Nego zar ti nisi reako da te je stid gdje zivis? Mislim nemoras ti ovdje biti mozes se self-deport
Jesi vidio ovog ? ilegalac I Jos glaso I kaje lupa Veliki Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Nego zar ti nisi reako da te je stid gdje zivis? Mislim nemoras ti ovdje biti mozes se self-deport

A cuj ti kad se nas bizon napne,rocko wrote: 14 Oct 2025, 05:11Nego zar ti nisi reako da te je stid gdje zivis? Mislim nemoras ti ovdje biti mozes se self-deportQuds wrote: 14 Oct 2025, 02:59
Kako su mogli od rata gore, Fudo dragi? Gdje meci, granate, kako pola ne izginu?

rocko wrote: 14 Oct 2025, 05:11Nego zar ti nisi reako da te je stid gdje zivis? Mislim nemoras ti ovdje biti mozes se self-deportQuds wrote: 14 Oct 2025, 02:59
Kako su mogli od rata gore, Fudo dragi? Gdje meci, granate, kako pola ne izginu?
Tačno me bude stid. Ne zbog zemlje, nego kulta kome i ti pripadaš, a vAs nas dunjaluk gleda. Vi više niti ste racionalni (ustvari ste zaboravili šta to i znači), niti se sa vama može o bilo čemu pričati. Šta kaže Kash, hoćel' ti fajlovi? Čuj, ''self-deport''. I, po ko zna koji put ti kažem, ja sam ovoj zemlji doprinijeo više nego što ćete ti i tvoji unuci zajedno.

Tačno me bude stid. Ne zbog zemlje, nego kulta kome i ti pripadaš, a vAs nas dunjaluk gleda. Vi više niti ste racionalni (ustvari ste zaboravili šta to i znači), niti se sa vama može o bilo čemu pričati. Šta kaže Kash, hoćel' ti fajlovi? Čuj, ''self-deport''. I, po ko zna koji put ti kažem, ja sam ovoj zemlji doprinijeo više nego što ćete ti i tvoji unuci zajedno.rocko wrote: 14 Oct 2025, 05:11Nego zar ti nisi reako da te je stid gdje zivis? Mislim nemoras ti ovdje biti mozes se self-deportQuds wrote: 14 Oct 2025, 02:59
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ono kad si radio u secret service.Quds wrote: 14 Oct 2025, 07:03Tačno me bude stid. Ne zbog zemlje, nego kulta kome i ti pripadaš, a vAs nas dunjaluk gleda. Vi više niti ste racionalni (ustvari ste zaboravili šta to i znači), niti se sa vama može o bilo čemu pričati. Šta kaže Kash, hoćel' ti fajlovi? Čuj, ''self-deport''. I, po ko zna koji put ti kažem, ja sam ovoj zemlji doprinijeo više nego što ćete ti i tvoji unuci zajedno.rocko wrote: 14 Oct 2025, 05:11
cim bolan siti to doprinjeo daj reci ne prdi vise gluposti
Ad hominem , nula argumenata.

Predsjedništvo BiH jednoglasno nominiralo Donalda Trumpa za Nobelovu nagradu za mir

A ovo su za iducu godinu,oni su prvi koji su predlozili...al dobar troll potez i za Cvijanovicku..de sad u kontru ako imas mudaKrokodil Behko wrote: 14 Oct 2025, 15:11 Ili su sišli s uma, niko im nije javio da je nagrada već dodijeljena, ili ga ova dvojica trolaju, jer znaju da je prošao voz.

Sve sto su nam dali u ratu to su I halali poslije rata, nista nikada nisu od Nas zauzvrat trazili.Krokodil Behko wrote: 14 Oct 2025, 09:52 Da nam živi bratski Pakistan. Od prvog dana na našoj strani

Dobra fora

Kakvi glasaci takvo rukovodstvoironman wrote: 14 Oct 2025, 18:20 Ovaj lik ovaj vodja demokrata..sta je ono nako mutavo i ko pola budale kad prica...skoro 80 milion glasaca je dalo glas demokratama a predstavlja ih ko fikus neki..

Fuddo ko ono ubija ljude djecu I pali gradove ne republikanci kosu onda ludjaci u ovoj prici?Fuddo wrote: 14 Oct 2025, 18:22 Ma citava ta stranka je go hadalj, sam sto kontra njih imas totalne ludake, sta god upres zajebo si se![]()

Znam nemozes prevalit preko tastature ko su ludzaci.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests