a čuj...desi se, pa dobiješ informacije iz prve rukeBiba wrote:
Sta je sad..kak moze bit u toku neko koga nema...aj nek se prate ivsparljuju..bolje da pisem o Isusu
hvaljen isus
Moderator: Krokodil Behko
a čuj...desi se, pa dobiješ informacije iz prve rukeBiba wrote:
Sta je sad..kak moze bit u toku neko koga nema...aj nek se prate ivsparljuju..bolje da pisem o Isusu

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Mutevelija wrote:Bog ti pomogo.

storm wrote:Pa ovaj....zgodno ste se zapričali.... lanci i mutevelija( tako to mi radimo )
da ti lanci skine forumsku mrakaču s očiju
imaš sreće mali
A "draaaaaga" Biba, jel me to opet prozivaš zbog aktivnosti na forumuBiba wrote:
Mos ti pucat kolko oces...pola godine nisi tu zavirila a pametovala bi..jah sta se ulizujete....bezze..
storm wrote:a čuj...desi se, pa dobiješ informacije iz prve rukeBiba wrote:

Pa dodouše igramo se kaladonta.Lanci wrote:storm wrote:Pa ovaj....zgodno ste se zapričali.... lanci i mutevelija( tako to mi radimo )
imaš sreće mali
tako se to radi

eto...sad razmijenite karme ili ppMutevelija wrote:Pa dodouše igramo se kaladonta.Lanci wrote:storm wrote:Pa ovaj....zgodno ste se zapričali.... lanci i mutevelija( tako to mi radimo )
imaš sreće mali
tako se to radi
storm wrote:Pa ovaj....zgodno ste se zapričali.... lanci i mutevelija( tako to mi radimo )
imaš sreće mali
odbijrethna wrote:storm wrote:Pa ovaj....zgodno ste se zapričali.... lanci i mutevelija( tako to mi radimo )
imaš sreće mali
Rethna cuva mjesto u covjecetu a muti da ubjere...e ne moze

a ti muzafere čuvajrethna wrote:storm wrote:Pa ovaj....zgodno ste se zapričali.... lanci i mutevelija( tako to mi radimo )
imaš sreće mali
Rethna cuva mjesto u covjecetu a muti da ubjere...e ne moze
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest