Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
spacebound wrote: 11 Sep 2025, 07:37
Jucer uplatila, jos nema uplate i jos nema Netflixa, naravno
Pa onda ocito nisi uplatila
To treba u sekundi proci, radi li ti internet placanje ?
Jesam, i u pushTan pise da je transakcija u procesu, a u drugoj bank app jos je nema naznacene. Pisala sam im mail skoro, pa cu vidjet je l trebam ponovo ili oni stekaju
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa onda ocito nisi uplatila
To treba u sekundi proci, radi li ti internet placanje ?
Jesam, i u pushTan pise da je transakcija u procesu, a u drugoj bank app jos je nema naznacene. Pisala sam im mail skoro, pa cu vidjet je l trebam ponovo ili oni stekaju
Do neflixa je ocito, pisi im direktno na support ima chat
Do neflixa je ocito, pisi im direktno na support ima chat
Krokodil Behko wrote: 24 Sep 2025, 01:33
Dobar tek Vaše Veličanstvo.
Jedna dobro otkačena, ali odlična korejska serija. Preporuka
Završeno.
Serija je neobična do samog kraja, romantična, zanimljiva i ono što me je držalo do kraja - originalna.
Sva je oko kuhanja i kulinarstva, u kombinaciji s historijom i trebalo bi da se dopada curama