ako ne prije, na sastanku te ošišamo i zaradimoRuana wrote:Joj kod mene gusta kosa a ima i duzine, al cu zaraditi.
Frajeri najviše vole žene sa dugom kosom?
Re: Rusi pletenicu kose plaćaju i 500 eura
Habibti, ya nour el - ain... 
-
Ruana
- Status: Offline
Mora li biti neka odredjena boja?storm wrote:ako ne prije, na sastanku te ošišamo i zaradimoRuana wrote:Joj kod mene gusta kosa a ima i duzine, al cu zaraditi.
nemoj farbati....da utopimo pod natur.....brijem da bude viša cijenaRuana wrote: Mora li biti neka odredjena boja?
-
Ruana
storm wrote:nemoj farbati....da utopimo pod natur.....brijem da bude viša cijenaRuana wrote: Mora li biti neka odredjena boja?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9701 times
- Been thanked: 11435 times
Re: Frajeri najviše vole žene sa dugom kosom?
Pravilo od 5,7 centimetara otkriva stoji li vam bolje kratka ili duga kosa
Jeste li ikada čuli za frizersko pravilo od 5,7 centimetara? Osmislio ga je britanski frizer John Frieda iz tvrtke 'Color Wow', koji tvrdi da ova mjera igra prijelomnu ulogu kada birate hoćete li skratiti kosu ili ostaviti nešto duže vlasi. Definitivno vrijedi isprobati ovaj jednostavan test

"Ako je udaljenost između vrata i brade manja od 5,7 centimetara onda ste osoba kojoj bolje stoji kratka kosa."
Ravnalo položite okomito s vratom ispod uha, a ispod brade vodoravno stavite običnu olovku. Ako je udaljenost između uha i brade veća od 5,7 centimetara osoba ste kojoj bolje stoji duža kosa. Ako je udaljenost između ove dvije točke lica 5,7 centimetara ili manje, osoba ste kojoj bolje stoji kratka kosa.
KUTOVI PRESUDNI ZA SAVRŠENU FRIZURU
'Sve je stvar kutova. Ovo je pravilo osmislio John Frieda nakon što je detaljno proučavao lica slavnih klijentica. Ono je najbolji vodič za frizere da svojim klijentima podare najbolju moguću frizuru koja će laskati njihovom obliku lica,' tvrdi Giles Robinson iz tvrtke 'Color Wow' specijalizirane za proizvode za kosu.
Pravilo od 5,7 centimetara najbolje se može provjeriti na slavnim damama iz svijeta javnog života.
Halle Berry i Audrey Hepburn, primjerice, pripadaju klubu onih čija je udaljenost između brade i vrata ispod 5,7 centimetara, dok su Kim Kardashian i Sarah Jessica Parker u 'suparničkim' taborima.

Jeste li ikada čuli za frizersko pravilo od 5,7 centimetara? Osmislio ga je britanski frizer John Frieda iz tvrtke 'Color Wow', koji tvrdi da ova mjera igra prijelomnu ulogu kada birate hoćete li skratiti kosu ili ostaviti nešto duže vlasi. Definitivno vrijedi isprobati ovaj jednostavan test

"Ako je udaljenost između vrata i brade manja od 5,7 centimetara onda ste osoba kojoj bolje stoji kratka kosa."
Ravnalo položite okomito s vratom ispod uha, a ispod brade vodoravno stavite običnu olovku. Ako je udaljenost između uha i brade veća od 5,7 centimetara osoba ste kojoj bolje stoji duža kosa. Ako je udaljenost između ove dvije točke lica 5,7 centimetara ili manje, osoba ste kojoj bolje stoji kratka kosa.
KUTOVI PRESUDNI ZA SAVRŠENU FRIZURU
'Sve je stvar kutova. Ovo je pravilo osmislio John Frieda nakon što je detaljno proučavao lica slavnih klijentica. Ono je najbolji vodič za frizere da svojim klijentima podare najbolju moguću frizuru koja će laskati njihovom obliku lica,' tvrdi Giles Robinson iz tvrtke 'Color Wow' specijalizirane za proizvode za kosu.
Pravilo od 5,7 centimetara najbolje se može provjeriti na slavnim damama iz svijeta javnog života.
Halle Berry i Audrey Hepburn, primjerice, pripadaju klubu onih čija je udaljenost između brade i vrata ispod 5,7 centimetara, dok su Kim Kardashian i Sarah Jessica Parker u 'suparničkim' taborima.

Nikad cula.
Nema kod mene 5,7 al dobro mi je stajala duga kosa.
Za babe definitivno duga kosa nije pa nek je najcuvenija glumica i ljepotica
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
O kako se varašBiba wrote:Nikad cula.
Sta, pa koja to baba ima dugu kosu a pristaje joj..storm wrote:O kako se varašBiba wrote:Nikad cula.
Prvo nisi frajer, da bi znala šta mislimo..Biba wrote:Sta, pa koja to baba ima dugu kosu a pristaje joj..storm wrote:O kako se varašBiba wrote:Nikad cula.
Drugo, koja je tvoja definicija babe?
Ako drži do sebe stilom i drži urednom dugu kosu i frizuru, ja mislim da nema ograničenja...
A može se postati baba i sa 35
Odlicno zapazanje 
Nisu bitne godine.
Prosijeda kosa i bore na licu ne idu s dugom kosom..
Ljudski jest, neka nosi koja hoce ali estetski nije..
Ama ja mogu i dugu i kratku...zezam malo, imam slabu kosicu...kratko najbolje meni...
Nisu bitne godine.
Prosijeda kosa i bore na licu ne idu s dugom kosom..
Ljudski jest, neka nosi koja hoce ali estetski nije..
Ama ja mogu i dugu i kratku...zezam malo, imam slabu kosicu...kratko najbolje meni...
Ma znaš šta je problem..
Kad žena više ne njeguje dugu kosu ili jednostavno nema vremena i ovako a kamo li za friz i tretmane.. Kažu opustila se i zanemarila... A nije baš tako... Uvijek
Kad muško pusti škembaru, ima žnj friz i potpuno je demode... On je muškarčina ipak...
Šta... Baš ima lijepih posijedelih izboranih žena... Oči to srede...
Kad žena više ne njeguje dugu kosu ili jednostavno nema vremena i ovako a kamo li za friz i tretmane.. Kažu opustila se i zanemarila... A nije baš tako... Uvijek
Kad muško pusti škembaru, ima žnj friz i potpuno je demode... On je muškarčina ipak...
Šta... Baš ima lijepih posijedelih izboranih žena... Oči to srede...
A sta ak ima oci ko sovuljaga...joj ne do bog da svoje opet zaljepim 
Onda još samo dobro srce pomažeBiba wrote:A sta ak ima oci ko sovuljaga...joj ne do bog da svoje opet zaljepim
storm wrote:Onda još samo dobro srce pomažeBiba wrote:A sta ak ima oci ko sovuljaga...joj ne do bog da svoje opet zaljepim
Gledam ko kobac i okrutna sam...ko Milanovic prema hdz-u
Dokazi stizu poslije Nove godine...ajd sretnostorm wrote:ok...odustajem
Ne interesuje me da li je vrat kao u zirafe ili od 3 cm.Hocu vidjeti dugu kosu 
Question everything.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
volim kosate žene
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
Svi sa ispupcenjimaMohr wrote:A ko su fra'eri
Question everything.