Imam ja i obične obuće.

Evo ove nosim već dugo godina, a dobro bi išle uz ovaj kaput.
Imam ja i obične obuće.
Lijepe čizmice.Zizi wrote: 10 Sep 2025, 17:38 Imam ja i obične obuće.![]()
Evo ove nosim već dugo godina, a dobro bi išle uz ovaj kaput.
IMG_20250910_173528.jpg
Vrijedi uložiti u kvalitetan kaput, pogotovo kada se može godinama nositi.immuno wrote: 26 Sep 2025, 22:14 Imam jedan kaput od Max mare ...vjerujte da se isplati skupljati novac i kupiti ....vec 5 godina ga nosim , crne boje je bio i jos uvijek je , oblik isti kao i prvog dana , lako se da ocisti , ugodan za nosenje , lagan ...razmisljam da jos jedan kupim svijetliji al ne ovako dug kao ovi gore....
Cekamo outfit pa jaimmuno wrote: 26 Sep 2025, 22:14 Imam jedan kaput od Max mare ...vjerujte da se isplati skupljati novac i kupiti ....vec 5 godina ga nosim , crne boje je bio i jos uvijek je , oblik isti kao i prvog dana , lako se da ocisti , ugodan za nosenje , lagan ...razmisljam da jos jedan kupim svijetliji al ne ovako dug kao ovi gore....
ama, zar nisi isla u HERTEX, imaju butik-e i tuj?Zizi wrote: 26 Sep 2025, 22:53Vrijedi uložiti u kvalitetan kaput, pogotovo kada se može godinama nositi.immuno wrote: 26 Sep 2025, 22:14 Imam jedan kaput od Max mare ...vjerujte da se isplati skupljati novac i kupiti ....vec 5 godina ga nosim , crne boje je bio i jos uvijek je , oblik isti kao i prvog dana , lako se da ocisti , ugodan za nosenje , lagan ...razmisljam da jos jedan kupim svijetliji al ne ovako dug kao ovi gore....
Ja sam imala jedan baš dobar, nosila sam ga 12 godina, svake zime.
Kod nas je sada teško kupiti kvalitetan kaput, već dugo godina je baš loša ponuda.
Jesam, imaju i oni dobrih stvari, samo nemaju kapute one kvalitete i modela kakve bih ja.Veca wrote: 27 Sep 2025, 10:22ama, zar nisi isla u HERTEX, imaju butik-e i tuj?Zizi wrote: 26 Sep 2025, 22:53
Vrijedi uložiti u kvalitetan kaput, pogotovo kada se može godinama nositi.
Ja sam imala jedan baš dobar, nosila sam ga 12 godina, svake zime.
Kod nas je sada teško kupiti kvalitetan kaput, već dugo godina je baš loša ponuda.![]()
Davaj fotku da vidim od kojih ti ne bi bila muka.
Ne mogu Zizi viseeeee