Nisam ja kao ti i komunista....kod mene eventualno Sretenka dolazi u obzirZMAJ wrote:Ti Storme voliš Sretu![]()
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Habibti, ya nour el - ain... 
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
ma sve je do dijalektike... i sretno i srecno idu bez problema cuo sam od vise profesora...
u tom Ć lezi zjekonja... tj grmlju...
da da tvoje se prezime kaze sa Ć
a rijeci koje izgovaramo mili moj, vi jedno a mi drugaicji naziv, ih pa to je normalno... kod mene dolje od sela do sela ti se mjenja
evo moj prijatelj ovdje, on je hrvat, i roditelji su mu rodjeni ovdje i on danas govori neČu...
i kad mi izgovara prezime bude trte mrte...
jebat ga, opasno to slovo Ć
u tom Ć lezi zjekonja... tj grmlju...
da da tvoje se prezime kaze sa Ć
a rijeci koje izgovaramo mili moj, vi jedno a mi drugaicji naziv, ih pa to je normalno... kod mene dolje od sela do sela ti se mjenja
evo moj prijatelj ovdje, on je hrvat, i roditelji su mu rodjeni ovdje i on danas govori neČu...
i kad mi izgovara prezime bude trte mrte...
jebat ga, opasno to slovo Ć
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Šta fali komunisti...kad je kriza i on dobro dođestorm wrote:Nisam ja kao ti i komunista....kod mene eventualno Sretenka dolazi u obzirZMAJ wrote:Ti Storme voliš Sretu![]()
Najsigurnije mu je da kaže - neTJu 
uh koliko sam ja ovdje imao krivih upisa prezimena....tekk ovi tu ne znaju za ć......sve i samo Č
uh koliko sam ja ovdje imao krivih upisa prezimena....tekk ovi tu ne znaju za ć......sve i samo Č
pederČinoZMAJ wrote:Šta fali komunisti...kad je kriza i on dobro dođestorm wrote:Nisam ja kao ti i komunista....kod mene eventualno Sretenka dolazi u obzirZMAJ wrote:Ti Storme voliš Sretu![]()
Tebe malo prca Sreta...a komunst, ta on je naš, bezopasan ..ček dog ga upoznašstorm wrote:pederČinoZMAJ wrote:Šta fali komunisti...kad je kriza i on dobro dođestorm wrote:Nisam ja kao ti i komunista....kod mene eventualno Sretenka dolazi u obzirZMAJ wrote:Ti Storme voliš Sretu![]()
- drugrankovic
- Inventar foruma

ZMAJ wrote:Ti Storme voliš Sretu![]()
a jesi naporan...
isravno je i sretno kad se kaze, popricaj s profesorima knjizevnosti...
jedino sretan ne prolazi knjizevno jer se to govori za nekog ko je vidjan nedje... sretan je tamo cesto puta primjera radi...
ali to su kako kaze sreko varijacije...
ne budi mazgov, jel se zapitas kolko smjesno zvuci kad viovdje kazete mleko? ili belo?
i ta vasa ekavica koja unistivuka karadzica i knjizevni jezik nekadasnji srpski...
ne smjeta ti, reces to je normalno...
ok nek bude normalno , ali zato ne nameci svoje... i vjeruj mi rec sretno je i knjizevni ispravno!
moze i sretno i srecno... ja kazem sretno ti bilo...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Ok ....skuntali, skužili i ukapirali smo se
( navodim sve što mi padne na pamet, ne daj bože, da zapnemo u prijevodu
)
Znam Rankec da je ispravno i srećan i sretan no prcam malo braću Rvate sa Sretom 
- drugrankovic
- Inventar foruma

storm wrote:pederČinoZMAJ wrote:Šta fali komunisti...kad je kriza i on dobro dođestorm wrote:Nisam ja kao ti i komunista....kod mene eventualno Sretenka dolazi u obzirZMAJ wrote:Ti Storme voliš Sretu![]()
e tu ide Č sa uzvikom !
uĆero ti Bajro slastičar, da budemo u duhu bratstva i jedinstvaZMAJ wrote:Znam Rankec da je ispravno i srećan i sretan no prcam malo braću Rvate sa Sretom
- drugrankovic
- Inventar foruma

storm wrote:Najsigurnije mu je da kaže - neTJu
j... ga i u engleskoj bi i tebi i meni upisali C
jednotsavno navika kako govore...
Da samo znaš, koliko "naših" ima krivo napisano u ispravama....drugrankovic wrote:storm wrote:Najsigurnije mu je da kaže - neTJu
j... ga i u engleskoj bi i tebi i meni upisali C
jednotsavno navika kako govore...
evo jedan mi prijatelj L. MilenkoviČ ....ali mu svejedno, ne da mu se popravljati
...da, bi li samo c ili ch na kraju..
Skontali a ne skuntali..storm wrote:Ok ....skuntali, skužili i ukapirali smo se( navodim sve što mi padne na pamet, ne daj bože, da zapnemo u prijevodu
)
A našao je koće vam srati o gramatici...trojku sam imao iz književnosti jer profesorica bila udata za mog druga...nije mi smela dati manju ocenu...sjebo me Don Kihot....smor od romana ...počnem da čitam ne ide nikako i slučajno nađem dečiju slikovnicu i još kad je bila besna i ćitala me odakle sa pročitao ja joj pokažem slikovnicu...htela mi keca zaključiti al nedade moj drug Bato...
ovo gore je bio samo tipfelerZMAJ wrote:Skontali a ne skuntali..storm wrote:Ok ....skuntali, skužili i ukapirali smo se( navodim sve što mi padne na pamet, ne daj bože, da zapnemo u prijevodu
)
![]()
A našao je koće vam srati o gramatici...trojku sam imao iz književnosti jer profesorica bila udata za mog druga...nije mi smela dati manju ocenu...sjebo me Don Kihot....smor od romana ...počnem da čitam ne ide nikako i slučajno nađem dečiju slikovnicu i još kad je bila besna i ćitala me odakle sa pročitao ja joj pokažem slikovnicu...htela mi keca zaključiti al nedade moj drug Bato...
sreTJom pa nemaš problema u komunikaciji
a za književnost imaš vremena
Nije Bajro slastičar već Edmond pekar vratio se na Kosovo a 3 fakture nije platiostorm wrote:uĆero ti Bajro slastičar, da budemo u duhu bratstva i jedinstvaZMAJ wrote:Znam Rankec da je ispravno i srećan i sretan no prcam malo braću Rvate sa Sretom
Jes vidio IrredenteZMAJ wrote:Nije Bajro slastičar već Edmond pekar vratio se na Kosovo a 3 fakture nije platiostorm wrote:uĆero ti Bajro slastičar, da budemo u duhu bratstva i jedinstvaZMAJ wrote:Znam Rankec da je ispravno i srećan i sretan no prcam malo braću Rvate sa Sretom
A jbg uvek me privlačilo da čitam nešto što nema veze sa školom i obično nešto zabranjeno...jbg čitao sam i Šešeljev zabranjen komentar Šta da se radistorm wrote:ovo gore je bio samo tipfelerZMAJ wrote:Skontali a ne skuntali..storm wrote:Ok ....skuntali, skužili i ukapirali smo se( navodim sve što mi padne na pamet, ne daj bože, da zapnemo u prijevodu
)
![]()
A našao je koće vam srati o gramatici...trojku sam imao iz književnosti jer profesorica bila udata za mog druga...nije mi smela dati manju ocenu...sjebo me Don Kihot....smor od romana ...počnem da čitam ne ide nikako i slučajno nađem dečiju slikovnicu i još kad je bila besna i ćitala me odakle sa pročitao ja joj pokažem slikovnicu...htela mi keca zaključiti al nedade moj drug Bato...![]()
sreTJom pa nemaš problema u komunikaciji
a za književnost imaš vremena
Ovoga ni Šiptari ne vole sa njegovim ujakom i dalje sarađujem...a dobar sam i sa Bakijem vlasnikom najače pekare u ns evropa. Al ne sarađujemo on mi otvpreno kaže da plaća tek kad iznos duga dođe na pola miliona....e nisam toliko moćan da izdržim velika potraživanja al redovno pijemo kafu , nekad u Hogaru a danas u njegovoj piceriji...storm wrote:Jes vidio IrredenteZMAJ wrote:Nije Bajro slastičar već Edmond pekar vratio se na Kosovo a 3 fakture nije platiostorm wrote:uĆero ti Bajro slastičar, da budemo u duhu bratstva i jedinstvaZMAJ wrote:Znam Rankec da je ispravno i srećan i sretan no prcam malo braću Rvate sa Sretom
Ma zezam se....ima šupaka, koji će te izraditi sa svih strana.... malo mi čudno to, jer oni su prema mojim iskustvima, poslovno- izuzetnog kodeksa i časti