Ma to je čuvao ovce dok je 2 godine bio na suspenziji zbog zloupotrebe ovlasti.Melek wrote:Za pohvalu je da tip ima dva posla.
Pjesaci i biciklisti u saobracaju
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
- Status: Offline
Re: Hrvatska: Baba oborena i vezana zbog prolaska kroz crven
Eto znam za to....pravda za uroša jel tako ( Uroš Mišić)drugrankovic wrote:storm wrote:Jesam bio...ali vidiš- nikad u normalnoj zemlji sa školovanom policijom....rethna wrote: Vidis da je bio obaran na zemlju
da ne nabrajam države tekmi i prvenstava, mnogo je toga bilo.....ako si u prekršaju, fino te upozori, na tebi je jesi idiot ili razuman....i nikad frke
nije zbog straha....uglavnom su presmiješni u odnosu na balkanske ratnike, koji prvo ulete, polome...pa onda utvrde razlog i činjenice, zbog kojih opravdaju svoj postupak i kaznu.
kod njih si doso tad i mozda nikad...
a ovamo ces se opet napit i doc divljat...
ovdje su cigani policajcu u civilu stavili baklju usta... pokusali ali opekli ga dobro i kakve sve posledice ima...
a poslije pisali pravdu za njega...
ama...
kad odu u englesku fini ko bubice... jel znaju se kazne...
a ovdje?
no dobro ima i policajaca svakojakih ali kakav narod policija je jos dobra...
Idiot policajac naletio na još većeg idiota navijača
što je taj murijak tražio na tribini?
Je li on preskočio gradivo ( ako je uopće bio u školi ) psihologija mase?
i dobiješ tragediju....
jel ti mene možda znaš, pa mi naturaš, da se napijem pa divljam?
Nego je ovdje normalnije da je glavna vijest 5 zapaljenih stolica na tekmi a za 5 milijuna nečega se nitko ne opterećuje, kad se maznu.
Mediji vam oblikuju stav a tekme najčešće niste ni preko tv odavno vidjeli... pokazu uvijek nered, a propuste potražiti i razlog...to nije interesantno.
Zastupam naravno stav običnog navijača, ne ekstremnog huligana, to nikad nisam bio....jedno je navijač koji zna sve o svom klubu, a drugo lokalni klošar koji se krije u masi i čini nerede.
U engleskoj me steward fino upozorio....prišao, hello...how are you...samo što nije rekao...mate
kršiš taj i taj zakon, molim da sjedneš i otišao...odnos, osmjeh, i rezultat....dvojica nisu sjela i na kraj tekme...samo izdvojili na izlazu i ajmo....bez ijednog udarca, pa čak ni glas nisamm čuo...
naravno to je tu teško, jer su prosto proširene rečenice već problem.
Habibti, ya nour el - ain... 
- drugrankovic
- Inventar foruma

malo je navijaca kao vi dovoljno je par idiota da povede mladu drogiranu masu...
drugo, danas i nekada je nebo i yemlja od devedestih to je postala bagra i rulja koja kad pocne da lomi stolice pali, kamenuje policijuu, ne treba da ocekuje med i mlijeko...
pustao ih do odredjene granice, i ako to ne predju sve je u redu...
medjutim cesto prelaze , pa posto je ovdje to velikim djelom mafija i kriminal bagra koja se po ulicama ubija, nema se s njima ovako onako... no udri stoku...
za urosa grijesis... policija uvjek ima covjeka u civilu, zarad predostroznosti...
kako god, onako paliti covjeku lice...
navijac sam, presao mnogo utakmica gubio glas, ponekad dobijao i batine u okrsaju s ciganima dok bejah tinejdzer mladic...
sa policijom nijesmo na stadionu imali posla... a napolju jeidno kad se ujesaju da rekinu tucu po ulicama, a i tad bez otpora...
no promjenulo se... glupo je i pricati o danashnjoj rulji... punoj ekstazija, arihuane, alkohola... nijesu svi ali dovoljno je da ih je stotinjak...
mada sve je to do dobrog pretresa... prije utakmice pregledati stadion krvo svaku rupu, da nijesu dje prije doneli pirotehnike, hladnog oruzja...
potom licni pretres detaljan... moze to moze... sa tehnikom, i rucno...
posle kad si siguran da toga nema, onda ce tesko osim lomljenja stolica nesto i napraviti.. na to reagujes prvo vodenim topom, da se rashlade... polivaj dok im na nos ne izidje... u suprotnom suzavac i do vidjenja... ispraznis tribinu i mirna bosna...
no ima i kod organa reda problema... od devedesetih i godina ludila, svi su naelektrisani... u zandarmeriji koja je formirana na osnovu crvenih beretki, koje su uy policajce cinili mahom lopingeri i olosh iz arkanovih jedinica sa legijom, poput zvekija, tesko ti moyes ocekivati sabranog tolerantnog policajca po propisima...
drugo, danas i nekada je nebo i yemlja od devedestih to je postala bagra i rulja koja kad pocne da lomi stolice pali, kamenuje policijuu, ne treba da ocekuje med i mlijeko...
pustao ih do odredjene granice, i ako to ne predju sve je u redu...
medjutim cesto prelaze , pa posto je ovdje to velikim djelom mafija i kriminal bagra koja se po ulicama ubija, nema se s njima ovako onako... no udri stoku...
za urosa grijesis... policija uvjek ima covjeka u civilu, zarad predostroznosti...
kako god, onako paliti covjeku lice...
navijac sam, presao mnogo utakmica gubio glas, ponekad dobijao i batine u okrsaju s ciganima dok bejah tinejdzer mladic...
sa policijom nijesmo na stadionu imali posla... a napolju jeidno kad se ujesaju da rekinu tucu po ulicama, a i tad bez otpora...
no promjenulo se... glupo je i pricati o danashnjoj rulji... punoj ekstazija, arihuane, alkohola... nijesu svi ali dovoljno je da ih je stotinjak...
mada sve je to do dobrog pretresa... prije utakmice pregledati stadion krvo svaku rupu, da nijesu dje prije doneli pirotehnike, hladnog oruzja...
potom licni pretres detaljan... moze to moze... sa tehnikom, i rucno...
posle kad si siguran da toga nema, onda ce tesko osim lomljenja stolica nesto i napraviti.. na to reagujes prvo vodenim topom, da se rashlade... polivaj dok im na nos ne izidje... u suprotnom suzavac i do vidjenja... ispraznis tribinu i mirna bosna...
no ima i kod organa reda problema... od devedesetih i godina ludila, svi su naelektrisani... u zandarmeriji koja je formirana na osnovu crvenih beretki, koje su uy policajce cinili mahom lopingeri i olosh iz arkanovih jedinica sa legijom, poput zvekija, tesko ti moyes ocekivati sabranog tolerantnog policajca po propisima...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Umjesto da joj pomogne da predje ulicu on je udara dok prelazi ulicu. Sramota
🐽
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
žena jeste trebala stati ali i policajac je propise shvatio previše bukvalno
vidiš da je em stara em malo čvaknuta...pusti je kraju , imaš pametnijeg posla valjda
vidiš da je em stara em malo čvaknuta...pusti je kraju , imaš pametnijeg posla valjda
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Tako'e, a ne ko pojedinci ovdje, još bi staricu izdegenjačili ko da je orobila banku.Hannibal Lecter wrote:Umjesto da joj pomogne da predje ulicu on je udara dok prelazi ulicu. Sramota
Samo sabura
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
Ona je dobro prosla, zamislite da je tamnije puti u Americi, lola bi njoj ispraznio sarzer.
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
sad vidjeh maloprije ma HRT,,kako god, nije zasluzila da je onako baci na tlo, qrac jedan 
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Kombinacija boja je odlicna - komplementarni kontrast.Melek wrote:Ja bi je zaustavio samo zbog one kombinacije farmerki i kaputa govnjive boje, a da ne spominjemo semafor.
Cudi me da takvu boju jakne nisi primijetio na mladim forumasicama u temi outfita , jelte...
Sam naslov vijesti je ruzan. Mogli su napisati barem ŽENA ako vec ne GOSPOĐA...rijec BABA je posprdno, ali nije nista neobicno...sa satroschu se najlakse izruguje...
"Baba" nije bas stara...sta se i ona uzjogunila...mogla je stati i dati osobnu...
A nece bogatasa nitko ni opominjati..je pa policajac koji je Bandica ulovio - dobio je bio otkaz...
Na sirotinju i zec k... vadi i trenira strogocu..oduvijek bilo i bit ce
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Ma krkan od 130 kila ide rušiti staru ženu...ok, slovo zakona, on je u pravu zakonski...ali malo takta, empatije...sekunda promišljanja....žena vjerojatno teško živi od penzije, boji se kazne i eskivira biti privedena i kažnjena.
Da se sve tako dosljedno radi po slovu zakona, gdje bi Hrvatskoj bio kraj....
Dok obijesnu mladež u bijesnim pilama samo blijedo isprate pogledom, znajući da će reakcija značiti i vjerojatni gubitak posla ili matretiranje sa disciplinskom komisijom.
Sramota
Znači ova mrcina mora ženu tresnuti na pod i staviti lisice?!
Osramotiti je javno?!
Pa pod svaku ruku može po jednu takvu staviti i nositi

Da se sve tako dosljedno radi po slovu zakona, gdje bi Hrvatskoj bio kraj....
Dok obijesnu mladež u bijesnim pilama samo blijedo isprate pogledom, znajući da će reakcija značiti i vjerojatni gubitak posla ili matretiranje sa disciplinskom komisijom.
Sramota
Znači ova mrcina mora ženu tresnuti na pod i staviti lisice?!
Osramotiti je javno?!
Pa pod svaku ruku može po jednu takvu staviti i nositi

Habibti, ya nour el - ain... 
Eh Storme, da vidis omladinu ispred centralne skole...a bio je policajac vani s njima...ne slusaju..ko da ih je netko pustio s lanca a razrednika nema...
Zena je ipak bila tvrdoglava...lice joj priljepiti na beton je sramota...mogli su je savladati i bez stavljanja lisica...ama baba ko bagudica..
Zena je ipak bila tvrdoglava...lice joj priljepiti na beton je sramota...mogli su je savladati i bez stavljanja lisica...ama baba ko bagudica..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Konsultant
- Legenda foruma

Ovog policijota treba kazniti drustveno-korisnim radom, piskaranjem kazni saborskim zastupnicima sve dok ga saborasi ne otpuste zbog ometanja funkcionisanja drzavegreeneyes wrote:Ma ja ba.![]()
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41494 times
- Been thanked: 28285 times
Baba je vristala bezveze trgala se ,opalila policajcu cusku ,plus prekrsila crveno sta da je neko naletio i zgazio isao bi u zatvor radi babetine (bio bi kriv i u prdekani zavrsio radi babetine,vidi se da je drska i zasluzila je samarcinu i po gujici prutem.po gujici
nije ju udario samo je na pod morao je da sam se ja pitao samarcina i onda bjezi i trgaj se 
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- titicha
- Osvježenje foruma

Grdo izgleda kad ju je ova mrcina bacila na pod ali ona se nije prestajala dernjati"upomoc".
pa drzi te policajac,sprovoditelj zakona,tko da ti pomogne.
No,salu na stranu,policajac je ocito malo vise nabrijan i trenira strogocu na bakicama.
Ali ni ona bas nije cista. Po zakonu te policija ima pravo legitimirati na cesti i ako odbijes ,privesti.
Sve je moglo drugacije proci
pa drzi te policajac,sprovoditelj zakona,tko da ti pomogne.
No,salu na stranu,policajac je ocito malo vise nabrijan i trenira strogocu na bakicama.
Ali ni ona bas nije cista. Po zakonu te policija ima pravo legitimirati na cesti i ako odbijes ,privesti.
Sve je moglo drugacije proci
- titicha
- Osvježenje foruma

Oblak wrote:Siroti navijači, nevjerovatno je šta trpite, zaista. Nitkovi policijski.
Vidis,ovakve nadobudne i nabrijane sirovine,koje odu u policiju da
lijece svoje komplekse,puno puta su krivi za neke navijacke izgrede.
Ima huligana puno ali od policije znaju stradati i navijaci koji samo hodaju po cesti.
Nase (policijske) predrasude-cim si navijac,los si
Last edited by titicha on 18 Dec 2015, 15:10, edited 1 time in total.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3406 times
Treba to sve zaliti katranom i perjem.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Policajac nije mogao tek tako pustiti staricu da ugrožava bezbjednost u saobraćaju, Budući da starica nije sarađivala, njeno hapšenje nikako nije moglo biti bolje od ovog, otima se, udara policajca, pokušava pobjeći i na kraju biva uhapšena BEZ POVREDA. Za takvu stvar se ne može reći "tresnuo je od pod."
Kao što već rekoh, prisilno hapšenje nikako ne može izgledati pristojno nekom ko nije navikao na takve prizore.
Političari i djeca guzonja se provlače bez kazni, ali to je neupotrebljiv argument u ovom slučaju, jer su za to krivi građani, ne policija.
Kao što već rekoh, prisilno hapšenje nikako ne može izgledati pristojno nekom ko nije navikao na takve prizore.
Političari i djeca guzonja se provlače bez kazni, ali to je neupotrebljiv argument u ovom slučaju, jer su za to krivi građani, ne policija.
- titicha
- Osvježenje foruma

Ma pokusala ga je udariti.Bas luda baba.vila wrote:Ne mogu pogledati video,,jel bas udarila policajca?
I sad treba empatija jer je baba?
Luda baba
Ali i on isto. Ako nju moras baciti na pod,onda odi iz policije.
Dok gledas,ne znas da li bi se smijao ili plakao.