad im drugi nešto hinjski poturaju.tuzlak1212 wrote: 12 Sep 2025, 08:59
Al sto bi to rekao, de mi scenarij gdje je bitno to reci o Muhammedu
A ako je tema ateizam ili ateizam vs religija tu bi to donekle trebalo biti dozvoljeno. Ne na ovakvim temama.
A sto se tice vrijedjanja, opet ne vidim sto bi ista pricao o Muhammedu da bi meni dao argument? Mi dokazane gljivare ne vrijedjamo da su se derali gljivama da bi od tog napravili argument, kamoli sto je suludo to pricat za vrijeme i podnevlje gdje samo i jedva hurme radjaju a kamoli da radjaju tek tako gljive.
A da ne pricam sto svi znamo kroz historiju da kad je neko ovisnik taj nece imat sljedbenike, pogotovo dok je ziv. Da nekog 23 godine ljudi slijede, iseljavaju se i ratuju za njeg a da se on dere gljivama, common sense to ne dozvoljava. Kreni malo razumom razmisljat kad smo kod tog vec, logicno da ce vam se glave sjec jer to trazite.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ne znam bome gdje ti to toliko vidiš kad toga nema ni 5% kako ti opisuješ. Kukate bezveze. Možda nekad Matan zna malo pretjerati i to je to.
Ev, ja u svoje ime mogu reći da sam 10x više napisao u korist Islama davajući vlastite stavove na forumu o nečemu nego što sam protiv, a protiv je uglavnom bilo kad mi se nakače tipovi kao 51 state koji je banovan i slični njemu.
Ev, ja u svoje ime mogu reći da sam 10x više napisao u korist Islama davajući vlastite stavove na forumu o nečemu nego što sam protiv, a protiv je uglavnom bilo kad mi se nakače tipovi kao 51 state koji je banovan i slični njemu.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Smrtovnicu nisam uopste vidjela i ne znam na kojoj je temi. A kad sam otvorila temu o tome koliko se rum promijenio .... niiiije, isti je, ja ne vidim promjenu, forum ne bi bio isti bez njega itd.HAVANA wrote: 12 Sep 2025, 08:07Ranko vrijedja ahmeda i stipe se ubaci,ahmed jebe majku ranku a i stipi, al su slozni kad treba podjebavat tog tvog.Svi ga zajedno jebu.A kad on odgovori desava se ovo ko i na forumu…Masamune wrote: 12 Sep 2025, 07:51
Bio sam i ja druže u hodniku škole čekajući da uvedu predmet religija gdje se učilo o svim religijama. Bila je samo vjeronauka, a nas jedno sedmero osmero iz odjeljenja nismo htjeli na vjeronauku. Onda su ubacili religiju nakon mjesec dana jer je bilo još djece iz drugih razreda sa istim problemom, pa su roditelji izvršili pritisak. Isti slučaj je bio u svim školama.I to nece moci izbjeci,to je tako.Samo treba da nauce da se nose sa tim.Pa kad je normalno da stavis smrtovnicu mrtvog covjeka i ismijavas to i nacin ukopa,zivota,kuces dalje…Vrhunac.Al jok,mi smo preosjetljivi,to je normalno.Kako ces odgovarat,nema smisla.Nace se velicanstveni uvrijedjenim…
I onda imamo ovo sto je tuzlak rekao i sto je totalna istina.
To sam isto primijetila kod forumasa kojima je jedan roditelj Srbin ili cak 1 dedo ili nena.
Unatoc tome sta su Srbi uradili njemu, njegovom gradu, komsijama, uvijek se nacrtaju na temu o Srbima da kazu nisu svi isti itd. Opet to razmisljanje kao da njih neko proziva
tuzlak1212 wrote: 12 Sep 2025, 07:58 meni se cini da vecina ateista ne znaju presutit nesto s cim se ne slazu, uvijek se osjecaju kao da ih neko osudjuje
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Meni samo pokazujete da su dvostruki aršini veoma jaki i izraženi.
Al nejse smori ova tema svakako.
Al nejse smori ova tema svakako.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27951 times
Meni je smijesno sto uvijek Mujo ,Lejla ,Sakib legnu kao ateisti ili kao katolik sta vec u kovceg a nikad Mira Ivan ,Vedran ,Natasa u mezar naravno ako je mijesani brak ,a nje mi smjesno sto je neko umro pa ja ,tema mijesani brak ,i nemam nista protiv vjwre i ateiste jebe mi se budi hrcak sta me briga zato cu zivit 100 gpdina ,samo sam iznjeo cinjenice ,istinu da nikad nisu legli u mezar ni mrtvi niti ce eto 
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Mozda cu i ja lec zbog neke popisullje nikad se ne zna 
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Zbog Rade 
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Obiđi detaljnije mezarja oko Zenice naći ćeš ih koliko hoćeš.
I što popišulje... odvadi vrijeđaš žene usput bezveze.
I što popišulje... odvadi vrijeđaš žene usput bezveze.