Kakvi ba penzioneri nemoj vrijedjat

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Kakvi ba penzioneri nemoj vrijedjat
A koliko ih je otislo u tom vremenu..
Doduše, jeftiniji je ukop ovdje nego u USAklanac23 wrote: 15 Sep 2025, 09:05 ja sam penzioner, sin mi na floridi sa zenom i cerkom ali nisam dosao preko jleta nego do lopate. covjece hocu kosti da ostavin u bosni a ne u americi
Baliluk sa dna kace ovaj tvoj post, comšo. Mojne da ti je vokri što se ljudi snalaze dok ti kuruz okopavašKomshija wrote: 16 Sep 2025, 00:19 Nisam vidio da se iko mladji a pametan vratio,znam neke budale koje konzumiraju narkotike da su to uradili a pored njih to rade ovi starokurci koji su docekali penziju pa tamo sa istom ne mogu da kubure onda dodju vamo kao vuce ih ma vuce vas moja karina da nebi vani gladovali vamo dolazite sa pricom da vas vuce,sto vas nije vuklo ranije i sto ranije niste dosli satrolozi.Sve mogu al suplju nikako.
Ma kakvi,promasio si cijeli fudbal a mozda si se pronasao u ovome,nek si i trebaMelek wrote: 16 Sep 2025, 05:53Baliluk sa dna kace ovaj tvoj post, comšo. Mojne da ti je vokri što se ljudi snalaze dok ti kuruz okopavašKomshija wrote: 16 Sep 2025, 00:19 Nisam vidio da se iko mladji a pametan vratio,znam neke budale koje konzumiraju narkotike da su to uradili a pored njih to rade ovi starokurci koji su docekali penziju pa tamo sa istom ne mogu da kubure onda dodju vamo kao vuce ih ma vuce vas moja karina da nebi vani gladovali vamo dolazite sa pricom da vas vuce,sto vas nije vuklo ranije i sto ranije niste dosli satrolozi.Sve mogu al suplju nikako.![]()
Jeste prejaka riječ, ali postoji netrpeljivost u određenom obliku.spacebound wrote: 16 Sep 2025, 09:57 Meni je tuzno kolika je mrznja, ili je to prejaka rijec, mozda netrpeljivost izmedju ostalih i otislih.
Strasno.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests