smatraš li tekstove koje ovdje stalno kačiš kao potpuno vjerodostojne,odnosno autore iz Hrvatske,
je li razlog taj što podupireš stavove iznesene u njihovim tekstovima ili to radiš samo da bi isprovocirao reakciju,odnosno kao mučki provokator?
Moderator: Krokodil Behko

Je pa bas ce ti reci..pusti coeka..ima pravo i mrzit i volitzloćko_tokmak wrote:pitanje za @mohra:
smatraš li tekstove koje ovdje stalno kačiš kao potpuno vjerodostojne,odnosno autore iz Hrvatske,
je li razlog taj što podupireš stavove iznesene u njihovim tekstovima ili to radiš samo da bi isprovocirao reakciju,odnosno kao mučki provokator?

Ote mi riječi...zloćko_tokmak wrote:pitanje za @mohra:

(Mučki) provokator čega? Koga? Mislim da je očigledno da biram textove (prvenstveno; autori su u drugom planu) koje smatram kvalitetnima tj. ispravno kritički koncipiranima.zloćko_tokmak wrote:pitanje za @mohra:

Biba wrote:Je pa bas ce ti reci..pusti coeka..ima pravo i mrzit i volitzloćko_tokmak wrote:pitanje za @mohra:

Super drugarice @titichetiticha wrote:Ote mi riječi...zloćko_tokmak wrote:pitanje za @mohra:
Nije moguće da je u Hrvatskoj baš toliki ustašluk?! Pa ja bi ga onda trebala prva osjetiti![]()
Od kud ih samo izvlačiš?
Oreškovićev djed-ustaša! I kaj onda?
Do kojeg koljena ćemo to gledati? I šta on ima s tim?!
Ne zna hrvatski ali idemo čovjeku dati šansu,vidjeti šta može napraviti pa onda ako treba pljuvati!
Bez obzira kaj sam više lijevo orjentirana!
Ne unaprijed osuđivati! Gore ne može biti!
Ne dozvoljavam da mi mediji a pogotovo kakvi trećerazredni novinarčići formiraju misli i utječu na to kakav će moj stav biti!

Na veliku zalost,ali je tako.titicha wrote:Ote mi riječi...zloćko_tokmak wrote:pitanje za @mohra:
Nije moguće da je u Hrvatskoj baš toliki ustašluk?! Pa ja bi ga onda trebala prva osjetiti![]()
Od kud ih samo izvlačiš?
Oreškovićev djed-ustaša! I kaj onda?
Do kojeg koljena ćemo to gledati? I šta on ima s tim?!
Ne zna hrvatski ali idemo čovjeku dati šansu,vidjeti šta može napraviti pa onda ako treba pljuvati!
Bez obzira kaj sam više lijevo orjentirana!
Ne unaprijed osuđivati! Gore ne može biti!
Ne dozvoljavam da mi mediji a pogotovo kakvi trećerazredni novinarčići formiraju misli i utječu na to kakav će moj stav biti!

iskreno mislim da ni sami autori (nekakav Vogrinec,Dežulović i sl. ) ne vjeruju u ono što napišu,ovo ni pas s maslom ne bi pojeo ;Mohr wrote:(Mučki) provokator čega? Koga? Mislim da je očigledno da biram textove (prvenstveno; autori su u drugom planu) koje smatram kvalitetnima tj. ispravno kritički koncipiranima.zloćko_tokmak wrote:pitanje za @mohra:
Još nešto

Eto vidiš, a mi bismo tebi trebali vjerovati to što si ti (nekakav zloćko a povrh toga još i tokmakzloćko_tokmak wrote:iskreno mislim da ni sami autori (nekakav Vogrinec,Dežulović i sl. ) ne vjeruju u ono što napišu,ovo ni pas s maslom ne bi pojeo ;Mohr wrote:(Mučki) provokator čega? Koga? Mislim da je očigledno da biram textove (prvenstveno; autori su u drugom planu) koje smatram kvalitetnima tj. ispravno kritički koncipiranima.zloćko_tokmak wrote:pitanje za @mohra:
Još nešto
nego im je cilj pokrenuti lavinu i prikazati Hrvatsku u negativnom kontekstu,a tebi svaka čast ako su ti oni uzor...

Ali red je da ovdje ipak probušimo konkretni balon, uz prikladno objašnjenje nepopularnog destruktivnog čina.
iako nam hotimična štetočinstva u principu nipošto nisu strana. Bilo je takvih kadrovskih poteza i ranije, s čitavom plejadom likova koji su čitavo vrijeme bili faktično lojalni, u prvom redu, interesu privatnog sektora i krupnog kapitala. No sa zagovorom tzv. stručne Vlade otvorio se, izgleda, neiscrpni prostor za kadroviranje direktno iz tih krugova čiji se interes drastično kosi s onim javnim i državnim. 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest