Kakvo vraćanje postova od prije nekoliko mjeseci i godina? Govoriš kao da vraćam postove vezane za Ruandu iz 1994. Ti postovi vezani za Ameriku i Izrael pisane od prije nekoliko mjeseci se pišu i danas pa tako da nema potrebe vraćati.Masamune wrote: 08 Oct 2025, 15:56 Ne znam da sam ikog na forumu vidio da toliko skuplja ili pamti neke postove od prije par mjeseci ili godina, pa čeka neki poželjan trenutak da kaže aha vidite da sam bio u pravu.
Svi mi ovo možemo raditi za 90% stvari, ali čemu to nabijanje na nos.
A i da jest tako, ništa ljepše nego kada nešto napišem i onda me krenu 5-10 forumaša ismijavati, i kada se onda stvarno desi to šta sam pisao i ostali se ujedu za jezik, onda ja trebam da brinem o krhkim osjećajima mudonja koje su ne ismijavali i da im ne nabijam na nos? Bio bih još gori da tema nije ozbiljna jer ginu civili, najviše od njih djeca.
Eno i tema Ukrajina, kada su se kod tih vlaha svi napalili i uzbudili sa “slava Ukrajini” i istetovirali plavo-žuti zastavu na shupku, ja sam pisao šta se vidi iz aviona i gdje ne treba biti vidovita Džemila, da će i Ukrajina dobiti svoj Dayton, tada su me zvali Rusofilom, Kadirovcem i četnikom. Sada kada je nestala euforija gdje Zelenski ne nastupa više po zapadnim medijima i to sve postaje jasno da će se to i desiti, ja sada tim istim koji su me zvali svakakvim imenima ne trebam nabijati na nos?
E to ću i raditi i još ekstremnije nego za Palestinu, jer za razliku od moje drage braće Palestinaca me zaboli i za Ukrajince i za Ruse i za ostatak vlaha.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)