Jos da mi dozivjet da se fino zapuskara i pocnu odcjepljivat koje drzavice otisao bi sretan na onaj svijet

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Izvlaci te ona palenta..i odem kupit oblentu i reko usput cu i ti palentu i zaprica me neko i zaboravih palentu .
Ma lik nije smiješan sve nešto gura isforsiran humor.
Apsolutno si u pravu ,Stewart je gigant.
Et počelo je divljanje.Snajperista u Dallasu pucao na američku migracijsku službu, utvrđuje se broj žrtava.
U uredu američke Migracijske i carinske službe (ICE) u Dallasu došlo je do pucnjave u kojoj se utvrđuje broj poginulih, a najmanje tri osobe su povrijeđene.
Usao unutra, pobio one sto su bili privedeni.Masamune wrote: 24 Sep 2025, 15:51Et počelo je divljanje.Snajperista u Dallasu pucao na američku migracijsku službu, utvrđuje se broj žrtava.
U uredu američke Migracijske i carinske službe (ICE) u Dallasu došlo je do pucnjave u kojoj se utvrđuje broj poginulih, a najmanje tri osobe su povrijeđene.
I dok mi kenjamo o svemu i svacemu u toku je vjezba snaga za nuklerne napade u Evropi, plus bombarderi koji su poletjeli iz Amerike.ironman wrote: 24 Sep 2025, 21:06 sve je ko neki film..al bgm,da ne povjerujes kakvo je vrijeme..
vrac ministar zdravlja koji je toliko retardiran da se ljekari moraju organizovat u udruzenje da sprijece budalu da dovede do kakvog katastrofa scenarija..cdc kontrolisu a tamo ima baja koje mogu izbrisat kontinent za par sedmica..a on vice,nije ba nije zapali kadulju i puhni u oboljelog..