ja ne znam o kakvim knjigama ti pricas..bgm ne znam..Naseef Mushroom wrote: 04 Oct 2025, 19:13Ne treba to dvoje mješati. Borba protiv woke tj. prikazivanje golih muškaraca u dječijim knjigama, trans pedofila u dječijim vrtićima i muškaraca koji pišaju i presvlače se goli u prostorijama gdje su djevojčice treba i dalje postojati. Žalosno je samo što smo došli do te tačke da je to jedina alternativa Trumpu tj. to zlo sa pedofilima se danas tretira kao manje zlo.ironman wrote: 03 Oct 2025, 10:45 i sad afroamericka glumica na mjestu Snjeguljice i ne djeluje toliko strasno zar ne![]()
Sve ono sto je kao bilo lose taj woke ili sta vec se nalazilo ko mahana demokratama...
Gledaj budale koja kontrolise ,tj skupine budala koja ima kontrolu nad nuklearnim kodovima..
Ministar rata koji je jos u februaru vodio jutarnji program na Foxu..VP koji u slobodno vrijeme gura spolovilo u trosjed i predsjednik..sta vise rec za njeg![]()
Trebamo se radije pitati zašto alternativa ludoj Trump Amerika nije više Amerika koja je postojala 1980-2000ih već ova današnja kretenska perverzna Amerika za vrijeme Bidena.
I ko prica o tome..
Ja kad znam da sam porazen u argumentovanoj diskusiji priznam to,,nikakav problem.
Svi vi koji u trumpu vidite bilo sta osim pedofila i budale koja nema pojma sta radi ste slijepi pored ociju..
A ta prica prica o strasnom wokeu i te budalastine koje si nabrojao...to je i dovelo do toga da ti nuklearne kodove SAD u rukama imaju pedofil,yebac trosjeda i novinar jutarnjeg programa..jer ste uspjeli slagat ljudima da je alternativa trumpu to gore nabrojano.
A vidimo danas sta ste uradili..ja o trumpu pricam isto jos od prvog mandata.
Kakav woke i kakve pm...