Zlatko Miletić, od oca Jovana i majke Asje da bude Hrvat...Veca wrote: 26 Sep 2025, 18:28 od nasih ja bih Begu, a od 'rvata bih, Miletica...eeeeee. dje bi nam kraj bioooooooooooooo![]()

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Zlatko Miletić, od oca Jovana i majke Asje da bude Hrvat...Veca wrote: 26 Sep 2025, 18:28 od nasih ja bih Begu, a od 'rvata bih, Miletica...eeeeee. dje bi nam kraj bioooooooooooooo![]()
Hrvati u bosni (bosanci katolici) su glavni i odgovorni za brojanje krvnih zrnaca i odlucivanje ko cijem taboru pripadaVeca wrote: 26 Sep 2025, 18:41 znaci, tako su i djeca od mojih sestricnih, a Hrvati suti si najvece djubre koje postoji na forumu.
A nisi ni ti Hrvat, već Hercegovac, više dođeš kao neka blijeda kopija Hrvata.
Da se vratimo samo 50 g. unazad, pola Bih katolika nisu bili Hrvati ali eto, jesi li otisao u crkvu(pogotovu na pocetku rata) dobijala se krstenica, domovnica, putovnica i pecat da su takvi najveci Hrvati.ElTriconi wrote: 26 Sep 2025, 19:18Hrvati u bosni (bosanci katolici) su glavni i odgovorni za brojanje krvnih zrnaca i odlucivanje ko cijem taboru pripadaVeca wrote: 26 Sep 2025, 18:41 znaci, tako su i djeca od mojih sestricnih, a Hrvati suti si najvece djubre koje postoji na forumu.
![]()
Ako katolik iz gruda kaze da rodjeni zagrepcanin nije hrvat to je tako, more se ovaj na glavu nasadit ali nije hrvat![]()
Čujem neke kalkulacije da tebe i Vecu niko neće pitat da li će se kandidovat za predsjedništvo.