Socrates wrote:Hvala na dobrodoslici.
a Jal me ovaj nasmija sa nickom!

Moderator: Krokodil Behko
Socrates wrote:Hvala na dobrodoslici.
Koja je "naša" tema...Maja wrote:Zmaj daj se preselite na vasu temu.
Zato sam neki dan napisala "o ne jos jedan".
Raspricate se i napisete po nekolike stranice na neodgovarajucoj temi.
Ovo je ozbiljno upozorenje.
Milimetar je milimetar...Podrinjac wrote:Strojar i jesam, ali pričamo o građevini a ne o mašinskim sklopovima.mehaning wrote:A ja pročitao da si ti strojar...Podrinjac wrote:hebo milimetre, samo da se ne sruši.mehaning wrote:
Za sada se dobro drži...
Mada je bilo velikih borbi oko milimetara...
Pa ne radimo mi to namjerno, nego dođemo malo na forum popričati i dogodi se...Maja wrote:De ne pretjeruj sad.
Ne smetate mi vi nego to sto se zapricate na vise tema gdje ne biste trebali. To se zove offtopic ako ne znas. Nekolika posta i nisu problem ali kod vas to budu nekolike stranice. A Zmaj je otvorio temu Od Vardara do Triglava tako da na toj temi mozete pisati sve ono sto nije vezano za ostale forumske teme npr vase neke dogodovstine s drugih foruma.
Jedini mi vam dignemo temu iz sranja...ne želim polemisati o temi....ma razmisli malo bar sa 2gr mozga...Maja wrote:Zmaj daj se preselite na vasu temu.
Zato sam neki dan napisala "o ne jos jedan".
Raspricate se i napisete po nekolike stranice na neodgovarajucoj temi.
Ovo je ozbiljno upozorenje.
mehaning wrote:A što se tiče Mišine teme, zvuči mi previše Jugonostalgična...![]()
Bolje da je otvorio "Ima li pilota u avionu"...
Slažem se...greeneyes wrote:Ma najbolje vas protjerati i niste neki ljudi.![]()
A ja forumašica...mehaning wrote:Slažem se...greeneyes wrote:Ma najbolje vas protjerati i niste neki ljudi.![]()
![]()
Upravo sam predložio anketu, pa počekajmo rezultate...![]()
Ja ču sigurno poštovati želje forumaša...
Aki si ti otvorio, zamoli da je preimenuju...ZMAJ wrote:mehaning wrote:A što se tiče Mišine teme, zvuči mi previše Jugonostalgična...![]()
Bolje da je otvorio "Ima li pilota u avionu"...![]()
![]()
![]()
TO CAREEEE...PRAAVA TEMA
O cemu vi?ZMAJ wrote:A ja forumašica...mehaning wrote:Slažem se...greeneyes wrote:Ma najbolje vas protjerati i niste neki ljudi.![]()
![]()
Upravo sam predložio anketu, pa počekajmo rezultate...![]()
Ja ču sigurno poštovati želje forumaša...
Ehehehegreeneyes wrote:Ma najbolje vas protjerati i niste neki ljudi.![]()
Ja ne želim imati nekih sukoba sa nikim...ZMAJ wrote: Ehehehe![]()
Aj reci jesi li iskren...prvi sukob na ovom forumu mi je bio sa tobom....kad sam skontao...dobio di izvinjenje javno...od tada smo svi troje ok drugari...lažem li?
ZMAJ wrote:Ehehehegreeneyes wrote:Ma najbolje vas protjerati i niste neki ljudi.![]()
![]()
Aj reci jesi li iskren...prvi sukob na ovom forumu mi je bio sa tobom....kad sam skontao...dobio di izvinjenje javno...od tada smo svi troje ok drugari...lažem li?
Spinerko grešiš kao što sam i ja pogrešio prvi dan na ovom forumu. Jednostavno..ma ssuper likovi...SPINERKA wrote:ZMAJ wrote:Ehehehegreeneyes wrote:Ma najbolje vas protjerati i niste neki ljudi.![]()
![]()
Aj reci jesi li iskren...prvi sukob na ovom forumu mi je bio sa tobom....kad sam skontao...dobio di izvinjenje javno...od tada smo svi troje ok drugari...lažem li?![]()
Ah vi muski to znate--- -pravilo je -isprebijaj najpopularnijeg - i haj ' se druziti .
Ma zezam se druGe. Valjda si spoznao kak'i sam dosad.ZMAJ wrote:Ehehehegreeneyes wrote:Ma najbolje vas protjerati i niste neki ljudi.![]()
![]()
ZMAJ wrote:Spinerko grešiš kao što sam i ja pogrešio prvi dan na ovom forumu. Jednostavno..ma ssuper likovi...SPINERKA wrote:ZMAJ wrote:Ehehehegreeneyes wrote:Ma najbolje vas protjerati i niste neki ljudi.![]()
![]()
Aj reci jesi li iskren...prvi sukob na ovom forumu mi je bio sa tobom....kad sam skontao...dobio di izvinjenje javno...od tada smo svi troje ok drugari...lažem li?![]()
Ah vi muski to znate--- -pravilo je -isprebijaj najpopularnijeg - i haj ' se druziti .
Jesam...i car si..greeneyes wrote:Ma zezam se druGe. Valjda si spoznao kak'i sam dosad.ZMAJ wrote:Ehehehegreeneyes wrote:Ma najbolje vas protjerati i niste neki ljudi.![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests