A onda pokazem sta znam.

Vidi ovoga što se nasekiroironman wrote: 25 Sep 2025, 11:26 Planovi su da ovo kolo pobijedim i uz ocekivani Duminjov poraz te moju dobru gol razliku napokon iskoracim iz mocvare.
A onda pokazem sta znam.
![]()
A mind games su sastavni dio kulture fudbala..pa press prije tekmi,ono kad se sa uvazavanjem prica o proivniku a ispod stola se lome olovke
Ja sam onaj provokator prije utakmica a poslije mi sudija kriv.
E maja je osvajala ligu i jedan je od 2 forumasa koji su jedno kolo pogodili sve paroveDuminjo wrote: 25 Sep 2025, 22:38Ja sam onaj provokator prije utakmica a poslije mi sudija kriv.ironman wrote: 25 Sep 2025, 21:17
A mind games su sastavni dio kulture fudbala..pa press prije tekmi,ono kad se sa uvazavanjem prica o proivniku a ispod stola se lome olovke![]()
Priznati poraz i cestitati, mnogo teško a nikad nisam osvojio ovdje ni ligu ni kup ni pripremni turnir.
Ponekad mi bude i zao sto su svi fini i kulturni a sto nema neka prznica da se pokoljemo.
jedino Maju redovno derem![]()
Ne znam ja sta si ti osvajala ili pogadjala, znam da ne pamtim kako si mene ikad pobijedilaMaja wrote: 28 Sep 2025, 16:11E maja je osvajala ligu i jedan je od 2 forumasa koji su jedno kolo pogodili sve paroveDuminjo wrote: 25 Sep 2025, 22:38
Ja sam onaj provokator prije utakmica a poslije mi sudija kriv.
Priznati poraz i cestitati, mnogo teško a nikad nisam osvojio ovdje ni ligu ni kup ni pripremni turnir.
Ponekad mi bude i zao sto su svi fini i kulturni a sto nema neka prznica da se pokoljemo.
jedino Maju redovno derem![]()
Meni da šedovka uvali 6 komada, šutio bihTokmak wrote: 28 Sep 2025, 23:04 Sve razumijem, ali šta mi je bilo u mozgu da odigram dvicu na Osasunu...![]()
Users browsing this forum: Matan and 6 guests