Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Lansiran prije godinu i po, a na cijeni je jer je to jedini ili jedan od nekoliko iz A serije, koji ima staklenu poleđinu i aluminijski frame. Ali ipak se neće održati na cijeni. Padaće prije nego S24 iz te godine
Neuporedivo je porediti S i A seriju, zna se sta valja.
Ma bubaju cijene nenormalno, mene moj A55 8/256 preko pretplate izaso 725KM.
S25 koji sam kupio jos zapakovan nekako mi malesan, cekam S25FE da dodje kao poklon pa njega koristiti.
Pa kad si se već raspištoljio, što nisi uzeo ultru?
Beni wrote: 24 Sep 2025, 11:03
Neuporedivo je porediti S i A seriju, zna se sta valja.
Ma bubaju cijene nenormalno, mene moj A55 8/256 preko pretplate izaso 725KM.
S25 koji sam kupio jos zapakovan nekako mi malesan, cekam S25FE da dodje kao poklon pa njega koristiti.
Ovo sam se raspistoljio jer jer bila akcija kupis s25 (1439KM) dobijes S25FE na poklon, a telefon mi je sekundarna stvar bolje uzet volan monitor i rig za plejke.
Kao što rekoh, bojkotujem sve Samsunge od 2021. pa ovamo. Dizajn katastrofa
Zadnja serija koja odlazi u obzir je s20 i volio bih taj uzeti kroz zamjenu
Ovaj je prvopozvani i kad ga nabavim ne mijenjam dok Samsung ne odustane od kutijastog dizajna
Krokodil Behko wrote: 25 Sep 2025, 11:26
Ovaj je prvopozvani i kad ga nabavim ne mijenjam dok Samsung ne odustane od kutijastog dizajna
Dobar telefon al zaboravi na podrsku i dalje update, evo sad izaso android 16 i One UI 8, koji taj telefon nece imati
Dobar telefon al zaboravi na podrsku i dalje update, evo sad izaso android 16 i One UI 8, koji taj telefon nece imati
Ma jebat ga.
Kad su još uvijek u pogonu S8, S9, iPhone 8 itd, može i ovaj biti još deset godina upotrebljiv.
Jeste.
Jedva da su išta jeftiniji od Samsunga.
Zato i čitam kako iPhone ponovo hara Kinom. Ljudi skontali da mogu imati iPhone umjesto Xiaomija uz malu doplatu. Isto i u Rusiji
Koja je fora sa ovim poklonima,skonto sam da su telefoni skuplji kod ovih sto kad kupis kod njih dobivas poklon nekih 500km nego kod ovih drugih tako da te otprilike poguraju sa nekih 5 stoja (ako uspijes prodat za milju ovaj fe)ali u danasnjem vremenu sumnjam da bi ti neko tek tako poklonio 500km,mora neka finta bit kod samsunga.
Ovo sam se raspistoljio jer jer bila akcija kupis s25 (1439KM) dobijes S25FE na poklon, a telefon mi je sekundarna stvar bolje uzet volan monitor i rig za plejke.
To nešto jeftino, je li 12+256
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.