Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Matan wrote: 12 Sep 2025, 15:45
Uvijek je na zemlji se vodio rat izmedju zla i malo
manjeg zla..
dobro, nije nikad ni postojalo..
ako se pogledate u ogledalo, vidjecete da je to istina..
Jesi li siguran?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Glavni krivac za ovo političko ludilo i nerad Vijeća ministara, nametanje Apartheida od strane fašističkog HDZ-a je dvorska luda stranih ambasada, Denis Bećirović!
Da, ljigavi podanik je glasao za Borjanu Krišto.
20250916_092504.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
krme u Mehmeda Spahe,slazem se da uopce nije trebalo prihvatit da dodje na razgovor..
Nista dobro za nas tu nema.
Na stranu sto ce politicki protivnici pokusat prikazat sda kao antizapadnjake...pri tome zaboravljajuci da se uoci agresije na Ukrajinu Sefik Dzaferovic kao clan predsjednistva iz reda Bosnjaka odbio sastati u Sarajevu sa prljavom njuskom Lavrovom.
Jasno kazavsi na cijoj strani su Bosnjaci.
Kazem i prije nego su ruski fasisti napali UKrajinu, i da..ja bi ga odbio,da se mene pitalo.
Nit imam sta pitat krme nit mi treba nit ce mi kad trebat sta od njeg.
FGR-u kako vidim pune labrnje Baketove diplomatije dok istovremeno prepustiše UZP-ovcima i muhu u letu. Šta vi uopšte glumatate tu s tom kratkom pameti
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Hvala Bakiru što degradira BiH još više. Sa ovom stokom ne treba uopšte pričati.
Kakav idiot jbt.
I de sad tražite trojkašima dlaku u jajetu, a ovo gurajte pod tepih.
a sto degradira, on ne predstavlja nista u BiH, oficijalno nije ni u jednoj poziciji nit je njegova stranka
ovo je vise degradiranje ambasadora jedne Rusije, koliko je on morao preci koraka da u ovoj drzavi ima s nekim Bosnjakom dijalog
Melek wrote: 17 Sep 2025, 22:19
FGR-u kako vidim pune labrnje Baketove diplomatije dok istovremeno prepustiše UZP-ovcima i muhu u letu. Šta vi uopšte glumatate tu s tom kratkom pameti
Jah samo znam da je ovo bio Dino Konaković vi biste ovdje nabili 2 stranice sa postovima pljuvačine po njemu
Hvala Bakiru što degradira BiH još više. Sa ovom stokom ne treba uopšte pričati.
Kakav idiot jbt.
a sto degradira, on ne predstavlja nista u BiH, oficijalno nije ni u jednoj poziciji nit je njegova stranka
ovo je vise degradiranje ambasadora jedne Rusije, koliko je on morao preci koraka da u ovoj drzavi ima s nekim Bosnjakom dijalog
Pa prvo jer nije na funkciji da to radi, a drugo jer sa govnima koji ti rade protiv države i podržavaju one koje hoće secesiju uopšte ne treba razgovarati.
Kakav idiot jbt.
Nisi shvatio danasnju igru.
Ambasador otisao kod Bakira da zavrsi neke poslove za Dodika i SNSD.
Ridji ga saslusao i odbio.
Izdao saopstenje ono standardno kao sto ih svi izdaju a o cemu su razgovarali samo zidovi znaju.
Ambasador ponizen sto nije uglavio Dodika udara kontru sa saopstenje.
Inace bi se to rijesilo telefonom ili nekim dopisom prema SDA i Bakiru.
Eto. Da ne ispadne da branim uhljupe ali tako je.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
Jah igre... mani bgti opravdanja. Do kad cete pravdati SDA i njihove uzasne poteze, a drugima traziti dlaku u jajetu?
Ovog ne treba primati nikako, a pogotovo neko ko nije ministar ili predsjednik. Postoje odredjene procedure kako, ko i na koji nacin moze i treba pricati sa ambasadorima.
Melek wrote: 17 Sep 2025, 22:19
Jah samo znam da je ovo bio Dino Konaković vi biste ovdje nabili 2 stranice sa postovima pljuvačine po njemu
Naranvo, opravdano.
I iron jedva napisa neku kritiku za Baketa
Naravno, Konaković je vlast. I ti i istomišljenici se ponašate kao stranke Trojke. Vlast a glume opoziciju i krive SDA za sve
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Masamune wrote: 18 Sep 2025, 06:43
Jah igre... mani bgti opravdanja. Do kad cete pravdati SDA i njihove uzasne poteze, a drugima traziti dlaku u jajetu?
Ovog ne treba primati nikako, a pogotovo neko ko nije ministar ili predsjednik. Postoje odredjene procedure kako, ko i na koji nacin moze i treba pricati sa ambasadorima.
Masamune wrote: 18 Sep 2025, 06:43
Koje su procedure? Ko smije, a ko ne smije razgovarati sa stranim ambasadorima?
Evo, npr ja sam razgovarao najmanje sa trojicom ambasadora, a nisam čak ni Bakir.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
A i vi se odlučite više, vi koji pljujete SDA.
U jednoj rečenici je izdajnička stranka a u drugoj je stavljate u isti rang sa pro-Bih i patriotskim strankama, pa kao ne smije ta stranka dopustiti to sa Rusom.
U jednoj rečenici stavljate Bakira, Dodika i Čovića u isti koš a u drugoj tretirate Bakira drugačije od Dodika i Čovića koji ne smije dopustiti da prima određene ljude koje primaju Dodik i Čović.