Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mogu ja vama reci onako iskreno ni u najvecim nadama nije coek zamisljao da ce u krvolocnoj jazbini pravednika svijeta biti ovakva situacija.
Jos da mi dozivjet da se fino zapuskara i pocnu odcjepljivat koje drzavice otisao bi sretan na onaj svijet
Fino mu Macron spusti.
Nazva ga i reče mu, blokirao si cijeli grad, da bi mogao proći, a evo mene, šetam New Yorkom potpuno siguran, grlim se i ljubim sa njegovim stanovnicima - za razliku od tebe u blindu i iza neprobojnog pleksigasa
ironman wrote: 23 Sep 2025, 14:35
Izvlaci te ona palenta..i odem kupit oblentu i reko usput cu i ti palentu i zaprica me neko i zaboravih palentu .
Ma lik nije smiješan sve nešto gura isforsiran humor.
Maher, Oliver i Stewart su za njega giganti.
Apsolutno si u pravu ,Stewart je gigant.
Fol je u principu. Da imas moc ucutkat oponente.
Pocelo sa Colbertom..citao si vec.
Jer fasisti ne kriju lice. Ne plase se sieg heill uradit.
A Arlington stoji i ne moze progovorit niko i rec musku da je p.... fasisticka..
Snajperista u Dallasu pucao na američku migracijsku službu, utvrđuje se broj žrtava.
U uredu američke Migracijske i carinske službe (ICE) u Dallasu došlo je do pucnjave u kojoj se utvrđuje broj poginulih, a najmanje tri osobe su povrijeđene.
Nek ode na vrijeme dok granice nisu zatvorili, jer neće ovo na dobro. Građanski rat je veoma blizu koliko god da neko živi poprilično miran život negdje u Americi.
U konačnici što su tražili dobili su. Niko ne smiruje situaciju već samo dodaju ulje na vatru pogotovo Trump i njegovi. Budale i na jednoj i na drugoj strani.
Vjerujem da će sad češljati sve moguće institucije i one koji su povezani sa antifom, a to će opet prouzrokovati još veću reakciju. Eto novog BLM i slično također, paljenje imovine i onda vojska dolazi na ulice i policijski sat. Amerika ode iz demokratije u tiraniju za par godina skoro pa garantovano ak ne i prije.
Kaze organizuju se drzave u udruzenje lijecnika kojima ce cilj biti da se bori sa lazima CDC (centra za kontrolu bolesti koji je pod narandzinom kontrolom)..jer na osnovu njihovih preporuka(CDC) milioni ljudi gube pravo na lijecenje..
Ovo se ne desava u rusiji ili mnogoliji..nego u SAD.
maga..
Snajperista u Dallasu pucao na američku migracijsku službu, utvrđuje se broj žrtava.
U uredu američke Migracijske i carinske službe (ICE) u Dallasu došlo je do pucnjave u kojoj se utvrđuje broj poginulih, a najmanje tri osobe su povrijeđene.
Et počelo je divljanje.
Usao unutra, pobio one sto su bili privedeni.
Nista ne zele da kazu, dok sve ne zakamufliraju.
sve je ko neki film..al bgm,da ne povjerujes kakvo je vrijeme..
vrac ministar zdravlja koji je toliko retardiran da se ljekari moraju organizovat u udruzenje da sprijece budalu da dovede do kakvog katastrofa scenarija..cdc kontrolisu a tamo ima baja koje mogu izbrisat kontinent za par sedmica..a on vice,nije ba nije zapali kadulju i puhni u oboljelog..
ironman wrote: 24 Sep 2025, 21:06
sve je ko neki film..al bgm,da ne povjerujes kakvo je vrijeme..
vrac ministar zdravlja koji je toliko retardiran da se ljekari moraju organizovat u udruzenje da sprijece budalu da dovede do kakvog katastrofa scenarija..cdc kontrolisu a tamo ima baja koje mogu izbrisat kontinent za par sedmica..a on vice,nije ba nije zapali kadulju i puhni u oboljelog..
I dok mi kenjamo o svemu i svacemu u toku je vjezba snaga za nuklerne napade u Evropi, plus bombarderi koji su poletjeli iz Amerike.
Divno.
ma ta ce nuklearne i bombarderi nama u Njemackoj, mi u zgradi imamo problem veci, 2 stana ostaju prazni uskoro, e sad gospoje ne mogu spavati, povampirile se, ko ce useliti u te stanove i nedobogo da su auslenderi, bio bi rat, a ako slucajno budu Nijemci i ne budu igrali kako one sviraju, opet ce biti rat ni ja vise ne mogu spavati...ne daju mi.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.