Bjaaž' ba tamo, vi'š da se samo prilagodjavam tvom načinu izražavanja.ZMAJ wrote:vidi se da smo rođacigreeneyes wrote:Dobro ba međedino.ZMAJ wrote: Međede pitala me javno neki dan, bre
A Djoković je jako pozitivna ličnost.
Moderator: VIP

Bjaaž' ba tamo, vi'š da se samo prilagodjavam tvom načinu izražavanja.ZMAJ wrote:vidi se da smo rođacigreeneyes wrote:Dobro ba međedino.ZMAJ wrote: Međede pitala me javno neki dan, bre
Nole je jedan među ljude, takav uspeh i takva skromnost...svaka mu čast..greeneyes wrote:Bjaaž' ba tamo, vi'š da se samo prilagodjavam tvom načinu izražavanja.ZMAJ wrote:vidi se da smo rođacigreeneyes wrote:Dobro ba međedino.ZMAJ wrote: Međede pitala me javno neki dan, bre![]()
A Djoković je jako pozitivna ličnost.
ZMAJ wrote:Taki smo mi Srbi.....zato nas i svrbiSPINERKA wrote:![]()
samo da kazem --Djokovic je jako simpatican
[ytube][/ytube]
Kupa se redovno...bar tako piše u štampiSPINERKA wrote:ZMAJ wrote:Taki smo mi Srbi.....zato nas i svrbiSPINERKA wrote:![]()
samo da kazem --Djokovic je jako simpatican
[ytube][/ytube]![]()
mislim da nije --cisti --srbin
pa mortam maloSPINERKA wrote:![]()
jel to ti meneKupa se redovno...bar tako piše u štampi![]()
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ja bi digo nos do meseca da sam bar pola ko ongreeneyes wrote:Da, baš je onako narodski čo'ek. Nije se gotov' nimalo uzdigao usprkos svoj toj slavi, parama.
..ZMAJ wrote:ja bi digo nos do meseca da sam bar pola ko ongreeneyes wrote:Da, baš je onako narodski čo'ek. Nije se gotov' nimalo uzdigao usprkos svoj toj slavi, parama.
A nisam baš tolko...ej do stospratnice onako bi do mesecaSPINERKA wrote:..ZMAJ wrote:ja bi digo nos do meseca da sam bar pola ko ongreeneyes wrote:Da, baš je onako narodski čo'ek. Nije se gotov' nimalo uzdigao usprkos svoj toj slavi, parama.nije da nisi digo'

Ne plaća porez jer je prijavljen u Monaku.Hannibal Lecter wrote:Ja sam cuo od komsije da ne placa poreze i da nije istina da se kupa
Nisi ti ljud'na ko on.ZMAJ wrote:ja bi digo nos do meseca da sam bar pola ko ongreeneyes wrote:Da, baš je onako narodski čo'ek. Nije se gotov' nimalo uzdigao usprkos svoj toj slavi, parama.
moram prioznati da ti je ova konstatacija tačnagreeneyes wrote:Ne plaća porez jer je prijavljen u Monaku.Hannibal Lecter wrote:Ja sam cuo od komsije da ne placa poreze i da nije istina da se kupa![]()
Nisi ti ljud'na ko on.ZMAJ wrote:ja bi digo nos do meseca da sam bar pola ko ongreeneyes wrote:Da, baš je onako narodski čo'ek. Nije se gotov' nimalo uzdigao usprkos svoj toj slavi, parama.

greeneyes wrote:Al' haj, moRe se reći da si i ti kakav-takav čo'ek.![]()
![]()
Ne znam koliko ih ima općenito, al' sigurno ih je malo. Pogotovo ovako slavnih osoba.
Koji zeko???SPINERKA wrote:greeneyes wrote:Al' haj, moRe se reći da si i ti kakav-takav čo'ek.![]()
![]()
Ne znam koliko ih ima općenito, al' sigurno ih je malo. Pogotovo ovako slavnih osoba.
..Nas je Zeko bolji.
ZMAJ wrote:Koji zeko???SPINERKA wrote:greeneyes wrote:Al' haj, moRe se reći da si i ti kakav-takav čo'ek.![]()
![]()
..Nas je Zeko bolji.![]()
imaš odgovor na vijestiSPINERKA wrote:ZMAJ wrote:Koji zeko???SPINERKA wrote:greeneyes wrote:Al' haj, moRe se reći da si i ti kakav-takav čo'ek.![]()
![]()
..Nas je Zeko bolji.![]()
nemoj da -podmeces --
--priznaj Yole je dobar ali DZEKO vodi.

Dobar je i Džekson.SPINERKA wrote:greeneyes wrote:Al' haj, moRe se reći da si i ti kakav-takav čo'ek.![]()
![]()
..Nas je DZeko bolji.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest