Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
The name is recorded from the 7th century (Odo, son of Uro, courtier of Sigebert III). It was the name of three 10th-century German kings, the first of whom was Otto I the Great, the first Holy Roman Emperor, founder of the Ottonian dynasty.
[/quote]
Nemoj bezveze da te razvlaćim po temi.. spava mi se jbt..
The name is recorded from the 7th century (Odo, son of Uro, courtier of Sigebert III). It was the name of three 10th-century German kings, the first of whom was Otto I the Great, the first Holy Roman Emperor, founder of the Ottonian dynasty.
Nemoj bezveze da te razvlaćim po temi.. spava mi se jbt..
Razumijem da boli 500+ godina, al brate budi razuman.
Velika Britanija će ovog vikenda formalno priznati palestinsku državu, izvijestio je list Times.
Premijer Keir Starmer upozorio je u julu da će poduzeti akciju ako Izrael ne poduzme korake za ublažavanje patnje u Gazi i ne postigne primirje u gotovo dvogodišnjem ratu s Hamasom.
Ja ne kontam sta ce priznavanje drzave promjenit u praksi kad niko ne smije protiv Amera
Ovo je sve lazno suosjecanje dok u stvarnosti niko nista ne poduzima
Sad su izjavili vjesti,da su Kanada,V.Britanja i Australija priznali Palestinu kao drzava.
Da ste vidjeli oci od Netanjahua kako su se zacrvenli od huje i kako mu bilo krivo.
Izgleda da moj Sihir radi,ali na drugaciji nacin.
Da vidimo dali je njegov sin pod bozijom zastitom kad mu sutra iskopam oci.Posle toga cu mu uzeti zenu.