drugrankovic wrote:evo vidis... sad bi mogli ovako do beskraja jer mozemo rec da su vrsene i modernizacije onog izvornog ruskog tetejca pa imamo razne primjere ali...? imas problem dobri salahudine...
izbegavam ovu temu, iz razloga sto razumem ostale ljude koji imaju problem sa onima koji se loze na pistolje.
oruzje ima svoju upotrebu, i sluzbeno sto sam sa njim u kontaktu je jedno i kad druge upucujes, iz istih potreba da ce sutra u sluzbi poslu koristiti je sasvim druga stvar...
ovo nije tema za muskarce, naprotiv, prije ce biti biti za nezrelu klincadiju, i napaljenka u sta cu te ovaj put svrstati. Ok, razlog tog masturbiranja na oruzje je i amerika, vrlo nesigurno tlo po bezbednost covjeka.
igra ulogu kod "obozavaoca" i dizajn, jebo njegovu snagu ako je ruzan ko cigan jel.. . No, obozavaoci su u stvari napaljeni likovi, drugo je kad je rec o poslu, jer svugde postoje represivne snage, dal policija, vojska, obezbedjenje, njima i jeste cilj vatrenog oruzja kao i svakog odstranjivanje elementa tj lica koje je izvrsilo neposredan napad na lice, ili objekat... dakle UBIJANJE salahudine.
sve ostalo je zavaravanje.
I ako raspravljamo sa nekog aspekta o vojnom naoruzanju, pa hajde, ali o licno, i koje ocito gomilas, i slikas se sa njia ko da su ti to trofeji iz osvojenog turnira u basketu, e to je vec problem.
ono postoji od vajkada i sluzi za ubijanja
ok, jedna stvar je samoodbrana, nabavi oruzje, prouci i obuci se za njegovu upotrebu i to je to u slucaju ne daj boze jel... ali to kolekcionarstvo i strastvenost... NAPALJENOST
kad potegnes pistolj upotrebi ga, i u razne necije razloge ne ulazim, jer i to satram kako se ponasas i ophodis tako i prolazis... ko cacka ecku i pravi se kabadahija ume i da najebe...
i kad vidis teu dje civili kontaju koji je "brzi", jace udarne moci ili prosti recnikom jaci, kvalitetnijeg metala tj materijala... to je mjesto za okupljanje upravo ono sto si postao... pa se slikas sa pistoljima ko sa medaljama...
po meni su tri : sjurza ruski, bereta, desert eagle, a cz 99 patriotski
iz dobre namjere sam napisao post, svjestan sam u kakvom svjetu zivimo no...