greeneyes wrote:Jesam se fino nalopatao pred akšam, brEte mili.
I ja sam vala danas,
i

i

Moderator: VIP
greeneyes wrote:Jesam se fino nalopatao pred akšam, brEte mili.
SaraSara wrote:Danas se rodila mala Sara....pratetka po sesti put
Nadam se da si imao dobru lopatugreeneyes wrote:Šut', očistio sam toliko površine od snijega taman koliki je šesnaesterac na fudbalskom terenu.
Heidi wrote:Kod mene proljece
Kosh+hava reče Halit Ergenc kad je zauzeo BG Nešto kao "jak svjež zrak" u prevodu i tako vjetar dobi ime, zahvaljujući plemenitim osvajačimaMaja wrote:Kakav je taj vas beogradski vjetar. Zasto se samo spominje tamo, zasto ne puse drugdje i je li to neki poseban vjetar ili ga ima svugdje ali s drugim nazivom.
Kod nas imaju jugo i bura. Istocni i zapadni nisu vrijedni svog imena izgleda.
Bilo je i kod nas do prije dva-tri dana.Heidi wrote:Kod mene proljece
Ma ona zimska, plastična, nije loša. Mada bi meni pasala kakva sirotanovićka.Krokodil Behko wrote:Nadam se da si imao dobru lopatugreeneyes wrote:Šut', očistio sam toliko površine od snijega taman koliki je šesnaesterac na fudbalskom terenu.![]()
..a Stocanin.....?Maja wrote:Kakav je taj vas beogradski vjetar. Zasto se samo spominje tamo, zasto ne puse drugdje i je li to neki poseban vjetar ili ga ima svugdje ali s drugim nazivom.
Kod nas imaju jugo i bura. Istocni i zapadni nisu vrijedni svog imena izgleda.
Heidi wrote:Ja bih tamo gdje ima snijega.
Ama...valja ih podjahkad podsjetiti na to.greeneyes wrote:Pa javna je tajna da kod komšija Srba ima više turcizama no u nas.
Dok sam bio mali,odrastao sam tamo.Maja wrote:Ne znam ti ja za taj Stocanin Pasa.
Krokodil Behko wrote: U srcu tvog izabranika, samo je jedno godišnje doba
Nek vaj je živa i zdrava i puno puno srećna !SaraSara wrote:Danas se rodila mala Sara....pratetka po sesti put
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests