Moderator: VIP
Zar ima ista ljepse od togaJonas wrote:Tebi bi kuhao unaprijed za iduci dan.Lanci wrote:Dosla kuci rucak ceka na stolukako je to lijepo
Ako je hairlija pripremio ručak, aferim!Lanci wrote:Dosla kuci rucak ceka na stolukako je to lijepo
To on cesto radigreeneyes wrote:Ako je hairlija pripremio ručak, aferim!Lanci wrote:Dosla kuci rucak ceka na stolukako je to lijepo
Kod nas kupiš grožđe ona ti na kasi pojede pola dok otkuca i nikom ništa...pa i kasirke su ljudi zar ne?SPINERKA wrote:Jonas wrote:Otisao u trgovinu po namirnice. Na kasi naplatise mi nar 1,59 € umjesto 0,79 €.To se naime cesto dogadja u EU.
Zbog toga svaki put provjerim svoj racun. A cijene nosim u genima.
Odmah su mi priznali reklamaciju.
...u mojoj okrutnoj drzavi --ako cijena na polici i cijena u kasi nisu iste --dobijas proizvod -na poklon
...uzmes krozdje -jedes ga do kase ono sto ti ostane , ti naplate![]()
...odneses kuci -pojedes pola cokolade , ostatak vratis - nije ti se bas svidjela- dobijes novac nazad
..itd...
Čuvaj ga ko oči na glavi.Lanci wrote:To on cesto radigreeneyes wrote:Ako je hairlija pripremio ručak, aferim!Lanci wrote:Dosla kuci rucak ceka na stolukako je to lijepo
nije to njemu nista navikao je
Pa dobro, valjda to rade samo neke ortodoksnije tvrdiceSPINERKA wrote:
...odneses kuci -pojedes pola cokolade , ostatak vratis - nije ti se bas svidjela- dobijes novac nazad
..itd...
Krokodil Behko wrote:Pa dobro, valjda to rade samo neke ortodoksnije tvrdiceSPINERKA wrote:
..itd...
Osim toga, ovdje je na odjelu voća vaga i voće se tu vaga odmah, prilijepi se cijena,
pa tako da tu nema mogućnosti za manipulaciju.
String wrote:Neki starac pao na ledu i jabuke mu ispale iz kese...skupilo se 5 ljudi da mu ponude pomoc za 10KM i ja sam dosao i rastjerao ih kako bih mu pomogao...za 9KM...
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests