...preda me....Mohr wrote:Eis, Killary![]()
...jbt....koja metla od zene....

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
...preda me....Mohr wrote:Eis, Killary![]()
Biba wrote:Lijepa fotka...kak se fino smijese, a ti sirotinjo gini...svi su oni manijaci
Ma jok, nikad glavni sebi nista ne lome...samo se zabavljaju..gamad...SPINERKA wrote:Biba wrote:Lijepa fotka...kak se fino smijese, a ti sirotinjo gini...svi su oni manijaci
--aj ,..zar ne vidis da joj lomi kosti ruke..
potpuno saglasan sa tobom i još da dodam odgovor na poslednje pitanje tvoje otkud...pa da bi mogli vladati svetom iz senke..zato debile stavljaju...od Regana na ovamo svi predsednici su im pozorišne lutke...Pasaga wrote:Neznam.
Znam da je ona jedno od najlosijih rjesenja.
I onaj sizofrenik Trump je cini mi se pogodiniji.
Kad analiziram njen stil,staljing,pogotovu afere....
covjeku se jednostavno navuce mrak na oci,i mora da se zapita ...otkud takvi probisvjeti na takvim mjestima.
Ja bi' reko (još) od RooseveltaZMAJ wrote:potpuno saglasan sa tobom i još da dodam odgovor na poslednje pitanje tvoje otkud...pa da bi mogli vladati svetom iz senke..zato debile stavljaju...od Regana na ovamo svi predsednici su im pozorišne lutke...Pasaga wrote:Neznam.
Znam da je ona jedno od najlosijih rjesenja.
I onaj sizofrenik Trump je cini mi se pogodiniji.
Kad analiziram njen stil,staljing,pogotovu afere....
covjeku se jednostavno navuce mrak na oci,i mora da se zapita ...otkud takvi probisvjeti na takvim mjestima.
Dobar, ne'a štaSPINERKA wrote:![]()
.... ne znam odkud ti to --no, Regana smatraju jednim od najboljih. Jest bio glumac al i dobar preds.
Ne'a govoraKrokodil Behko wrote: Dobro je i to što će za mandata Klintonke (ako bude izabrana) BiH sigurno ući u NATO, jer ona i njen muž ovdje i okoovdje znaju sve živo i upućeni su u problem.
Čuo sam da joj je korijen na otoku lesbos.Biba wrote:Jel i ona vuce korijene od babilonske obitelji...ama zezam se..
A sad je kao imaKrokodil Behko wrote: Jel tebi jasno, kako BiH ne bi ni bilo da se samo tvoja ruska bratija pita?