Bosna Šapatom Pade

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22247 times
Been thanked: 20339 times
Status: Online

Re: Bosna Šapatom Pade

Post by Masamune » 12 Oct 2025, 20:48

Naseef Mushroom wrote: 12 Oct 2025, 19:02
Masamune wrote: 12 Oct 2025, 18:43 Nema tu nikakve iluzije. Ti tu najviše o sebi pokazuješ.

Najlakše je gurati priču u nedogled držeći se jednog jedinog argumenta kao pijan plota ignorišući sve ostalo.

Školski primjer cherry pickinga na koji mi se ne gubi vrijeme. Najbolje je završiti riječima da se radi o šupku s druge strane.

Potapšaj se po ramenu i dodijeli sebi medalju kako si nekog "izdominirao" na forumu.
Haha, znaš dobro, u koja god dođeš mjesta sa hrvatskom većinom u Bosni i Hercegovini, samo vidiš hrvatske dresove. Kada igraju Bosna i Hercegovina i Hrvatska samo se gleda Hrvatska (a gledala bi se i Španija i Njemačka umjesto Bosne), samo vidiš na djeci dresove Luke Modrića a ne Edina Džeke.

A nećemo se praviti naivni, da to nema veze sa velikohrvatskom politikom.

I onda imamo još jedan primjer sa Nikolom koji je zaigrao za Hrvatsku prvo pa kada je vidio da nema šanse od toliko dobrih igrača (gdje je većina isto iz Bosne i Hercegovine) sad igra za Bosni i Hercegovinu.
Taj "Jozo velikohrvat" je opet zaigrao za BiH i jedan je od boljih igrača, a da je baš toliko velikohrvat ne bi ni zaigrao. Ili bi kao Vranješ, a koji je istetovirao Dražu i glumio velikosrbina izvan terena, sebi istetovirao Pavelića na tijelu i glumio velikohrvata što također nije slučaj. Čak je i Vranješ ostavljao srce na terenu za reprezentaciju, ali je bio govno izvan sporta i to su smo mu svi osporavali. Ovom ne treba ni reprezentacija da se proda, jer je već igrao za recimo jedne Rangerse u Škotskoj koji su jedan od poznatijih klubova na svijetu.

Dakle, vrtiš priču bezveze koja je u vezi Nikole Katića neosnovana. Ispao si šupak. Ti standardno udrobiš svega i svačega što nema veze sa osobom o kojoj je riječ.
Last edited by Masamune on 12 Oct 2025, 20:54, edited 1 time in total.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 12 Oct 2025, 20:52

tuzlak1212 wrote: 12 Oct 2025, 19:05
Masamune wrote: 12 Oct 2025, 18:58
Gdje sam ja za Nikolu spominjao patriotizam? Ja sam samo zahvalan što imamo igrača poput njega u odbrani i momak je dobar u odnosu na ono što imamo pozadi.

E ovakvi kao Nazif su počeli da seru i u Njemačkoj po Ozilu i Podolskom čim su pružali lošije utakmice. Ipak to nisu švabe. A kad je Kroos bio jedan od najgorih tad su šutili.
realno ono jeste, u Bosni se rodilo mnogo dobrih sportista u dresu Hrvatske i Srbije, mene to mnogo boli, pogotovo ko ljubitelja kosarke Bojan Bogdanovic, onakva momcina i delija nam iskliznu bez sanse da se pitamo ista
al je realno da i kod nas igraju razni Begovici, Salihovici, Pjanici koje je neko drugi rodio i izrodio a kamoli Dzeko, Ibisevic, Nurkic i jos razni gdje je neko drugi svoje pare bacao da se ovdje meso sportsko napravi a mi zdravo za gotovo uzimamo

ima tu neki balans, al smeta i meni najvise sto u toj Hrvatskoj i Srbiji nije toliko neki "rocket level" bolje pa su otisli od nas
nije ni blizu Ozilu izmedju Turske i Njemacke realno
Smeta i boli i mene i više puta sam to spominjao.

Ali treba odvaditi tamo gdje treba odvaditi.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14073 times
Been thanked: 23348 times
Status: Offline

Post by Fuddo » 12 Oct 2025, 20:56

De budimo realni, jedini Hrvat koji je mogao igrati za Hrvatsku a odbio je i igrao za Bosnu je Topic.
Srbin za Srbiju, nijedan.
Sto ne treba znaciti da sad ove ljude treba prozivati, dobar je Nikola.
Dozvolite da se obratimo

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2290 times
Been thanked: 5541 times

Post by Beni » 12 Oct 2025, 20:57

Fuddo wrote: 12 Oct 2025, 20:56 De budimo realni, jedini Hrvat koji je mogao igrati za Hrvatsku a odbio je i igrao za Bosnu je Topic.
Nije, cim je Nikola nije, da je Haso bio bi dobar.
Fuck you a friendly note to start the day

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 12 Oct 2025, 21:00

Beni wrote: 12 Oct 2025, 20:57
Fuddo wrote: 12 Oct 2025, 20:56 De budimo realni, jedini Hrvat koji je mogao igrati za Hrvatsku a odbio je i igrao za Bosnu je Topic.
Ajebo i Nikolu i Hasu i sve. Meni je to dodijalo gledat, a kamo li se jebavat s vama :D.
Dozvolite da se obratimo

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

Post by Beni » 12 Oct 2025, 21:03

Fuddo wrote: 12 Oct 2025, 21:00

Ajebo i Nikolu i Hasu i sve. Meni je to dodijalo gledat, a kamo li se jebavat s vama :D.
A jasta, vjeruj i meni isto :valja

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40995 times
Been thanked: 27571 times

Post by Rum » 12 Oct 2025, 21:46

Sto nije jednostavno objavila sa balkona svoga stana u Titovoj 19, lakse bi joj bilo a možda bi bila i bolja fotografija?!
20251012_214504.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4092 times
Been thanked: 3762 times

Post by Naseef Mushroom » 12 Oct 2025, 22:21

Masamune wrote: 12 Oct 2025, 20:48
Naseef Mushroom wrote: 12 Oct 2025, 19:02

Haha, znaš dobro, u koja god dođeš mjesta sa hrvatskom većinom u Bosni i Hercegovini, samo vidiš hrvatske dresove. Kada igraju Bosna i Hercegovina i Hrvatska samo se gleda Hrvatska (a gledala bi se i Španija i Njemačka umjesto Bosne), samo vidiš na djeci dresove Luke Modrića a ne Edina Džeke.

A nećemo se praviti naivni, da to nema veze sa velikohrvatskom politikom.

I onda imamo još jedan primjer sa Nikolom koji je zaigrao za Hrvatsku prvo pa kada je vidio da nema šanse od toliko dobrih igrača (gdje je većina isto iz Bosne i Hercegovine) sad igra za Bosni i Hercegovinu.
Taj "Jozo velikohrvat" je opet zaigrao za BiH i jedan je od boljih igrača, a da je baš toliko velikohrvat ne bi ni zaigrao. Ili bi kao Vranješ, a koji je istetovirao Dražu i glumio velikosrbina izvan terena, sebi istetovirao Pavelića na tijelu i glumio velikohrvata što također nije slučaj. Čak je i Vranješ ostavljao srce na terenu za reprezentaciju, ali je bio govno izvan sporta i to su smo mu svi osporavali. Ovom ne treba ni reprezentacija da se proda, jer je već igrao za recimo jedne Rangerse u Škotskoj koji su jedan od poznatijih klubova na svijetu.

Dakle, vrtiš priču bezveze koja je u vezi Nikole Katića neosnovana. Ispao si šupak. Ti standardno udrobiš svega i svačega što nema veze sa osobom o kojoj je riječ.
Ne, ti si ispao shupak što si se nadovezao da meni smeta samo Nikola iako ti je pred nosom njegova biografija da je prvo zaigrao za Hrvatsku.

Znači namjerno furaš i dalje priču da sam napisao “Šta će neko sa imenom Nikola u NAŠOJ reprezentaciji” iako sam više puta ponovio da njegova biografija dokazuje da je Bosna i Hercegovina bila njemu plan B. a imamo takvih stotinu primjera.

Shupak mogu samo ispasti da je Nikola od prvog dana karijere se odlučio da igra za Bosnu i Hercegovinu a meni da smeta što nije Nihad.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1226 times
Been thanked: 3884 times

Post by Laser » 12 Oct 2025, 23:03

I tebe treba osunetit. :djed
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4367 times
Been thanked: 3299 times

Post by Melek » 12 Oct 2025, 23:05

Ma on je naš, tu nema dileme.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1226 times
Been thanked: 3884 times

Post by Laser » 12 Oct 2025, 23:07

Melek wrote: 12 Oct 2025, 23:05 Ma on je naš, tu nema dileme.
Eee, ali čuna mora bit naša. :djed
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 2297 times
Been thanked: 1095 times

Post by amidza idriz » 12 Oct 2025, 23:35

Kakve bi reprezentacije BiH imala u svim sportovima da vecinu ne odvuku susjedne zemlje.
Tacka.
Rijetki su koji su tome odoljeli. Ima tih primjera Topic, Markovic...i da ne nabrajam.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

Post by Beni » 13 Oct 2025, 00:36

Laser wrote: 12 Oct 2025, 23:03

Ja se dva put sunetio

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2840 times
Been thanked: 23413 times

Post by HAVANA » 13 Oct 2025, 00:39

I opet viska ima
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 13 Oct 2025, 10:16

Izetbegović o mogućim koalicijama 2026. godine: SDA i HDZ su fiksevi.

“Čović je kazao onog dana kada Murphy (Michael, bivši ambasador SAD u BiH) napustio BiH da je napravljena greška u odnosu na SDA. Ne pravi se vlast sa malim strankama. Vlast se pravi sa strankama koje pobjeđuju. SDA i HDZ bi bili neki fiksovi u tome svemu, vjerovatno. A onda ćemo dalje vidjeti šta i kako”, rekao je Izetbegović.

- SNSD bi bez Dodika bio normalna stranka, jer mu je struktura takva, ja poznajem te ljude. Nisu oni za ovakve politike, oni su bili prisiljeni da ovo prate. SNSD je nastao na socijalistima, ovo su neke neprirodne šovinističke politike u koje su ljudi bili uvučeni. Ako Dodik ode, oni su vjerovatno drugačiji partner. A onda imate ovu opoziciju, koji nisu za avanturizam, ali vidjet ćemo kako će proći na izborima - zaključio je Bakir Izetbegović.
Trojka izdajnici šuruju sa HDZ i SNSD qme qme. NiĐe kategoričnog NE i odbacivanja partnerstva sa ove dvije stranke, ali zato su se trenutnoj vlasti krvi napili zadnjih godina.
Pleme im j.... svima zajedno i SDA i Trojkašima.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 13 Oct 2025, 15:42

Beni wrote: 13 Oct 2025, 00:36
Laser wrote: 12 Oct 2025, 23:03

Ja se dva put sunetio
Drugi put ga morali bonsekom
Zadebljo :D.
Dozvolite da se obratimo

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 13 Oct 2025, 15:51

Masamune wrote: 13 Oct 2025, 10:16
Izetbegović o mogućim koalicijama 2026. godine: SDA i HDZ su fiksevi.

“Čović je kazao onog dana kada Murphy (Michael, bivši ambasador SAD u BiH) napustio BiH da je napravljena greška u odnosu na SDA. Ne pravi se vlast sa malim strankama. Vlast se pravi sa strankama koje pobjeđuju. SDA i HDZ bi bili neki fiksovi u tome svemu, vjerovatno. A onda ćemo dalje vidjeti šta i kako”, rekao je Izetbegović.

- SNSD bi bez Dodika bio normalna stranka, jer mu je struktura takva, ja poznajem te ljude. Nisu oni za ovakve politike, oni su bili prisiljeni da ovo prate. SNSD je nastao na socijalistima, ovo su neke neprirodne šovinističke politike u koje su ljudi bili uvučeni. Ako Dodik ode, oni su vjerovatno drugačiji partner. A onda imate ovu opoziciju, koji nisu za avanturizam, ali vidjet ćemo kako će proći na izborima - zaključio je Bakir Izetbegović.
Trojka izdajnici šuruju sa HDZ i SNSD qme qme. NiĐe kategoričnog NE i odbacivanja partnerstva sa ove dvije stranke, ali zato su se trenutnoj vlasti krvi napili zadnjih godina.
Pleme im j.... svima zajedno i SDA i Trojkašima.
Pa to ti jebena realnost.
Meni bi stav te trojke bio razumljiv da su kod druga dva naroda nasli partnere u svemu tome, a ne, necemo sa nacionalistima, sjebacemo tronozac, tj, zabit ga Bosnji jos dublje i ostaviti i bez ono malo kontrole sto je imao u toj drzavi. Do sad su ako nista kontrolisali sigurnosno-obavjestajni sektor, kojeg su njive dine i sabine ekspresno na tacni proslijedile srbijanskoj sluzbi bia, i sad si supalj ko reseto, curi na sve strane. Unistili ti zile kucavice koje te odrzavale na zivotu u finansijskom smislu, ep i telekom, nastampsli obveznica bogsamzna koliko, duzan ti je i potomak od potmokovog potomka.
A sve to jeftinim populizmom i supljom pricom
Jebajiga, sad se uzdat u Olmajtija, pa sta bude, sta bi…
Dozvolite da se obratimo

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 13 Oct 2025, 16:05

Uostalom, ljudi vam sve nacrtali

Dozvolite da se obratimo

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:

Post by Beni » 13 Oct 2025, 16:37

Fuddo wrote: 13 Oct 2025, 15:42
Beni wrote: 13 Oct 2025, 00:36

Ja se dva put sunetio
Drugi put ga morali bonsekom
Zadebljo :D.
Napravili koznu jaknu od ostatka :valja

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25831 times
Been thanked: 26382 times

Post by ironman » 13 Oct 2025, 17:04

E ovo nisam znao,ko je poslao prvu prijavu i kako je onaj Stojanovic snimao kamerom...haha sunce ti poljubim dobro smo ikako..
dream of spring...

Post Reply

Return to “Politika u BiH”