Koja sirotinja komesare? Koja?KOMESAR wrote:Daj nam ti reci nešto o Amri Silajdžić?SPINERKA wrote:![]()
Na DŽeku tipuje bosanska sirotinja i on nema pravo da se ponaša bahato,a što se tiče braka nisam čuo da se je oženio,osim ako pod brakom ne smatraš povremeno vucaranje s dotičnom rospijom.
..On ima pravo da se ponasa kako hoce i gdje hoce.
..Sam je , svojim radom , trudom, zrtvovanjem dosao do onoga sto je danas.
..No , s obzirom na zemlju odakle potice --- neukusno je sto je uradio. Mogao se zabaviti i na drugi nacin.
..O ljepsoj polovini--'jezik' ti je neprihvatljiv.
Još jednom ću ponoviti:
DŽeko može,što se mene tiče ,jesti i govna,ali ne smije zaboraviti da njegovo ime na leđima nosi uglavnom bosanska sirotinja.
Ako to zaboravi,džaba mu sva humanitarna slikanja,jer se tim svojim ponašanjem sere na njih.
p.s.
Zatekao sam se bar deset puta u kafanama u kojima je orgijao DŽeko i društvo i znam šta pričam.
Ova mozda?
Ova? Ili mozda ova? Jesmo mi ovo?
Koliko kukamo reklo bi se da smo gladniji od ovog sa slike. A koliko moralisemo reklo bi se da nas je licno hazreti fatima rodila. Sta si ti radio u toj kafani kad si ga vidio ? Naklanjavao nafile?
Sta radi ova sva "sirotinja" kojoj bi on trebao dijeliti?
Ovi sto su popunili prije dvije noci svaku stolicu u svakom restoranu/klubu/diskoteci?
Ovi sto su se oblokavali do jutra podvirujuci pod suknju i slikajuci mobitelom ispod i sise pevaljki?
Zbog njih se treba pazit na ponasanje? Pa svaki se omladinac danas ponasa 300 puta gore od dzeke,a ne dao Bog da im das njegove pare tek bi vidio tersluka i poganluka.
Ova "omladina" koja mu psuje mater cim omasi gol. Ova omladina sto te hrakne cim jednu pogrijesis. Ovaj narod sto vice Ćiro pederu,Dzeko majmune,Pape konju?
Njima trebaju davati?
I vazda malo?
kakva smo to bića mi?
ovaj narod sto bi mu birao s kim ce leći?