...Ima neko pleme ne znam gdje...Tamo mladi momci na testu inicijacije moraju gutat spermu drugih muškara
Seksualne zablude
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: Seksualne zablude
najveca nevolja su more bit tijesne pantolice...za muske
...a ono o gutanju niškoristi...pa cemu onda...još se ugusit... 
...Ima neko pleme ne znam gdje...Tamo mladi momci na testu inicijacije moraju gutat spermu drugih muškara
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Ima to pleme i po kpd -ovima sirom svijetaBiba wrote:najveca nevolja su more bit tijesne pantolice...za muske...a ono o gutanju niškoristi...pa cemu onda...još se ugusit...
Habibti, ya nour el - ain... 
..važniji barem normalnim muškarcima ...vila wrote:Kad slusas ove muske eksperte reklo bi se da je sex kompliciraniji od nuklearne fizike!
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
ovo još garant niste znali 
U SLUČAJU da želiš proširiti svoje znanje na ovom području...
1. Za žene je vjerojatnije da će razmišljati o prevari tijekom ovulacije.
2. Iako ti je sex posljednji na pameti, kada te nešto boli, brojna istraživanja pokazala su kako upravo takva stimulacija može itekako olakšati tvoju bol. Pa zašto ne?
3. Muškarcima su seksualno najprivlačnije žene koje nose crveno, u slučaju da te zanima.
4. Neki ljudi ne mogu doživjeti orgazam, i to ne zbog lošeg partnera, već iz medicinskih razloga.
5. A osim crvene boje, muškarce seksualno više privlače i punija bedra.
6. Jedno je istraživanje pokazalo kako u Grčkoj žive najnapaljeniji ljudi. Hmmm...
7. Orgazmi samo postaju bolji s godinama, što je odlična vijest.
8. U nekim državama postoji zabrana upotrebljavanja seks igračaka. Jedna od njih je i američka savezna država Mississippi, vjerovala ili ne.
9. Sperma može živjeti 5+ dana u unutrašnjosti vagine. Toga se sjeti kada sljedeći put odlučite zanemariti postojanje kondoma.
10. Postoji i medicinsko stanje u kojem ne možeš prestati imati orgazme. Iako zvuči ludo, kad ih doživiš 200 na dan, to više nije nimalo zabavno.
11. 75 posto žena ne može doživjeti orgazam od same penetracije.
12. Jedno američko istraživanje otkrilo je kako je za muškarce, koji imaju problema sa spavanjem, veća vjerojatnost da vjeruju kako im se žene pod svaku cijenu žele uvući u krevet. Ne znamo kako je netko došao na ideju provesti takvo istraživanje.
13. U plemenu Sambia u Papua Novoj Gvineji, dječaci ne mogu postati muškarci, dok ne popiju svoje sjeme. Tako se dobiva "muški duh", prema njihovom vjerovanju.
U SLUČAJU da želiš proširiti svoje znanje na ovom području...
1. Za žene je vjerojatnije da će razmišljati o prevari tijekom ovulacije.
2. Iako ti je sex posljednji na pameti, kada te nešto boli, brojna istraživanja pokazala su kako upravo takva stimulacija može itekako olakšati tvoju bol. Pa zašto ne?
3. Muškarcima su seksualno najprivlačnije žene koje nose crveno, u slučaju da te zanima.
4. Neki ljudi ne mogu doživjeti orgazam, i to ne zbog lošeg partnera, već iz medicinskih razloga.
5. A osim crvene boje, muškarce seksualno više privlače i punija bedra.
6. Jedno je istraživanje pokazalo kako u Grčkoj žive najnapaljeniji ljudi. Hmmm...
7. Orgazmi samo postaju bolji s godinama, što je odlična vijest.
8. U nekim državama postoji zabrana upotrebljavanja seks igračaka. Jedna od njih je i američka savezna država Mississippi, vjerovala ili ne.
9. Sperma može živjeti 5+ dana u unutrašnjosti vagine. Toga se sjeti kada sljedeći put odlučite zanemariti postojanje kondoma.
10. Postoji i medicinsko stanje u kojem ne možeš prestati imati orgazme. Iako zvuči ludo, kad ih doživiš 200 na dan, to više nije nimalo zabavno.
11. 75 posto žena ne može doživjeti orgazam od same penetracije.
12. Jedno američko istraživanje otkrilo je kako je za muškarce, koji imaju problema sa spavanjem, veća vjerojatnost da vjeruju kako im se žene pod svaku cijenu žele uvući u krevet. Ne znamo kako je netko došao na ideju provesti takvo istraživanje.
13. U plemenu Sambia u Papua Novoj Gvineji, dječaci ne mogu postati muškarci, dok ne popiju svoje sjeme. Tako se dobiva "muški duh", prema njihovom vjerovanju.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
- Status: Offline
jedna od najvećih zabluda je da muškarci više varaju od žena, jer
s kim ih pobugu varaju ako ne sa ženama ?
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
Mislim, da muškarci samo više blebeću na šankucarobnjak N wrote:jedna od najvećih zabluda je da muškarci više varaju od žena, jer
kod tih pitanja, nikad nećemo dobiti točne podatke....samo cca i individualne dojmove
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
...sa zenske strane.....storm wrote:Mislim, da muškarci samo više blebeću na šankucarobnjak N wrote:jedna od najvećih zabluda je da muškarci više varaju od žena, jer
s kim ih pobugu varaju ako ne sa ženama ?![]()
kod tih pitanja, nikad nećemo dobiti točne podatke....samo cca i individualne dojmove
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Tačno, muškarci vrlo često lažu o svojim sex avanturama a žene svoje stvarne kriju kao zmija nogePasaga wrote:...sa zenske strane.....storm wrote:Mislim, da muškarci samo više blebeću na šankucarobnjak N wrote:jedna od najvećih zabluda je da muškarci više varaju od žena, jer
s kim ih pobugu varaju ako ne sa ženama ?![]()
odatle taj privid , a inače nema veze sa logikom
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
iako nam se privida da zene isto toliko varaju kao muskarci to nije istina ,
udate zene varaju manje od ozenjenih muskaraca ..!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Iskreno da ti kazem meni nije jasno s kim onda varaju?Calla wrote:iako nam se privida da zene isto toliko varaju kao muskarci to nije istina ,
Pa o udatim i pričamo.... koga varaju neudate i neoženjeniCalla wrote:iako nam se privida da zene isto toliko varaju kao muskarci to nije istina ,
i da nisu u vezi naravno.... da ne bude sad, da oni bez bračnog statusa mogu varati
Pa i ja mislim...da treba uvijek ono-za-onoMirelam wrote:Iskreno da ti kazem meni nije jasno s kim onda varaju?Calla wrote:iako nam se privida da zene isto toliko varaju kao muskarci to nije istina ,

- Calla
- Legenda foruma

slobodne zene ...prostitutke!Mirelam wrote:Iskreno da ti kazem meni nije jasno s kim onda varaju?Calla wrote:iako nam se privida da zene isto toliko varaju kao muskarci to nije istina ,
- Calla
- Legenda foruma

udovice raspustenice !!Biseksualne veze !
- Mirelam
- Forum [Bot]
Znaci sa zenama sumnjivog moralaCalla wrote:slobodne zene ...prostitutke!Mirelam wrote:Iskreno da ti kazem meni nije jasno s kim onda varaju?Calla wrote:iako nam se privida da zene isto toliko varaju kao muskarci to nije istina ,
- Calla
- Legenda foruma

eee slobodni i varanje naravno da slobodni imaju sve slobode tako barem i ja mislim mada ako vec udu dvoje slobodnih u seksualnu vezu i onda odes drugoj trecoj cetvrtoj,,,,,kako bi ovaj oblik promiskuiteta,ili opcenite neodgovornosti posvrstaliNe (sloboda)u ljubavnoj vezi??storm wrote:Pa o udatim i pričamo.... koga varaju neudate i neoženjeniCalla wrote:iako nam se privida da zene isto toliko varaju kao muskarci to nije istina ,
udate zene varaju manje od ozenjenih muskaraca ..!![]()
i da nisu u vezi naravno.... da ne bude sad, da oni bez bračnog statusa mogu varati
Komplikovano ..zar ne ?
Last edited by Calla on 06 Jan 2016, 21:57, edited 1 time in total.
- Calla
- Legenda foruma

pa kada vec nabrajamo jer odlazak prostitutkama je ipak muska domenaMirelam wrote:Znaci sa zenama sumnjivog moralaCalla wrote:slobodne zene ...prostitutke!Mirelam wrote:Iskreno da ti kazem meni nije jasno s kim onda varaju?Calla wrote:iako nam se privida da zene isto toliko varaju kao muskarci to nije istina ,
- Mirelam
- Forum [Bot]
Apsolutno. Siva ekonomija koju treba regulisati da sve bude cisto ko suza.Calla wrote:
pa kada vec nabrajamo jer odlazak prostitutkama je ipak muska domena
- Calla
- Legenda foruma

aaa sta kazes za balkanski stereotip da zena treba da sjedi kuci, cuva djecu i sprema rucak......