Baš sam jedva čekao da čujem šta će Jon reći... Ne bi me začudilo da brijezonja ne upre sa sve četiri noge da sve koji su se pojavili u ovoj epizodi proglasi za poticatelje nasilja, ili ko zna šta mu padne na um u tom trenutku. Samo, ne prikazaše je li pitao za princa Andrew-a tamo... Mrcina.
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3661 times
- Been thanked: 1459 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25263 times
- Been thanked: 25687 times
Nekako nadrealno mi djeluje sve,sve..Quds wrote: 19 Sep 2025, 10:22Baš sam jedva čekao da čujem šta će Jon reći... Ne bi me začudilo da brijezonja ne upre sa sve četiri noge da sve koji su se pojavili u ovoj epizodi proglasi za poticatelje nasilja, ili ko zna šta mu padne na um u tom trenutku. Samo, ne prikazaše je li pitao za princa Andrew-a tamo... Mrcina.
dream of spring...
- Quds
- Aktivni forumaš
Apsolutno. Ali, još da živiš u Arizoni gdje sam ja, gdje je otprilike 50-50, tek onda vidiš koji cirkus je ovo sve postalo.ironman wrote: 19 Sep 2025, 10:24Nekako nadrealno mi djeluje sve,sve..Quds wrote: 19 Sep 2025, 10:22
Baš sam jedva čekao da čujem šta će Jon reći... Ne bi me začudilo da brijezonja ne upre sa sve četiri noge da sve koji su se pojavili u ovoj epizodi proglasi za poticatelje nasilja, ili ko zna šta mu padne na um u tom trenutku. Samo, ne prikazaše je li pitao za princa Andrew-a tamo... Mrcina.
- ironman
- sirius
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9564 times
- Been thanked: 11302 times
- Status: Online
Nešto šute ovi što su govorili: "Kamala ili Trump - ista stvar"
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4324 times
- Been thanked: 3253 times
Baš će ponovo morati startovati gradjanski tamo, da opet resetuju postavke.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- ironman
- sirius
A ne znam..ko ono napisa hvala onim 79 miliona sto budalu dovedose na vlast..yboli vas inkluzivnost,woke i slicne pm u kojima nadjoste opravdanje da vrac bude ministar zdravstva,fazan ministar odbrane tj rata,golub direktor fbi a paklena narandza predsjednik
Pa daj uzmimo bilo koju kompaniju bilo koga na planeti ko bi svjesno svoju lovu prepustio u ruke ovoj cetvorici lunatika da budu upravljacka struktura..klinac

Pa daj uzmimo bilo koju kompaniju bilo koga na planeti ko bi svjesno svoju lovu prepustio u ruke ovoj cetvorici lunatika da budu upravljacka struktura..klinac
dream of spring...
- Quds
- Aktivni forumaš
Svi ti, pa još kada uzmeš i dobro pogledaš ko su im pomoćnici, zamjenici, te sve, ali baš sve ostale likove u administraciji, insan poželi da da će ga žena povući malo za ruku, pa reći, ''ustaj mrcino, evo ti kafa pred nosom'', pa da skontaš da sve ovo sanjaš.ironman wrote: 19 Sep 2025, 11:09 A ne znam..ko ono napisa hvala onim 79 miliona sto budalu dovedose na vlast..yboli vas inkluzivnost,woke i slicne pm u kojima nadjoste opravdanje da vrac bude ministar zdravstva,fazan ministar odbrane tj rata,golub direktor fbi a paklena narandza predsjednik![]()

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21832 times
- Been thanked: 19878 times
Kako ono veli Fudo to je samo na twitteru ili x-u
Jest al u kurcu. Nije ni St. Loius ništa bolji po tom pitanju... priča mi familija da je katastrofa. Isto i drugi dio familije iz Sakramenta.
- Quds
- Aktivni forumaš
Pa, znaš na šta bi trenutno ličio taj rat, ako bi se desio... kao mi 92. sa pištoljima i sačmarama većinom, a oni nas kefaju avionima. Likovi su se potrudili da se ''Project 2025'' jako brzo ukorijeni. Treba biti pametan, raditi tiho, podlo, prljavo, kao i oni. Ali sada nije vrijeme da se radi ono što i ustav dozvoljava, kada se dođe do toga da Predsjednik lično traži i dobija otpuštanje jednog komedijaša, gdje proglašava terorističkom grupom likove koji niti imaju strukturu, ni plan i program, niti lidere, niti zadane ciljeve...praktično, ako sutra staviš crnu masku i ostalo, možeš legalno sada da budeš optužen za pripadništvo terorističkoj grupi, i da čekaš u zatvoru normalna vremena, i normalnog predsjednika koji bi ti na prvi dan dao pardon.Melek wrote: 19 Sep 2025, 11:03 Baš će ponovo morati startovati gradjanski tamo, da opet resetuju postavke.
Jebo ga otac.
- Quds
- Aktivni forumaš
Jeste ono i na twitteru i to... ali, kažem ti, gdje god stoke ima dovoljno da su okuraženi, ja ne mogu još neke stvari da svarim. Mislim, kao da sam u stanju šoka. Frajeri su krenuli u full-cancel pogrome, oko kojih su vrištali kao curice, doskora. Predsjednik se rugao Pelosiju koji je napadnut čekićem, govorio da je Nancy životinja...a danas, ko negativno pometne jebenog rasistu Kirka, treba ga na vješala. Evo, u Arizoni, nisu ga ni ukopali, već prijedlog da se najduži autuput ovdje u gradu preimenuje u njegovo ime....jebo te, Narnia.Masamune wrote: 19 Sep 2025, 11:25Kako ono veli Fudo to je samo na twitteru ili x-uQuds wrote: 19 Sep 2025, 10:26
Apsolutno. Ali, još da živiš u Arizoni gdje sam ja, gdje je otprilike 50-50, tek onda vidiš koji cirkus je ovo sve postalo.
Jest al u kurcu. Nije ni St. Loius ništa bolji po tom pitanju... priča mi familija da je katastrofa. Isto i drugi dio familije iz Sakramenta.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21832 times
- Been thanked: 19878 times
ništa hajte u Bosnu
jest da bismo mogli ozbiljno zaratiti kakvi vjetrovi pušu al nema veze
jest da bismo mogli ozbiljno zaratiti kakvi vjetrovi pušu al nema veze

- Quds
- Aktivni forumaš
Vjerovao ili ne, danas smo kao porodica razgovarali o tome. Da se ubrzaju još neke stvari koje treba završiti, i da se sklonemo od ovoga. Pa, ni u BiH, nemaš drugog čovjeka u vladi (ovdje podpredsjednik), da poziva sve građane koji čuju da neko slavi ili se raduje ubistvu ''njihovog'' piuna, da to obavezno prijave njihovom poslodavcu, te da snose posljedice. Pa, to je kao kad se mahale biju u nekoj vukojebini na Balkanu. Otišao 1. amandamn u PM.Masamune wrote: 19 Sep 2025, 11:40 ništa hajte u Bosnu
jest da bismo mogli ozbiljno zaratiti kakvi vjetrovi pušu al nema veze![]()
A, u nas je bar donekle jasnije ko je neprijatelj. Donekle, kažem.

- Quds
- Aktivni forumaš
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 622 times
- Been thanked: 952 times
- Melek
- Deer Hunter
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9564 times
- Been thanked: 11302 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13895 times
- Been thanked: 22847 times
Pa dobro, mogu i da izmisljam nesto iz stvarnog zivota kako bi dolio ulje na vatru u ovim internet bespucima, ali se, vjerovao ili ne, meni i bilo kome koga poznajem jos uvijek nije desilo nista sto bi impliciralo da se osjecam ugrozenim. Zivot ide dalje, ljudi rade, stvaraju, borbaju se, i pored ovog politickog ludila.Masamune wrote: 19 Sep 2025, 11:25Kako ono veli Fudo to je samo na twitteru ili x-uQuds wrote: 19 Sep 2025, 10:26
Apsolutno. Ali, još da živiš u Arizoni gdje sam ja, gdje je otprilike 50-50, tek onda vidiš koji cirkus je ovo sve postalo.
A da je dobro, jebiga, nije.
Ko zna u sta ovo sve moze odvesti, ostaje cojeku da se samo nada da oni pametni, a ima ih jako puno, u neka doba kazu stani, koci, ne moze ovo. Pisajga
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
- Melek
- Deer Hunter