Pjesaci i biciklisti u saobracaju
Moderator: Krokodil Behko
Re: Hrvatska: Baba oborena i vezana zbog prolaska kroz crven
Dajte moderacijo, zaustavite ovu teroristkinju u moralnom uzdizanju dok nije udarila u što, kao i omalaožavanju drugih ljudi i humanosti istih, kao i u prišivanju svakakvih epiteta na osnovu ko-zna-čega. Ja ovakvu podlost dugo ne vidjeh.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Vjetar
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 24 times
- Status: Offline
Slažem se. Hiljade psovki ili direktnih vrijeđana nisu ni do ramena postovima Lavlje_srce. Nevjerovatna osoba. Jeza me prođe.Lebowski wrote:Dajte moderacijo, zaustavite ovu teroristkinju u moralnom uzdizanju dok nije udarila u što, kao i omalaožavanju drugih ljudi i humanosti istih, kao i u prišivanju svakakvih epiteta na osnovu ko-zna-čega. Ja ovakvu podlost dugo ne vidjeh.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4125 times
- Been thanked: 3097 times
Hvala takodje. Podlost, terorizam i projiciranje pripada vama, a ne meni. Kao i nedostatak argumenata pa teme okrecete na osobnu razinu. Moja krivica je sto ulazim u bilo kakvu komunikaciju sa ljudima kao sto ste vi - ne libite se bilo cega (pa ni hajki online) da bi ispraznili frustracije. Odvratno.Oblak wrote:Slažem se. Hiljade psovki ili direktnih vrijeđana nisu ni do ramena postovima Lavlje_srce. Nevjerovatna osoba. Jeza me prođe.Lebowski wrote:Dajte moderacijo, zaustavite ovu teroristkinju u moralnom uzdizanju dok nije udarila u što, kao i omalaožavanju drugih ljudi i humanosti istih, kao i u prišivanju svakakvih epiteta na osnovu ko-zna-čega. Ja ovakvu podlost dugo ne vidjeh.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Ne kontam šta je napisala Ls...normalni postovi , o čemu vi pričate ?
osim ako nije sa nekih drugih tema
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
I na ovoj temi. Procitaj sve postove pa vidi ko o kome sudi i kako i ko svodi na osobnu razinu.
Ovdje je normalno razvlačenje frustracija po svim temama..carobnjak N wrote:Ne kontam šta je napisala Ls...normalni postovi , o čemu vi pričate ?
Pronalaženje primjera deviacija iz ama baš svake vijesti, u svojim "twilight zone" selima i zaseocima, te biti popljuvan ako ne misliš kao čopor.
Habibti, ya nour el - ain... 
Leb odi flejmaj religiju tamo si na domaćem terenuLebowski wrote:I na ovoj temi. Procitaj sve postove pa vidi ko o kome sudi i kako i ko svodi na osobnu razinu.
Polako, polako. Svatko ima pravo na svoje misljenje. Nista lebowski nije zgrijesio.Osim toga nema ga nitko pravo tjerati jer on pise i u Religiji 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Hos mi se opet miroljubivo javiti na pp i pitati zasto pisem o religiji?
- Vjetar
- Forum [Bot]
- Been thanked: 24 times
Molim uredništvo foruma da prilikom kažnjavanja Lavljeg, kazni i Storma. Kroz cijelu ovu temu je nevjerovatno agresivan i svakoj konstataciji doda uvredu na račun policije ili forumaša koji su stali na stranu policajcu iz snimka.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41501 times
- Been thanked: 28289 times
- Status: Online
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Policajac, u ovom slučaju, nije iznad zakona, postupio je prema istom.Lavlje_srce wrote:Naravno da ne bi - datom kontekstu. Policija je svugdje ista (cast Norvezanima ako su uvijek obvakvi), oni bi da budu iznad zakona i da treniraju silu i strogocu - i to nerijetko na osobama koje se ne mogu odbraniti. Istovremeno pravi kriminalci, ubice, trgovci narkoticima, bijelim robljem, pedofili i ini sljam nesmetano hodaju ulicom. Kod nas je neki asocijalni decko sin guzonje ubio zenu autom - i sta? Pa pustili deliju da nastavi.Melek wrote:Ako zamislimo da nije bila u pitanju "baba" nego nega druga, mladja, snaznija osoba da li bi tad smatrali da su postupci policajca ok?
Mojne suplje, nisi glup.
Zašto policajci zatvaraju oči pred guzonjama? Zato što su građani to zaslužili, u najmanju ruku. Kada jedan policajac stane na žulj guzonji, dobije otkaz i niko od građana se za njega neće zauzeti. Kada bi građani u tom slučaju bili glasni i stali iza policajca, kao što su glasni na pogrešnim mjestima, gdje bi nam kraj bio...
Ako sjedite kući i gledate nepravdu, budite barem tome dosljedni.
Da... Možda, jer me zanima otkud tvoja količina frustracije u pomenutim djelima. Tj zanimala... Gdje je problem?Lebowski wrote:Hos mi se opet miroljubivo javiti na pp i pitati zasto pisem o religiji?
Oblak wrote:Molim uredništvo foruma da prilikom kažnjavanja Lavljeg, kazni i Storma. Kroz cijelu ovu temu je nevjerovatno agresivan i svakoj konstataciji doda uvredu na račun policije ili forumaša koji su stali na stranu policajcu iz snimka.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
A to ti je kad naletiš na jačeg od sebe i ne mo'š se ravnopravno nositi s istim, jer nisi dovoljno jak s perom pa onda ga optužuj za vrijedjanje, za ovo, ono.carobnjak N wrote:Ne kontam šta je napisala Ls...normalni postovi , o čemu vi pričate ?
Samo sabura
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4125 times
- Been thanked: 3097 times
Naravno da jeste, jer njegova akcija mora biti u skladu sa pocinjenim prekrsajem. Njegova vise nego bilo cija druga, jer on stiti drustvo od prestupnika.Čarobni wrote:Policajac, u ovom slučaju, nije iznad zakona, postupio je prema istom.
Zašto policajci zatvaraju oči pred guzonjama? Zato što su građani to zaslužili, u najmanju ruku. Kada jedan policajac stane na žulj guzonji, dobije otkaz i niko od građana se za njega neće zauzeti. Kada bi građani u tom slučaju bili glasni i stali iza policajca, kao što su glasni na pogrešnim mjestima, gdje bi nam kraj bio...
Ako sjedite kući i gledate nepravdu, budite barem tome dosljedni.
Da policajac izadje u javnost sa pricom da je izgubio posao jer se pridrzavao zakona i kada je u pitanju guzonjin sin, gradjani bi bez bilo kakve sumnje stali na njegovu stranu. Ovako je zivi uzas, svako je prepusetn sam sebi, Policija stiti sebe najvise i onda nastradaju zene poput ove - jadna, ubijena zivotom, izludjena. Samo joj je on falio da je baca na asfalt.
Juce mi je pricao jedan stariji covjek kako su njegovu zenu (koja boluje od demencije) zaustavili prije ulaska u avion, valjda mislili da je 'teroristkinja'. Kasnije se izvinjavali, ali ta zena je ostala jako potresena. Cisto ludilo.
Last edited by Lavlje_srce on 19 Dec 2015, 19:18, edited 1 time in total.
Memento Mori
Problem je sto nastupas hinjski.storm wrote:Da... Možda, jer me zanima otkud tvoja količina frustracije u pomenutim djelima. Tj zanimala... Gdje je problem?Lebowski wrote:Hos mi se opet miroljubivo javiti na pp i pitati zasto pisem o religiji?
Ponavljaš priću i temu svodiš na osobne stvari...ja tebi nisam kriv što više nisi moderator, pa te neke stvari peku...pa se vratiš na forum liječiti frustracije na temama, koje si nekad upravo ti uređivao....Lebowski wrote:Problem je sto nastupas hinjski.storm wrote:Da... Možda, jer me zanima otkud tvoja količina frustracije u pomenutim djelima. Tj zanimala... Gdje je problem?Lebowski wrote:Hos mi se opet miroljubivo javiti na pp i pitati zasto pisem o religiji?
mrsko mi je ovakve postove pisati, jer si me upravo spustio na svoj nivo...
Dugo si tu i trebala bi poznavati forumase. I postovatiLavlje_srce wrote:Uredno te zaobilazim a ti skakuces za mnom po temama i podhebavas trazeci svadju.Biba wrote:![]()
Svi mi mozemo o sebi reci da smo humani, ali rijeci me znace nista ako to me dokazemo..hbo rijeci uprazno...
Je li ti mene poznas da bi mogla procijeniti moju humanost? Hoces li me ikada upoznati? Prema tome, gledaj svoja posla a moje postove zaobidji. Meni je dovoljno misljenje onih koji me poznaju. I neka ti ne pada na pamet da me prozivas na 'poruka forumasu'. Nemam ti sta reci - ikad.
Ne skakucem ja za tobom vec skakucem zbog toga sto su mi teme fine..jel sad kontas
Jel ti to MENI NAREĐUJEŠ ?????? Sunce ti poljubim
To je velika humanost, cestitam
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.