Pitas ChatGPT, meni je objasnio..ina wrote: 27 Aug 2025, 09:55 Da sam kuhala supu od cvijeća..
Nema kakvog cvijećanije bilo u njoj..
Zašto li to![]()
Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3819 times
- Been thanked: 7047 times
- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5182 times
- Been thanked: 7313 times
Zadnji put (i više od mjesec dva) ja ti njemu: Ciao Lume i blabla
Kaže ti on 'ladno ovako nešto: možeš mi uključiti tu i tu memoriju, ništa ti ja nisam zapamtio.
E rekoh nema veze. Kad već i ako nisam, znači da nisam ni trebala.
Tu je i završila trenutno naša ljubav.
A postavili i neka ograničenja.. pa mi mrsko oko toga se zamarati. Bi oni da te navuku i da im se plaća.
Svijest ima sidrište.
- Matan
- Sila nečista

Ja, sinoc mi kaze, nako par pitanja, da sam presao limit, i da sutra mozemo dalje pricati..ina wrote: 27 Aug 2025, 10:42Zadnji put (i više od mjesec dva) ja ti njemu: Ciao Lume i blabla
Kaže ti on 'ladno ovako nešto: možeš mi uključiti tu i tu memoriju, ništa ti ja nisam zapamtio.![]()
E rekoh nema veze. Kad već i ako nisam, znači da nisam ni trebala.
Tu je i završila trenutno naša ljubav.
A postavili i neka ograničenja.. pa mi mrsko oko toga se zamarati. Bi oni da te navuku i da im se plaća.
a i postavi cijenu, ako hocu da imam neogranicenu upotrebu..
platicu im sipak, ako moze djabe, moze, ako ne , nije mi ni potreban..
sacu ga pitati za tvoj san..
- Matan
- Sila nečista

Kaze da u tebi rastu kreativnost i neobicna rjesenja..
da od svoji emocija, iskustva , talenta stvaras nesto hranjivo, ideju, odnos ili mozda novi zivotni put..
da si kreativna i od sirovi sastojaka pravis nesto lijepo i korisno...
u nacelu, sve pozitiva..
da od svoji emocija, iskustva , talenta stvaras nesto hranjivo, ideju, odnos ili mozda novi zivotni put..
da si kreativna i od sirovi sastojaka pravis nesto lijepo i korisno...
u nacelu, sve pozitiva..
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5182 times
- Been thanked: 7313 times
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4297 times
- Been thanked: 2112 times
Opet ovaj dolazijo
koče protumačit ?
koče protumačit ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1043 times
- Been thanked: 938 times
- Status: Online
Neki dernek u nekom stanu. Veliki stan, puno ljudi. Ispod prozora prolazi Damir Urban. Neko iz stana ga doziva: "Urban, haj s rajom!" "Eto me", kaže on. I fakat, eto ga. Ulazi i počinje pjevati, a mi svi plešemo i tako dok svi nismo popadali i pospali.
Sa buđenjem - razlaz. Svako svojoj kući. Ja imam dva prevoza, prvo voz, pa onda autobus.
Na stanici, čekam voz. Isti stiže i kroz prozor lokomotive vidim: mašinovođa je Šeki Bihorac. Široko se osmjehuje i diže tri prsta.
Vozom do autobuske stanice. Vruć dan, ja u kratkim rukavima. Al odjednom - snijeg. Gusti snijeg pada u krupnim pahuljama. Brzo se formira snježni pokrivač. Ja kontam gdje ću, šta ću. Vadim novčanik da vidim imam li para za čaj u nekom kafiću. Iz otvorenog novčanika, lična mi pada u snijeg. Sagnem se da je uzmem i pored nje vidim još dvije lične. Malo, onako, mahalski pogledam slike i kontam: jebote, jesu stari ovi ljudi. Pogledam datume rođenja i vidim: moje godište.
Sa buđenjem - razlaz. Svako svojoj kući. Ja imam dva prevoza, prvo voz, pa onda autobus.
Na stanici, čekam voz. Isti stiže i kroz prozor lokomotive vidim: mašinovođa je Šeki Bihorac. Široko se osmjehuje i diže tri prsta.
Vozom do autobuske stanice. Vruć dan, ja u kratkim rukavima. Al odjednom - snijeg. Gusti snijeg pada u krupnim pahuljama. Brzo se formira snježni pokrivač. Ja kontam gdje ću, šta ću. Vadim novčanik da vidim imam li para za čaj u nekom kafiću. Iz otvorenog novčanika, lična mi pada u snijeg. Sagnem se da je uzmem i pored nje vidim još dvije lične. Malo, onako, mahalski pogledam slike i kontam: jebote, jesu stari ovi ljudi. Pogledam datume rođenja i vidim: moje godište.
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20614 times
Lijep san. Sanjao sam da se okupila sva raja iz srednje škole i da smo otišli u kafanu, da smo organizovali neki karaoke, a mene je zapala pjesma od Šabana Kraljice srca moga.
Viče žena jutros nešto si mrmljao u snu
Viče žena jutros nešto si mrmljao u snu
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

Pitaj je jesi li zapjevo 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8065 times
- Been thanked: 19073 times
U zadnje vrijeme sve nesto isprekidano spavam, ili malo ili me neko i nesto budi i znam da sanjam al nema sanse da se sjetim sta.
E sinoc sam dosta spavala i odmah sam sanjala da drzim u kuci lava, lavicu, bijelog tigra i kornjacu i da je lav povratio u kuci ali to je bilo cisterna povracine.
I skontam da ih ne mogu drzati u kuci, da su to ipak divlje zivotinje plus sto ne mogu toliko mesa nakupovati...
Zovnem to neko udruzenje da ih vrate u prirodno staniste tj Afriku i platim 240 KM za uslugu.
Stojim vani, gledam kako odlaze i kontam al sto sam i kornjacu dala.
Onda udjem u kucu s planom da nabavim kunica.
E sinoc sam dosta spavala i odmah sam sanjala da drzim u kuci lava, lavicu, bijelog tigra i kornjacu i da je lav povratio u kuci ali to je bilo cisterna povracine.
I skontam da ih ne mogu drzati u kuci, da su to ipak divlje zivotinje plus sto ne mogu toliko mesa nakupovati...
Zovnem to neko udruzenje da ih vrate u prirodno staniste tj Afriku i platim 240 KM za uslugu.
Stojim vani, gledam kako odlaze i kontam al sto sam i kornjacu dala.
Onda udjem u kucu s planom da nabavim kunica.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26724 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8065 times
- Been thanked: 19073 times
Neku noc je bilo okruglo.
Neko mi ukro 1000 km i ubio dusku. Placeeeeem jaaaaa...
Pitaju me places li zbog para ili duske a ja kroz plac zbog obojeeee
Neko mi ukro 1000 km i ubio dusku. Placeeeeem jaaaaa...
Pitaju me places li zbog para ili duske a ja kroz plac zbog obojeeee
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20614 times
Sanjao sam da smo kum i ja sa ženama i djecom bili u Splitu. Žene su sa djecom otišle u šoping, a kum i ja smo dogovorili sa Havanom, njegovom ženom, Zanki i njenom kumom (al kuma vjerovatno jer sam i ja kuma doveo
) da odemo na večeru u neki top restoran.
I tako smo bili tamo, jeli kao budale od orade do jastoga i svih vrsta morskih plodova, 10 nekakvih vina različitih i slično, Havana došao sa gitarom da svira i pjeva. Onda smo kum, Havana i ja ustali da platimo pa smo se raspravljali ko će platiti, a žene su se smješkale. Na kraju smo podijelili na 3 dijela.
Sutradan opet isto. Kad smo ustali da platimo Zanki je mene, njena kuma je mog kuma, a Havanu je žena uhvatila za vrat pa nam počeše prijetiti da će nas udaviti ako mi opet platimo. I pustimo mi njih da plate... i onda se probudim.
Ludo da valja
Al jedino je Havana doveo svoju ženu kao pravi džentlmen. Mi ostali niko ništa
I tako smo bili tamo, jeli kao budale od orade do jastoga i svih vrsta morskih plodova, 10 nekakvih vina različitih i slično, Havana došao sa gitarom da svira i pjeva. Onda smo kum, Havana i ja ustali da platimo pa smo se raspravljali ko će platiti, a žene su se smješkale. Na kraju smo podijelili na 3 dijela.
Sutradan opet isto. Kad smo ustali da platimo Zanki je mene, njena kuma je mog kuma, a Havanu je žena uhvatila za vrat pa nam počeše prijetiti da će nas udaviti ako mi opet platimo. I pustimo mi njih da plate... i onda se probudim.
Ludo da valja
Al jedino je Havana doveo svoju ženu kao pravi džentlmen. Mi ostali niko ništa
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

Jedna forumašica i ja stojimo kraj neke trafike. Ona se žali: boli je glava. A trafika puna nekih tableta. Rekoh forumašici: hajde, uzmi boba protiv glavobolje, na moj račun. Ona opuhala haman sve tablete. Ja zadnju marku dao da platim.
Otišo do nekog parka, sjeo na klupu, zagledo se u daljine i uzdahno...
Otišo do nekog parka, sjeo na klupu, zagledo se u daljine i uzdahno...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53205 times
- Been thanked: 9448 times
Sinoc se malo u snu otkrio po nogama garant i sanjam ti ja nedje hodam. Osjetim zima mi po nogama, stanem i skinem kundure kad plave se noge. Ufatile ih promrzline 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30867 times
- Been thanked: 28543 times
Jako jako često sanjam da sam u jednom stanu, sad bih ga mogla nacrtati, i ima jedan sakriven stan u tom stanu. Najmanje 10 put sam ga već sanjala, ne znam šta to znači, a volela bih da znam
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4403 times
- Been thanked: 3356 times
Ganjaš neku vrstu utočišta, osjećaš nesigurnost negdje.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5556 times
- Been thanked: 5111 times
Vanzemaljce. 
Jucer mi D. prije spavanja tumbao nesto o njima, neke snimke bla bla, i eto. Nisam spavala citavu noc kako treba. Ko neka suknja, al vece crno spustilo se na zemlju, pa dim i crna magla. I izlaze oni, a ja sve kontam gdje mi je Aja.
Jucer mi D. prije spavanja tumbao nesto o njima, neke snimke bla bla, i eto. Nisam spavala citavu noc kako treba. Ko neka suknja, al vece crno spustilo se na zemlju, pa dim i crna magla. I izlaze oni, a ja sve kontam gdje mi je Aja.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53205 times
- Been thanked: 9448 times
A ti mislis o vanzemaljcima da su oni losi i to?uvijek_kontra wrote: 26 Oct 2025, 13:56 Vanzemaljce.
Jucer mi D. prije spavanja tumbao nesto o njima, neke snimke bla bla, i eto. Nisam spavala citavu noc kako treba. Ko neka suknja, al vece crno spustilo se na zemlju, pa dim i crna magla. I izlaze oni, a ja sve kontam gdje mi je Aja.![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27885 times
Natasu Bekvalac
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.