Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Kakve sulude sukobe mi imamo izmedju sebe
Msm jasno mi je da je demokratija..ali mi bosnjakistanci i nacin na koji je provodimo..sami sebi pucamo u nogu i vicemo stanamje sto ne mozemo trcat brzo..
Ma sve su to isti igrači i iste priče. Vrti se to godinama. Interes jbg.
Hoće faraon da opet uđe na velika vrata u politici. Stranka mu je propala kao rijetko koja. Veće lešinare i preletače od njegovog SBB-a nisam vidio u životu.
Masamune wrote: 22 Sep 2025, 14:56
Hoće faraon da opet uđe na velika vrata u politici. Stranka mu je propala kao rijetko koja. Veće lešinare i preletače od njegovog SBB-a nisam vidio u životu.
apsolutno..nego sad nako sam kontam sa sobom..jel iko ikad od njih pomislio ko ima korist od naseg medjusobnog glozenja i sukobljavanja umotanog u demokratske procese..
Masamune wrote: 22 Sep 2025, 14:56
apsolutno..nego sad nako sam kontam sa sobom..jel iko ikad od njih pomislio ko ima korist od naseg medjusobnog glozenja i sukobljavanja umotanog u demokratske procese..
Nije ih bolan briga. Boli njih briga i za Hrvatima i Srbima.
Njima su samo bitne fotelje i da se negdje ugrade koja god da je stranka u pitanju.
ironman wrote: 22 Sep 2025, 14:57
Nije ih bolan briga. Boli njih briga i za Hrvatima i Srbima.
Njima su samo bitne fotelje i da se negdje ugrade koja god da je stranka u pitanju.
Pa to je broj jedan za sve pa onda kad se sta umoci da valja more se koje zrnce prebrojat
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
"Srećom, zahvaljujući predsjedniku Vučiću i Nacionalnom vijeću za sigurnost Republike Srbije, embargo na izvoz repromaterijala za namjensku industriju je ukinut, čime su stvoreni uslovi za nastavak proizvodnje", poručio je Nikšić.
Nema ni slovo pogresno da je izgovorio.
I treba me neko ubjedjivat da ovo nije dobro za BiH a da je dobro kad babooni vriste o konstitutivnosti a urusise drzavu gdje god stignu a u korist susjednih drzava..
procitala njegove, a i Komsiceve, razlika drasticna...Komsica sam i pogledala-odslusala, ovoga trezorasa ni na slici ne zelim vidjeti, a kamo li kliknuti na klip.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
cujem neke kalkulacije da bi se Bake mogao pojavit kao kandidat za predsjednistvo.
To se nebi smjelo dozvolit,nikako,a ni ona dvojica.
BH ima boljih imena,daleko kvalitetnijih,anonimusa.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".