Gdje siNela wrote:Majo

Moderator: Krokodil Behko
Gdje siNela wrote:Majo
Šta misliš ko je izabrao ovu divnu boju?Mohr wrote:greeneyes wrote: ps: čaše su mraak!
Treba, da podijelim raji na trgu adventsko kuhano vinogreeneyes wrote:Šta misliš ko je izabrao ovu divnu boju?Mohr wrote:greeneyes wrote: ps: čaše su mraak!![]()
Nego, da ti slučajno ne treba 97 komada ovakvih čaša?
Maja wrote:Imam osjecaj da ce Pasagin paket zavrsiti na Antarktiku medju pingvinima
titicha wrote:
Stigao i moj poklon
Hvala draga saro,,,sal je prekrasan
Stigao je i to medu prvima ,prije 14.12Pasaga wrote:Maja wrote:Imam osjecaj da ce Pasagin paket zavrsiti na Antarktiku medju pingvinima
Melek wrote:Mislim na anonimnost i onoga ko salje i onoga ko prima?
zelenooki grizi i casu ,,,,bas ste se proveligreeneyes wrote:Ostao sam sinoć dužan za ovu sliku.![]()
![]()
ps: čaše su mraak!
sta li ova mimosa trucka sama sebi u bradu.Podrinjac wrote:Uuhh jebo te. Vi ne kupujete svojoj ženi ( mužu) novogodišnje poklone, a možete se nakaniti kupovati i slati forumašima.
Ma divota kad si s pravim ljudoVima. Da je još šef'ca bila s nama bilo bi perfket, jer ipak nas ona spojila.Calla wrote:zelenooki grizi i casu ,,,,bas ste se proveligreeneyes wrote:Ostao sam sinoć dužan za ovu sliku.![]()
![]()
ps: čaše su mraak!
sad ces da mirises kao i moj muz,,a to pisamce prezentiraj jer ni sama vise ne znam sta sam pisala ..Pasaga wrote:Poklon je tu......![]()
![]()
Samponi,parfemi,dezodoransi...dresovi.....cokolade...bombone..RUM.....
Odusevljen....
Parfem...fenomenalan,tesko mi je izdvojit nesto kao vise posebno....pismance....jako dirljivo,zaista....
CALLA.....![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests