Zanimljivosti
Moderator: Krokodil Behko
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1650 times
- Been thanked: 3099 times
- Status: Offline
Re: Ako imate smeđe oči imate ih, a ako nemate nećete ni ima
Pa većina ljudi ima smeđe oči.
Lupam bezveze.
Znam da ja imam.
Lupam bezveze.
Znam da ja imam.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Kroki kralju, volim ove tvoje grunfovstine
Ali avaj - sudeci po mapi, izgleda da nas u BiH ipak ima ponesto vise prevrtljivih & nepovjerljivih

Ali avaj - sudeci po mapi, izgleda da nas u BiH ipak ima ponesto vise prevrtljivih & nepovjerljivih

Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Moja sestra kao mala je govorila oci boje govneta...SPINERKA wrote:![]()
Moja boja ociju.
--kako su sve pogodili.
Pa jes
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9777 times
- Been thanked: 11523 times
Pa normalno bolan.niska grana wrote:Kroki kralju, volim ove tvoje grunfovstine![]()
Nama se ne može desiti da izgubimo čitateljstvo, zbog dosadnih i klišeiziranih naslova .D.
I ovo danas na mom laznom profilu bilo...
Aj bolje nek se jave plavooki..kazu da su to zavodnici...
..ili velikonosi
..
Joj sramota me moje oci zalijepiti majke mi..neko bi fras dobio
Aj bolje nek se jave plavooki..kazu da su to zavodnici...
..ili velikonosi
Joj sramota me moje oci zalijepiti majke mi..neko bi fras dobio
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Sudeći po mapi gore....trebam još malo više gore preseliti 
Habibti, ya nour el - ain... 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Pa normalno da imaju najveći krug prijatelja kad ih ima najviše. 
Samo sabura
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
Uh, lijepe smedje oci su nesto otmjeno. 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5124 times
- Been thanked: 7124 times
Nema ljepsih ociju od smedjih. Pogotovo ako su zenske.
A za sve navedeno...
Meni inace inspirisu tajanstvenost, nedostiznost.
A za sve navedeno...
Svijest ima sidrište.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Aaaa, znaci svojoj boji okica mogu biti zahvalna na empatiji. Insan uci dok je ziv. 
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
Dusa do duse. 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Ikad upitaju kako i odkud harem? 

Zahvaljujući ovom obilježju, smeđooki ljudi ulivaju povjerenje, bez da su toga uopšte svjesni. Iz tog razloga imaju bolju komunikaciju i inspirišu ljude da im se otvore. Ustvari, ta moć može da podstakne ljude da otkriju svoje najveće tajne!
Question everything.
drugrankovic wrote:Moja sestra kao mala je govorila oci boje govneta...SPINERKA wrote:![]()
Moja boja ociju.
--kako su sve pogodili.
Pa jes
I ti bas nasao mene quote, od ovoliko smedjookih.
Pozdravi sestru.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9777 times
- Been thanked: 11523 times
Da li smo izgubili svu ljudskost?
Žena skočila s beogradskog mosta, vozači zaobilazili leš na putu

Zasad neidentifikovana žena, starosti oko 50 godina, poginula je juče oko 12.20 sati, kad se bacila s Plavog mosta u Beogradu.
Žena je pala u traku auto-puta u smjeru ka Nišu, a od zadobijenih povreda preminula je na licu mjesta. Tijelo je prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdio identitet.
Policija utvrđuje identitet nastradale, a istraga treba da utvrdi motiv samoubistva.
Preskočila ogradu
- Žena je, kako se pretpostavlja, šetala mostom. Iznenada je preskočila ogradu i skočila s visine od oko deset metara. Pala je na beton, sva se izlomila. Ispod nje je bila lokva krvi - priča izvor Kurira iz istrage.
Autoputem je u tom trenutku prolazio veliki broj automobila.
- Srećom pa nije pala na neki od automobila. Ko zna šta je sve moglo da se desi, možda bi bilo i više žrtava - kaže sagovornik Kurira.
Stravičan prizor leša na putu nije, po svemu sudeći, mnogo uznemirio vozače, jer se nijedan od njih nije zaustavio da pokuša da pomogne ili da učini bilo šta drugo.
- Mogao je bar jedan da pokaže bar malo ljudskosti. Teško je zaustaviti se na autoputu, ali su mogli da upale sva četiri migavca i bar provere da li ženi ima spasa. Bruka i sramota! Kasnije je došla Hitna pomoć, ali je, nažalost, bilo kasno - ispričao je muškarac koga je novinar Kurira zatekao na Plavom mostu.
Oguglali na nesreću
Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže za Kurir da je strašno kad se izgubi i elementarna solidarnost među ljudima.
- Tokom devedesetih naučili smo da gledamo svoja posla. Tad se pojavilo mnogo ljudi kojima treba pomoć, kopaju po kontejnerima, izbjeglice... Zbog saosjećanja sa drugima hronično se loše osjećamo, pa smo oguglali i postali neosjetljivi na nesreću drugih kako bismo se zaštitili - kaže Milivojević.
Prema njegovim riječima, drugi razlog je to što su ljudi koji su se umiješali u neku situaciju loše prošli.
- Dešavalo se da onaj ko krene da spasava druge postane žrtva agresije ili birokratije. Zbog toga su ljudi izgradili stav - neću da se miješam - kaže psihoterapeut.
(Kurir.rs)
Re: Da li smo izgubili svu ljudskost?
Bilo je takvih eksperimenata.
Prolazili su ljudi pokraj djeteta na hladnoci bez jakne. Malac je glumio ali i smrznuo se.
Prisao mu je beskucnik i dao jaknu...
Dakle, najbolke razumije onaj tko zna za muku, ali ne svatko.
Ja razumijem i ne razumijem da nitko nije stao.
Jednom sam samo pomogla momku u saobracajki...međutim ljudi su i mezahvalni..
Jeenom sam se umijesala da pokusam sprijeciti ubojstvo. Naravno mnogi su obrnuli stvar i svasta pricali...i krivili mene da sam mogla sprijeciti...prisjelo mi je i mislim da ne bih vise nikad.
Prolazili su ljudi pokraj djeteta na hladnoci bez jakne. Malac je glumio ali i smrznuo se.
Prisao mu je beskucnik i dao jaknu...
Dakle, najbolke razumije onaj tko zna za muku, ali ne svatko.
Ja razumijem i ne razumijem da nitko nije stao.
Jednom sam samo pomogla momku u saobracajki...međutim ljudi su i mezahvalni..
Jeenom sam se umijesala da pokusam sprijeciti ubojstvo. Naravno mnogi su obrnuli stvar i svasta pricali...i krivili mene da sam mogla sprijeciti...prisjelo mi je i mislim da ne bih vise nikad.
- lisko
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 11 times
a nezgodna situacija,mogo je neko stat opasno jest puno stati na Auto putu s malim djtetom u autu nebi ni ja stao samo bi nastavio ...bolje jedna mrtva osoba nego vise njih.

- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Jok će preko leša da voze.Žena skočila s beogradskog mosta, vozači zaobilazili leš na putu
Last edited by Vladimir RUS on 15 Jan 2016, 15:30, edited 1 time in total.
http://www.info-zona.in/2016/01/15/vide ... a-u-parku/ ev malo zezancije, nije svakome ni pomagati
Citam medavno, cini mimse u Subotici - napiju se na pijaci i satima leze, nitko im skoro me pomogne...
Jednunsunzenu ipak nakon 3-4 sata odvezli u hitnu..pjana ko letva..u mesvjesnom stanju..oguglo svijet ..
Jednunsunzenu ipak nakon 3-4 sata odvezli u hitnu..pjana ko letva..u mesvjesnom stanju..oguglo svijet ..
Last edited by Biba on 15 Jan 2016, 15:28, edited 1 time in total.
- drugrankovic
- Inventar foruma

to je normalna stvar, na zalost
ljudi su otupeli, istroseni izigrani otudjeni ugrozen i gledaju samo svoje upe... vecina... ovo ranka nista ne cudi...
evo primjer subora, prije podne kod limanske pijace ljudi kolko oces i mladih isto srednjih godina i starih...
tip od 26 godina otme babi novcanik pratio je kanjda do bankomata, i trci... ja ga ne vidjeh vec neka zena pored se okrneu i rece neko je opljackan...
pogledam nazad baba neka skici, jedva tiho, upomocccc... a lijevo on sa kapom na glavu trci... bio je ispred nekih 20 metara koso lijevo...
trc ranko za njim, pade on preko zive ograde pade i rnako preskakukuci, potom na put obojica, skripe auta koce psuju, umalo nas ne pogazise i umalo ne izazsvmo opasan sudar...
izbismo na samu raskrsncu kod pijce ljudi kolko oces... i sklanjaju se sa staze! i one momcine toboz opasni ko picke se sklone i kao ne vide, cude se...
i tako trcimo mi ka stadionu tj elektrovojvodini i on skrece ka posti i tu udari na neku babu iza i strposta se... meni bi dovoljno da ga stignem i uhvatim... savladam i zovnem policiju... a potom belaj... nema babe! ona ostala da se vrzma oko zgrada u blizini parka dje smo poceli ganjanje...
uglavnom ljudi je bilo koli oces divan prolecni dan, guzva po stazama i oni se jos sklanjaju!
imo je noz kazu...
da imo je, al nece sve poklat!
podmetni mu nogu bar!
jok zabole ih kurac
baba imala nekih tristo evrica u dinarima u novcaniku izvadila je desetak hiljada dinara da se zahvali sto jes jes... odbio sam...
sta ce ti babo tolke pare na pijacu? ocito ju je pratio...
ljudi su otupeli, istroseni izigrani otudjeni ugrozen i gledaju samo svoje upe... vecina... ovo ranka nista ne cudi...
evo primjer subora, prije podne kod limanske pijace ljudi kolko oces i mladih isto srednjih godina i starih...
tip od 26 godina otme babi novcanik pratio je kanjda do bankomata, i trci... ja ga ne vidjeh vec neka zena pored se okrneu i rece neko je opljackan...
pogledam nazad baba neka skici, jedva tiho, upomocccc... a lijevo on sa kapom na glavu trci... bio je ispred nekih 20 metara koso lijevo...
trc ranko za njim, pade on preko zive ograde pade i rnako preskakukuci, potom na put obojica, skripe auta koce psuju, umalo nas ne pogazise i umalo ne izazsvmo opasan sudar...
izbismo na samu raskrsncu kod pijce ljudi kolko oces... i sklanjaju se sa staze! i one momcine toboz opasni ko picke se sklone i kao ne vide, cude se...
i tako trcimo mi ka stadionu tj elektrovojvodini i on skrece ka posti i tu udari na neku babu iza i strposta se... meni bi dovoljno da ga stignem i uhvatim... savladam i zovnem policiju... a potom belaj... nema babe! ona ostala da se vrzma oko zgrada u blizini parka dje smo poceli ganjanje...
uglavnom ljudi je bilo koli oces divan prolecni dan, guzva po stazama i oni se jos sklanjaju!
imo je noz kazu...
da imo je, al nece sve poklat!
podmetni mu nogu bar!
jok zabole ih kurac
baba imala nekih tristo evrica u dinarima u novcaniku izvadila je desetak hiljada dinara da se zahvali sto jes jes... odbio sam...
sta ce ti babo tolke pare na pijacu? ocito ju je pratio...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”