Heidi wrote:Nesto nemam volje da citam. Pocnem, odlozim, zaboravim. Kupila sam sebi neke bojanke.

Upravo završio čitanje knjige. Dva puta pročitao.Jonas wrote:Svjedočanstvo pacijentice s tumorom dojke. Ona opisuje korak po korak postupke koji su doveli do izlječenja i time daje konkretnu pomoć ženama oboljenim od raka dojke. Objasnila je detaljno različite mogućnosti i ostavlja čitatelju da sam formira svoj vlastiti sud.
znas, ja sam u ratu ko tinejdzerka kraci period boravila kod dajzinice i rodica.Hannibal Lecter wrote:u mojoj porodici postoji obicaj da kad sestra negdje izadje mi se okupimo u jednu u sobu i citamo joj dnevnik. dragocjeni su trenuci kad je porodica na okupu.
Crveno i crno od stendalaHannibal Lecter wrote:Tvrdjava od mese selimovicaHannibal Lecter wrote:Upravo procitao razgovori na nilu. Dobra knjiga, glavni likovi se samo drogirajuHannibal Lecter wrote:Romea i juliju, ne znam vise sta bih cito pa malo utvrđujem gradivoHannibal Lecter wrote: procitao anu karenjinu po drugi put, ocekivao sam drugaciji kraj
sad je na redu stranac od alberta kamija
I ja sam procitala tu knjigu, super je!merylin wrote:MARIJINA TAJNA
Hedwiga Courths-Mahler
[/color]Code: Select all
[li[/list]
Dobro dosla adelaidaAdelaida wrote:I ja sam procitala tu knjigu, super je!merylin wrote:MARIJINA TAJNA
Hedwiga Courths-Mahler
![]()
[/color]Code: Select all
[li[/list]
Ako budeš imao vremena i napiši šta za dijabetes i reum, a da je nama običnim smrtnicima dostupno.Jonas wrote:Knjiga govori o razlicitim bolestima kao npr. dijabetes, reumatizam, psorijaza, migrene i mnoge druge koje se mogu poboljsati ili izlijeciti zdravom i pravilnom ishranom. Uz osnovne informacije o lijecenju biljem i pravilnom prehranom, knjiga opisuje i namirnice koje (jedemo i hranimo celije npr. raka) treba izbjegavati. Takodjer nalazimo vazne i korisne upute za prirodno lijecenje, prirodnu prevenciju bolesti i zdrav zivot.
Vratila se zelja za citanjemHeidi wrote:Danas na pijaci sam kupila Odbranu Sokratovu (Apologija) od Platona.
Pocinjem veceras.
Truba. Procitala dvije stranice i zabolila me glava.Mala_Mu wrote: Vratila se zelja za citanjem
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests