Shadow wrote: 19 Sep 2025, 10:36 Nasla.sam karticu za lift i cekiranje. Uz to sam jednoj seratorki sa posla koja dodira sa mnom nema rekla da je hebem usta. Opet me cuvarkuca razdvaj'o.
Dakle super.

Moderator: VIP
Shadow wrote: 19 Sep 2025, 10:36 Nasla.sam karticu za lift i cekiranje. Uz to sam jednoj seratorki sa posla koja dodira sa mnom nema rekla da je hebem usta. Opet me cuvarkuca razdvaj'o.
Dakle super.
Dakle super.
Ovakve žene su najcool.Shadow wrote: 19 Sep 2025, 12:01
Prpa joj sto ja sjedim u zelenom kaputicu pijema ona radi. Kazu mi dje si shadow ne das se vidjet, kazem, dje da vas gledam, ne bi na dobro
![]()
Dosla direktorica nesto smo zasjedali, cuvarkuca, ona i ja. Grli ona mene..I dodje ta baba sera, al hajd da ona ima veze sa mnom. Poce tersat, ja se smijem. Kazem direktorici evo vidite sto ja radim trecu.
Pa majke ti mile, samo mitraljez i porokat bagru.
Ma ja samo znam sta je moje i da je to moje odradjeno kako treba..onda dodje neka hadrmolja, i ona bi da meni kaze sta cu. Ima ko ce meni reci, samo sto ti nikad pola rijeci ne kazu niti imaju primjedbu. A moj posao je daleko odgovorniji od handrmoljinog. Jos mi kaze direktorica, izadji ranije da je ne sretnesQuds wrote: 19 Sep 2025, 12:04Ovakve žene su najcool.Shadow wrote: 19 Sep 2025, 12:01
Prpa joj sto ja sjedim u zelenom kaputicu pijema ona radi. Kazu mi dje si shadow ne das se vidjet, kazem, dje da vas gledam, ne bi na dobro
![]()
Dosla direktorica nesto smo zasjedali, cuvarkuca, ona i ja. Grli ona mene..I dodje ta baba sera, al hajd da ona ima veze sa mnom. Poce tersat, ja se smijem. Kazem direktorici evo vidite sto ja radim trecu.
Pa majke ti mile, samo mitraljez i porokat bagru.![]()
Slikaj nam nekad handrmolju...tek da imam komplet sve to u glavi kako je sve izgledalo.Shadow wrote: 19 Sep 2025, 12:09Ma ja samo znam sta je moje i da je to moje odradjeno kako treba..onda dodje neka hadrmolja, i ona bi da meni kaze sta cu. Ima ko ce meni reci, samo sto ti nikad pola rijeci ne kazu niti imaju primjedbu. A moj posao je daleko odgovorniji od handrmoljinog. Jos mi kaze direktorica, izadji ranije da je ne sretnesZna da sam luda
![]()
Quds wrote: 19 Sep 2025, 12:13Slikaj nam nekad handrmolju...tek da imam komplet sve to u glavi kako je sve izgledalo.Shadow wrote: 19 Sep 2025, 12:09
Ma ja samo znam sta je moje i da je to moje odradjeno kako treba..onda dodje neka hadrmolja, i ona bi da meni kaze sta cu. Ima ko ce meni reci, samo sto ti nikad pola rijeci ne kazu niti imaju primjedbu. A moj posao je daleko odgovorniji od handrmoljinog. Jos mi kaze direktorica, izadji ranije da je ne sretnesZna da sam luda
![]()
![]()
Ljubim ruku, gospodjoimmuno wrote: 19 Sep 2025, 13:31 Super , spremila se , dotjeraladanas ne kuham odoh na rucak sa dragom osobom
hajd cao
Dakle super.
Shadow wrote: 19 Sep 2025, 22:24 Nek se cuva ona i slicni. Ja sam fina dok ne popizdim.
Tako sam bivsem, nesto u drustvu zahebavo, nake fore prosipao, znas ono da ispadne faca . I mene stipa za ruku malo malo, a ja sve ne diraj me, ne diraj me. Nije poslus'o. Dok nisam sto izvrnula. Uh kako su zanijemili i on i drustvo.
Sretan Prvi maj!![]()
Users browsing this forum: No registered users and 26 guests