Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Paket je bio težak 10 i nešto kg i ni sama ne znam šta je to toliko "teglilo". A neka je nosio Samuel. Fura se na teretane, mišiće, praškove.. Nek barem ima koristi od toga.
Grin jesi li se nasmijao Bajra pašteti
Pročitala sam negdje da ti se sviđa. Kafa i kocka je šega. Trebala sam poslati u paketu s fildžanom koji ima na dnu mjesec i zvijezdu ali nisam našla pa sam kupila čašu. Možeš piti čaj iz nje. Rukavice sam rekla za cijepanje drva, šal kao neki filter za zagađen zrak.
Znala sam da i ti i mala volite ljute grickalice a mala Plazmu, Haribo, na čovječetu je spominjala ovaj kapucino s milkom.
Naravno, morao je biti i Old Spice...
Maja wrote:Joj tek sad skontala poklopac od senfa na pekmezu
Paket je bio težak 10 i nešto kg i ni sama ne znam šta je to toliko "teglilo". A neka je nosio Samuel. Fura se na teretane, mišiće, praškove.. Nek barem ima koristi od toga.
Pročitala sam negdje da ti se sviđa. Kafa i kocka je šega. Trebala sam poslati u paketu s fildžanom koji ima na dnu mjesec i zvijezdu ali nisam našla pa sam kupila čašu. Možeš piti čaj iz nje. Rukavice sam rekla za cijepanje drva, šal kao neki filter za zagađen zrak.
Znala sam da i ti i mala volite ljute grickalice a mala Plazmu, Haribo, na čovječetu je spominjala ovaj kapucino s milkom.
Naravno, morao je biti i Old Spice...
[ytube][/ytube]
Vala smo se pribojavali kad je Rumson nosio paket, pa još kad smo ga počeli otvarati-da rekoh ko ne pomisli da kakvu eksplozivnu napravu kanimo postaviti.
A Rumson je to momački obavio!
Hhaha jesam. Rekoh čega se ona sjetila, brEte mili!
Ma kakva ba šega, dosta mi više one Granduše, sad mogu ko čo'ek uživati uz Zlatnu Džezvu! A imam ti ja jedan-dva fildžana s mjesecom i zvijezdom, tako da neJma veze.
Čuj rukavice za cijepanje drva..Pa ove kožne rukavice su mi jedan od rijetkih načina da glumim gospoće + tome dodam šal, ma ima da budem ko Oblak!
S grickalicama si pogodila sam tako, sve što je ljuto dolazi u obzir! A kakav bi to ja bio muškarac bez Old Spice-a, moliću lijepo.
Jah što glumi frajera. Ni pelene još nije skinuo a on bi ko nešto.
Tvoje jedino iskustvo s drogom je bilo ono neki dan kad ste kupili džoint od novca kojeg ste skupljali cijelo ljeto da bi vam "izvor" kasnije, uz nekontrolisan smijeh, rekao da vam je podvalio origano.
Maja wrote:Jah što glumi frajera. Ni pelene još nije skinuo a on bi ko nešto.
Tvoje jedino iskustvo s drogom je bilo ono neki dan kad ste kupili džoint od novca kojeg ste skupljali cijelo ljeto da bi vam "izvor" kasnije, uz nekontrolisan smijeh, rekao da vam je podvalio origano.
Maja wrote:Jah što glumi frajera. Ni pelene još nije skinuo a on bi ko nešto.
Maja wrote:Joj tek sad skontala poklopac od senfa na pekmezu
Naravno, morao je biti i Old Spice..
Prvo sto sam primjetio je poklopac od senfa... [To je sad nebitno!]
Nela wrote:Samo da pohvalim ideju o darivanju, ideju poklona i izrazim zaljenje sto se nisam ukljucila na vrijeme i vidjela ovo.
Cini mi se da je potrebno imati 5000 postova za sudjelovanje u poklonima. Pogresno sam procitao ili mozda ipak nisam.
Last edited by Jonas on 24 Dec 2015, 14:51, edited 1 time in total.