Kako se osjećate trenutno?
Moderator: VIP
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24571 times
- Been thanked: 6394 times
- Status: Offline
Re: Kako se osjećate trenutno?
posto znam koja sam budala, ja prvo zamolim 2x, nemoj, molim te, treci put ne vidim nista, aj u pm.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24867 times
- Been thanked: 27594 times
Veca wrote: 19 Sep 2025, 22:31Shadow wrote: 19 Sep 2025, 22:24 Nek se cuva ona i slicni. Ja sam fina dok ne popizdim.
Tako sam bivsem, nesto u drustvu zahebavo, nake fore prosipao, znas ono da ispadne faca . I mene stipa za ruku malo malo, a ja sve ne diraj me, ne diraj me. Nije poslus'o. Dok nisam sto izvrnula. Uh kako su zanijemili i on i drustvo.
Sretan Prvi maj!![]()
ma ti si moj tip, ista sam ti takva![]()
Eno medo lajka jesam li u u dark modu
Acta non Verba
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
hahaaa ai ja evo bas gledam da onako nesto kupim, jbg. ja trazim zute patike, nisam za dark-a
- Shadow
- Svemirka

- Veca
- Uvijek slobodna!

snimi nam

- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2411 times
- Been thanked: 1133 times
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1043 times
- Been thanked: 938 times
- Status: Online
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27885 times
Shadow wrote: 19 Sep 2025, 22:24 Nek se cuva ona i slicni. Ja sam fina dok ne popizdim.
Tako sam bivsem, nesto u drustvu zahebavo, nake fore prosipao, znas ono da ispadne faca . I mene stipa za ruku malo malo, a ja sve ne diraj me, ne diraj me. Nije poslus'o. Dok nisam sto izvrnula. Uh kako su zanijemili i on i drustvo.
Sretan Prvi maj!![]()
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30867 times
- Been thanked: 28541 times
Umorno, preumorno. Cekala sušilicu da završi. A migla sam to i jučer sve ali ne… ja to sve u zadnji sekund
Al tako nekako .. najbolje funkcionisem
Al tako nekako .. najbolje funkcionisem
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2874 times
- Been thanked: 23803 times
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1610 times
- Been thanked: 1456 times
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53204 times
- Been thanked: 9448 times
Vidim i ja

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5182 times
- Been thanked: 7313 times
Kao i jučer.
Poranila sam, ali nema veze.. biti će i odmora.
Poranila sam, ali nema veze.. biti će i odmora.
Svijest ima sidrište.
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4137 times
- Been thanked: 4262 times
Kao da me neko vozilo udarilo 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Shadow
- Svemirka

Ludo totalno. Sinoc sam, a i preksinoc, negde oko 5 ujutru imala reset sistema. Kad sam vidjela da cu zaspat i da ne vladam sobom, ustanem krenem hodat, zadam sebi zadatak samo da ostanem budna do 6 i bjezim. Negdje u toj setnji ja zaspim na nogama, hodajuci, da, da. Borim se drzat oci otvorene, ne vrijedi. Probudim se kad ono( san je trajao minut najvise), ja pored zida. Ne sjecam se, otkud tu i sta radim i kako sam dosla. Skontam da sam zaspala. To je trajalo tako pola sata, ganjanje same sebe po hodnicima. Onda je telefon zazvonio pa sam se pribrala jedva.
Sinoc ista stvar. 5 ujutro. Mjerim hemiju, i meni vec kapci idu dole. Opet pola sata sna i jave, ko agonija. Presipanje, dosipanje, doziranje sve u bocu mora bit. I naravno zaspim. Ispadne mi epruveta, tako se i probudim.
Il je premor il ludim.

Sinoc ista stvar. 5 ujutro. Mjerim hemiju, i meni vec kapci idu dole. Opet pola sata sna i jave, ko agonija. Presipanje, dosipanje, doziranje sve u bocu mora bit. I naravno zaspim. Ispadne mi epruveta, tako se i probudim.
Il je premor il ludim.
Acta non Verba
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3819 times
- Been thanked: 7047 times
- Status: Online
Pa spavaj, prije posla, barem jedan sat..Shadow wrote: 22 Sep 2025, 14:22 Ludo totalno. Sinoc sam, a i preksinoc, negde oko 5 ujutru imala reset sistema. Kad sam vidjela da cu zaspat i da ne vladam sobom, ustanem krenem hodat, zadam sebi zadatak samo da ostanem budna do 6 i bjezim. Negdje u toj setnji ja zaspim na nogama, hodajuci, da, da. Borim se drzat oci otvorene, ne vrijedi. Probudim se kad ono( san je trajao minut najvise), ja pored zida. Ne sjecam se, otkud tu i sta radim i kako sam dosla. Skontam da sam zaspala. To je trajalo tako pola sata, ganjanje same sebe po hodnicima. Onda je telefon zazvonio pa sam se pribrala jedva.
Il je premor il ludim.
![]()
meni se nikad ne spava u nocnoj..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20614 times
Jutros sam bio dobar pravo.
Zadnja dva sata jedva... moram bar pola sata ubaciti neki trening kod kuće danas da se razaberem.
Zadnja dva sata jedva... moram bar pola sata ubaciti neki trening kod kuće danas da se razaberem.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27974 times
- Been thanked: 31948 times
Čekamo utiske na fitnes temi 
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Zanki
- saudade

Umorna si, moraš se naspavatiShadow wrote: 22 Sep 2025, 14:22 Ludo totalno. Sinoc sam, a i preksinoc, negde oko 5 ujutru imala reset sistema. Kad sam vidjela da cu zaspat i da ne vladam sobom, ustanem krenem hodat, zadam sebi zadatak samo da ostanem budna do 6 i bjezim. Negdje u toj setnji ja zaspim na nogama, hodajuci, da, da. Borim se drzat oci otvorene, ne vrijedi. Probudim se kad ono( san je trajao minut najvise), ja pored zida. Ne sjecam se, otkud tu i sta radim i kako sam dosla. Skontam da sam zaspala. To je trajalo tako pola sata, ganjanje same sebe po hodnicima. Onda je telefon zazvonio pa sam se pribrala jedva.
Il je premor il ludim.
![]()
- Zanki
- saudade

Ti si drugoMatan wrote: 22 Sep 2025, 14:24Pa spavaj, prije posla, barem jedan sat..Shadow wrote: 22 Sep 2025, 14:22 Ludo totalno. Sinoc sam, a i preksinoc, negde oko 5 ujutru imala reset sistema. Kad sam vidjela da cu zaspat i da ne vladam sobom, ustanem krenem hodat, zadam sebi zadatak samo da ostanem budna do 6 i bjezim. Negdje u toj setnji ja zaspim na nogama, hodajuci, da, da. Borim se drzat oci otvorene, ne vrijedi. Probudim se kad ono( san je trajao minut najvise), ja pored zida. Ne sjecam se, otkud tu i sta radim i kako sam dosla. Skontam da sam zaspala. To je trajalo tako pola sata, ganjanje same sebe po hodnicima. Onda je telefon zazvonio pa sam se pribrala jedva.
Il je premor il ludim.
![]()
meni se nikad ne spava u nocnoj..