Pjesaci i biciklisti u saobracaju
Moderator: Krokodil Behko
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 346 times
- Status: Offline
Re: Hrvatska: Baba oborena i vezana zbog prolaska kroz crven
Da ,neces vjerovati tako to ide, a postoji i prekoracenje ovlasti na osnovu koji se moze kazniti i policajac za prekomjernu upotrebu sile. Neces vjerovati a postoje i odredjene regulative po tom pitanju.
Ja radim s djecom i cesto dolazim u kontakt s roditeljima cak imdjece svojih kolegica.
Djeca su vecinom neodgojena, a mame ili polupismene ili nepismene.
Jako dobro ih poznajem. Podrzavaju djecu neka vicu uciteljicama da su glupe. Eto to rade glupe mame.
Psuju nam mater, i popu i hodži a onda dođunroditelji pa kazu da ce uciteljicu baciti u Savu...
Mogu ocijeniti karakter.
Nikada se ni jedan roditelj nije ravnatelju zalio na mene a Lavlje me pitala kako ja mogu raditi svoj posao..Pitam se ja kako bi ona kad ne konta tu histericnu i bezobraznu babu...
Bila sam ja prisutna scenama koje takve babe rade mojim kolegama i kolegicama.
Jednu sam "oprala"Nije vise nikad dosla u skolu lajati....
Meni ne laju.
Napao me jednom tata ucenika, inace je bio i u zatvoru. Ja sam njemu samo postavila jedno pitanje i pomislila - mars u pm....
Nema ga vise nikad...svaka šuša bi te handrala..mene nece...
Djeca su vecinom neodgojena, a mame ili polupismene ili nepismene.
Jako dobro ih poznajem. Podrzavaju djecu neka vicu uciteljicama da su glupe. Eto to rade glupe mame.
Psuju nam mater, i popu i hodži a onda dođunroditelji pa kazu da ce uciteljicu baciti u Savu...
Mogu ocijeniti karakter.
Nikada se ni jedan roditelj nije ravnatelju zalio na mene a Lavlje me pitala kako ja mogu raditi svoj posao..Pitam se ja kako bi ona kad ne konta tu histericnu i bezobraznu babu...
Bila sam ja prisutna scenama koje takve babe rade mojim kolegama i kolegicama.
Jednu sam "oprala"Nije vise nikad dosla u skolu lajati....
Meni ne laju.
Napao me jednom tata ucenika, inace je bio i u zatvoru. Ja sam njemu samo postavila jedno pitanje i pomislila - mars u pm....
Nema ga vise nikad...svaka šuša bi te handrala..mene nece...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Sve sto mogu reci je - nedaj Boze ovakve 'civilizacije' ni najgorem neprijatelju.Mirelam wrote:Da ,neces vjerovati tako to ide, a postoji i prekoracenje ovlasti na osnovu koji se moze kazniti i policajac za prekomjernu upotrebu sile. Neces vjerovati a postoje i odredjene regulative po tom pitanju.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Hajd onda kako hocesstorm wrote:E ti si pobjednik ovog konkursarethna wrote:Pricate o policiji u drugim zemljama van balkana,a zaboravljate da smo i mi kao obican narod (balkanski) specificni sami po sebi i drugaciji od ostatka svijeta,pa nam treba i drugaciji tretman.
Kakav sok?Svi cemo uciniti prestup a kada nas zaustavi policajac mora nam se umiljavati da narod ne daj Boze ne bi dozivio kakav sok.
Sto smo danas puno postali osjetljivi,malo nam fali.![]()
Rankovicu... Teško da mogu imati ja komplekse od policiječast izuzecima.
Question everything.
...taj -caja-- sigurno kuci -bije -zenu i svastiku i punicu....a to je vec .... drugi glavni problem kod nas.
- Lavlje_srce
- Alienka

Ma kakvi, sta ti je? Vidis da sve prsti od civiliziranosti.SPINERKA wrote:![]()
...taj -caja-- sigurno kuci -bije -zenu i svastiku i punicu....a to je vec .... drugi glavni problem kod nas.
Memento Mori
I sta Lavlje srce prica o cicilizaciji u kojoj ona zivi..koja civilizacija..krasni su...hebu cijeli svijet a ne jednu pomahnitalu babu...
..problem je odnos --zena -muskarac..u zivotu..
..ovdje policajac i nije vise bitan
- Lavlje_srce
- Alienka

Bravo!SPINERKA wrote:![]()
..problem je odnos --zena -muskarac..u zivotu..
..ovdje policajac i nije vise bitan
Cijela situacija je produkt patrijarhata, drust(a)va u kojima zena treba da umiljato trepce i/ili se pokorava. Or else.
Memento Mori
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 843 times
Policajac je sigurno mogao humanije postupiti, al ne shvaćam baš ni opravdavanje babe. Prošla kroz crveno i onda se čudi što ju je policajac zaustavio i opire se
Jel to sad, nakon skoro 150 godina postojanja semafora, nije opći konsenzus da se na crveno ne smije prelazit??? Ja bi sve koji prolaze kroz crveno uhitila
svaki dan gledam kako ljudi u milisekundu izbjegavaju prometne nesreće jer netko (i pješaci i vozači) nije u stanju poštivat prometne propise. Čekaj jebeno zeleno svjetlo.
On ju je mogao privesti s više poštovanja, a ona se nije trebala opirati uhićenju. Al treba samo jednu stranu sotonizirati
On ju je mogao privesti s više poštovanja, a ona se nije trebala opirati uhićenju. Al treba samo jednu stranu sotonizirati
somehow I manage
.... slicno je i kod savjeta -strucnjaka--- ako te silovatelj napadne --ne opiri se , imas vecu sansu da prezivis.
...da li je u praksi -izvodljivo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
...ovo je kineska poslovica......SPINERKA wrote:![]()
.... slicno je i kod savjeta -strucnjaka--- ako te silovatelj napadne --ne opiri se , imas vecu sansu da prezivis.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Jest ako silovatelj ima truncicu savjesti....agresivno ponasanje uvijek samo pogorsa stvar ako nisi sposoban konacno svladati siledziju....il ga dobrano iznenadi i opali i tutanj...SPINERKA wrote:![]()
..pa da ima savjesti --nebi bio silovatelj....
...
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 843 times
Nitko ne želi dobit kaznu za prelaženje preko crvenog. Ili za prelaženje 10 metara od pješačkog prijelaza. Jebiga, to su gluposti, za koje nemamo vremena, jer šta sad ako ne poštujemo sitne propise, kog boli briga jel. E pa kad si takav baksuz da takvo nešto izvedeš pred policajcem onda se ne čudi što dođe do tebe da ti napiše kaznu. I možeš se ljutit i prepirat, ali ne možeš bježat s mjesta prekršaja i onda se kasnije opirat. Svi mi imamo "privatne probleme". Da, ima glupih policajaca koji samo treniraju strogoću. Ovaj je svakako mogao biti humaniji i postupiti drugačije, i ne podržavam ga. Ali isto tako ne podržavam ni babu i njezino ponašanje.
Budući da je policija korumpirana i svijet nepravedan najbolje je da onda sve skupa nitko ne poštuje zakon, pogotovo ne takve gluposti kao što su semafori, jer čemu oni uopće služe
Budući da je policija korumpirana i svijet nepravedan najbolje je da onda sve skupa nitko ne poštuje zakon, pogotovo ne takve gluposti kao što su semafori, jer čemu oni uopće služe
somehow I manage
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
...baba.....SPINERKA wrote:![]()
..pa da ima savjesti --nebi bio silovatelj....
...ko je ovdje iznenadjen
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
...jes' siguran da sam dobar izbor sinko
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
Aha. Nisam zamijetio da je bilo službene žalbe zbog objavljene snimke (postavlja se pitanje tko, kada i zašto objavljuje takve snimke) ispada, dakle, da je nečija (službena, dakako) namjera bila da se snimka objavi. A to već objašnjava stvarstorm wrote:To pitanje uputi na MUP RH PU Osjecko baranjska PP OSIJEK ....oni su vlasnici snimke.Mohr wrote:Mohr wrote:
A tko je objavio snimak