Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25274 times
- Been thanked: 25694 times
- Status: Online
- ironman
- sirius
- ironman
- sirius
Re: Republikanci/Donald Trump
Ali kult ima istoriju..
Narandza je bio vlasnik licence a suprugs ovog ubijenog propagandiste je bila mis Arizone 2012..
Narandza je bio vlasnik licence a suprugs ovog ubijenog propagandiste je bila mis Arizone 2012..
dream of spring...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9568 times
- Been thanked: 11306 times
- Status: Offline
Masakr u ICE službi.
Narod se buni i izgleda da će ih pobiti sve redom.
U uredu američke Migracijske i carinske službe (ICE) u Dallasu došlo je do pucnjave u kojoj se utvrđuje broj poginulih, a najmanje tri osobe su povrijeđene.
Ovu informaciju je objavio vršitelj dužnosti direktora ICE-a Todd Lyons.
Prve informacije, kako je kazao, upućuju na snajperski napad.
"Imamo tri osobe koje su trenutno pogođene. Nismo sigurni u njihovo stanje. Prevezene su u bolnicu, kazao je.
Ministrica domovinske sigurnosti Kristi Noem dodala je kako ima više ubijenih i povrijeđenih.
"Napadač je preminuo od prostrijelne rane koju je sam sebi nanio. Iako još ne znamo motiv, znamo da se naša ICE agencija za provođenje zakona suočava s neviđenim nasiljem koje se nad njom vrši", ističe ona.
Zasad nema detaljnih informacija o tome ko je pogođen u napadu, kao ni jesu li žrtve zaposlenici ICE-a.
U objektu u kojem je došlo do napada se nalaze zaposlenici ICE-a, civili i privoreni migranti.
Agencija se od povratka Donalda Trumpa na vlast suočava s kritikama zbog navoda o pretjeranoj sili nad migrantima.
Narod se buni i izgleda da će ih pobiti sve redom.
Snajperista u Dallasu pucao na američku migracijsku službu, utvrđuje se broj žrtava
U uredu američke Migracijske i carinske službe (ICE) u Dallasu došlo je do pucnjave u kojoj se utvrđuje broj poginulih, a najmanje tri osobe su povrijeđene.
Ovu informaciju je objavio vršitelj dužnosti direktora ICE-a Todd Lyons.
Prve informacije, kako je kazao, upućuju na snajperski napad.
"Imamo tri osobe koje su trenutno pogođene. Nismo sigurni u njihovo stanje. Prevezene su u bolnicu, kazao je.
Ministrica domovinske sigurnosti Kristi Noem dodala je kako ima više ubijenih i povrijeđenih.
"Napadač je preminuo od prostrijelne rane koju je sam sebi nanio. Iako još ne znamo motiv, znamo da se naša ICE agencija za provođenje zakona suočava s neviđenim nasiljem koje se nad njom vrši", ističe ona.
Zasad nema detaljnih informacija o tome ko je pogođen u napadu, kao ni jesu li žrtve zaposlenici ICE-a.
U objektu u kojem je došlo do napada se nalaze zaposlenici ICE-a, civili i privoreni migranti.
Agencija se od povratka Donalda Trumpa na vlast suočava s kritikama zbog navoda o pretjeranoj sili nad migrantima.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 623 times
- Been thanked: 955 times
Ovaj Kirk ce bit sad milion puta veca licnost nego sto bi ikad bio da ga nisu ubili
Da budem iskren ja nisam za njeg nikad cuo cini mi se, i ako sam cuo zaboravio sam ga
Sad im je mit i legenda
Sve manje tipujem da su ga ubili Izraelci il demokrati, i sve vise mislim da su ga upravo republikanci skinuli, jer im je trebao dodatni stabilan rotor da vrti i podrzi ovo ludilo njihove politike
Da budem iskren ja nisam za njeg nikad cuo cini mi se, i ako sam cuo zaboravio sam ga
Sad im je mit i legenda
Sve manje tipujem da su ga ubili Izraelci il demokrati, i sve vise mislim da su ga upravo republikanci skinuli, jer im je trebao dodatni stabilan rotor da vrti i podrzi ovo ludilo njihove politike
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13895 times
- Been thanked: 22849 times
Frajer se vratio iz Bosne, odvojili ga od zene i djece, pazi sad optuzbe, jer nije imao pravo da dobije americki pasos.
Drzali ga heftu u Wisconsinu u nekakvom gulagu, i pustili ga, rekli mu haj kuci, nisi nista kriv.
Jebalo majku ja budala
Drzali ga heftu u Wisconsinu u nekakvom gulagu, i pustili ga, rekli mu haj kuci, nisi nista kriv.
Jebalo majku ja budala

Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23391 times
- Been thanked: 6163 times
moram se nasmijati, a nije smijesno 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
I sultan je morao hodat New Yorkom
E koje sramote, ovo je stvarno ko iz nekog filma izvuceno
Da ne pricam sto je ovo teren da se neko od svjetskih lidera rokne na cesti
E koje sramote, ovo je stvarno ko iz nekog filma izvuceno
Da ne pricam sto je ovo teren da se neko od svjetskih lidera rokne na cesti
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 22910 times
Svaki jebeni dan nova budalastina.Cirkus.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ironman
- sirius
Ono kad kvrgavac ostari a zivot proveo provodeci teror nad najblizima svojim a i ostatak svijeta prezirao cijeli zivot..
pa onda i ono zivota sto mu je ostalo provede u kiselini svojoj kojom oprzi svakog ko mu se priblizi..a garantujem da svako od nad poznaje barem jednu takvu budalu ako ne u svojoj porodici onda u okolini..tipicni primjer tog je narandza..
pa onda i ono zivota sto mu je ostalo provede u kiselini svojoj kojom oprzi svakog ko mu se priblizi..a garantujem da svako od nad poznaje barem jednu takvu budalu ako ne u svojoj porodici onda u okolini..tipicni primjer tog je narandza..
dream of spring...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21833 times
- Been thanked: 19880 times
Može čak biti i Mossad.tuzlak1212 wrote: 24 Sep 2025, 19:32 Ovaj Kirk ce bit sad milion puta veca licnost nego sto bi ikad bio da ga nisu ubili
Sad im je mit i legenda
Mjesec ili dva prije ubistva počeo je blago da kritikuje Izrael dok ih je prije toga slijepo podržavao, jer se javnost i kod Republikanaca počela okretati ka kritici Izraela i onog što rade. Netanyahu kad je nedavno bio u Americi bio je na raznim podcastima koji su pro Izrael, ali nije na njegovom. Priča se da su ga oni također finansirali i da je u njegove kampanje sam Izrael potrošio preko 100 miliona dolara u prošlosti. Moguće je da je bilo ono "ili si sa nama jer te finansiramo ili si mrtav".
A sve je krenulo od toga kad je Kirka neki Izraelac prozivao da je antisemit jer je pokušao da bude neutralan kao moderator podcasta, pa ga je Kirk izgazio retorikom i kasnije i dalje pravdao svoj odgovor.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
Ma ja, ispostavlja se da je Charlie bio iskren a ne kupljen u onome sto je radio, i da je spram svog licnog ucenja i sazrijevanja tako i javno nastupaoMasamune wrote: 26 Sep 2025, 06:41Može čak biti i Mossad.tuzlak1212 wrote: 24 Sep 2025, 19:32 Ovaj Kirk ce bit sad milion puta veca licnost nego sto bi ikad bio da ga nisu ubili
Sad im je mit i legenda
Mjesec ili dva prije ubistva počeo je blago da kritikuje Izrael dok ih je prije toga slijepo podržavao, jer se javnost i kod Republikanaca počela okretati ka kritici Izraela i onog što rade. Netanyahu kad je nedavno bio u Americi bio je na raznim podcastima koji su pro Izrael, ali nije na njegovom. Priča se da su ga oni također finansirali i da je u njegove kampanje sam Izrael potrošio preko 100 miliona dolara u prošlosti. Moguće je da je bilo ono "ili si sa nama jer te finansiramo ili si mrtav".
A sve je krenulo od toga kad je Kirka neki Izraelac prozivao da je antisemit jer je pokušao da bude neutralan kao moderator podcasta, pa ga je Kirk izgazio retorikom i kasnije i dalje pravdao svoj odgovor.
Iskocilo mi je da mu je onaj nas Edo/Eddie bosanac iz The Deen Show javljao se Charliju nekad u jeku njegove najvece islamofobije, i objasnjavao sta je Islam itd, i nakon toga je Charlie smanjio sa optuzivanjima muslimana i poceo blago krivit Izrael, mjenjat plocu, nezz dokle je to doslo izmedju njih dvojice al vazda balkanci oko svjetskih ratova, dzaba sve

- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3661 times
- Been thanked: 1460 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
A nista, bice sta ce bit,
Ko osta, osta.
Jebiga
Dozvolite da se obratimo
- Quds
- Aktivni forumaš
Krepaje đubre, pa veli što bi i vama bilo kako treba. Mrcina odvratna.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Quds
- Aktivni forumaš
Fudo, ovaj je negdje ovdje u mene u komšiluku... šta da radim ako naiđem na njega?

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14356 times
- Been thanked: 9947 times
oj eto ih na Portland
sace mi famEliju pocherat 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija