Ma ja, dobro si ... ANTIFA se proglašava terorističkom organizacijom, fašisam iz on the rajz, plate dobre, zdravstvo, školstvo, vlada vam radi, ma ljepota božija koliko je dobro ... baš živite ''američki san''rocko wrote: 21 Oct 2025, 10:33Mene nesekira ja na temu zivota u BiH bacim maksimalno 5 postova godisnje ja u BiH dodjem ko turista ono okrenem jagnje rostiljam u svojoj avliji pod grozdjem nepametujem.o.politici u BiH ili dodjem na dzenaze mada probam da vidim familu dok su zivi.edo_79 wrote: 21 Oct 2025, 10:22
Vjerovatno iz istog razlog zbog koga nekoga ko ne živi u BiH toliko sekira šta se dešava ovdje .... a i more nam se ... ha ya ... a vi uživajte u ekonomskom procvatu od tarifa i rušenja ustavnog poretka u Great States of Ameriki![]()
Ustavnu.poredak nije u nikakvoj opasnosti a do sad smo id tarifa skupili 300 milijardi a prije je bilo 80 milijardi godisnje I tim param se otplacuje unutrasnjih dug.
Zivi se dobro I'ma se moze se.
Kukaju oni socijalci , vecini Bosnja je dobro ljudino vozaju se Porsche I Ferrari , Fuddo voza Mercedes. Nema Bosnja u USA sirotinje
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 470 times
- Been thanked: 1431 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 156 times
Antifa terrorist bjeze pacovi koji su podgovarali djecu u Taj belajedo_79 wrote: 21 Oct 2025, 10:41Ma ja, dobro si ... ANTIFA se proglašava terorističkom organizacijom, fašisam iz on the rajz, plate dobre, zdravstvo, školstvo, vlada vam radi, ma ljepota božija koliko je dobro ... baš živite ''američki san''rocko wrote: 21 Oct 2025, 10:33
Mene nesekira ja na temu zivota u BiH bacim maksimalno 5 postova godisnje ja u BiH dodjem ko turista ono okrenem jagnje rostiljam u svojoj avliji pod grozdjem nepametujem.o.politici u BiH ili dodjem na dzenaze mada probam da vidim familu dok su zivi.
Ustavnu.poredak nije u nikakvoj opasnosti a do sad smo id tarifa skupili 300 milijardi a prije je bilo 80 milijardi godisnje I tim param se otplacuje unutrasnjih dug.
Zivi se dobro I'ma se moze se.
Kukaju oni socijalci , vecini Bosnja je dobro ljudino vozaju se Porsche I Ferrari , Fuddo voza Mercedes. Nema Bosnja u USA sirotinje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fasizam to se vise ofucalo to je ko da ja sad kazem ti si fascists jer imas drugaciji stav. Moja plata je dobra da ti kazem koliko ja I hanuma zaradimo nebi.mi vjerovao. Zdravstvo najbolje na svijetu sad o zdravtvenom.osiguranju bi se dalo pricaati no kapitalisticki zdravstveni sisteme , toliko je los da ljekari iz njemacke I uk dolaze da rade ovdje , skolstvo je super Ako zivis u normalnoj sredini ,
Ko radi Taj I'ma a nama je zivotu bajka ja zimi I ljeti PO Aruba skija se PO Vermontu I New Hampshire, lovi se PO Montani I Wyoming.
Jebo te kad shvatim hodam PO mjestima koje 90% ljudi sa kojima Sam odrastao su samo vidjeli na ekranu
Jel ti razumijes koncept Americkog unutrasnjeh duga?
Da to nije stvarni dug nego da smo.posudili sami.od sebe to jeste potrosili pare koje cemo skupiti.u budunosti od poreza I tarifa.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 470 times
- Been thanked: 1431 times
Ma kakav stvarni dug ... to je samo fiktivno ... hahahahahahahahaharocko wrote: 21 Oct 2025, 11:03Antifa terrorist bjeze pacovi koji su podgovarali djecu u Taj belajedo_79 wrote: 21 Oct 2025, 10:41
Ma ja, dobro si ... ANTIFA se proglašava terorističkom organizacijom, fašisam iz on the rajz, plate dobre, zdravstvo, školstvo, vlada vam radi, ma ljepota božija koliko je dobro ... baš živite ''američki san''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fasizam to se vise ofucalo to je ko da ja sad kazem ti si fascists jer imas drugaciji stav. Moja plata je dobra da ti kazem koliko ja I hanuma zaradimo nebi.mi vjerovao. Zdravstvo najbolje na svijetu sad o zdravtvenom.osiguranju bi se dalo pricaati no kapitalisticki zdravstveni sisteme , toliko je los da ljekari iz njemacke I uk dolaze da rade ovdje , skolstvo je super Ako zivis u normalnoj sredini ,
Ko radi Taj I'ma a nama je zivotu bajka ja zimi I ljeti PO Aruba skija se PO Vermontu I New Hampshire, lovi se PO Montani I Wyoming.
Jebo te kad shvatim hodam PO mjestima koje 90% ljudi sa kojima Sam odrastao su samo vidjeli na ekranu
Da to nije stvarni dug nego da smo.posudili sami.od sebe to jeste potrosili pare koje cemo skupiti.u budunosti od poreza I tarifa.
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25846 times
- Been thanked: 26411 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14076 times
- Been thanked: 23359 times
- Status: Online
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4371 times
- Been thanked: 3305 times
Al ne zna manga više šta će od sebe. Te putko valja te ne valja a pred Zelenskim imam osjećaj da prvo baci grah prije nego što zauzme stav 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- rocko
- Inventar foruma

Rekao je Zelinskom satrace te Putin ko fap zabuMelek wrote: 21 Oct 2025, 22:34 Al ne zna manga više šta će od sebe. Te putko valja te ne valja a pred Zelenskim imam osjećaj da prvo baci grah prije nego što zauzme stav![]()
- rocko
- Inventar foruma

Ti zivi u dzenetu u kojem zivis ja cu da tavorim u ovoj USA.edo_79 wrote: 21 Oct 2025, 11:11Ma kakav stvarni dug ... to je samo fiktivno ... hahahahahahahahaharocko wrote: 21 Oct 2025, 11:03
Antifa terrorist bjeze pacovi koji su podgovarali djecu u Taj belaj
Da to nije stvarni dug nego da smo.posudili sami.od sebe to jeste potrosili pare koje cemo skupiti.u budunosti od poreza I tarifa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izuzev misljenja o USA ja Jos nisam dobio smislen odgovor sta tjera osobu koja zivi negdje tamo da se brine Velikom Donaldom?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- rocko
- Inventar foruma

Zna se da ti radis za DHS bice Fuddo smoto nekoga meksikanca I veze ga
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3746 times
- Been thanked: 1493 times
Onaj kash, oči uvijek k'o da vidi neku prikazu koju niko osim njega ne vidi. Ova administracija je obični cirkus.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

A zamisli, on ne spava 70 i kusur sati, nikom ne vjeruje.
A to kad moze da ne spava toliko vremena je znak da je ozbiljan sociopata, tako sad neki doktor objasnjavao na tv.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 690 times
- Been thanked: 1078 times
mozda bi Kamala do sad WW3 pocerala bez pardona
nema tu win win, nemos bit pametan
nema tu win win, nemos bit pametan
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- rocko
- Inventar foruma

Uh bas sociopata samo oni nespavaju?Fuddo wrote: 22 Oct 2025, 20:51A zamisli, on ne spava 70 i kusur sati, nikom ne vjeruje.Quds wrote: 22 Oct 2025, 20:41
Onaj kash, oči uvijek k'o da vidi neku prikazu koju niko osim njega ne vidi. Ova administracija je obični cirkus.
A to kad moze da ne spava toliko vremena je znak da je ozbiljan sociopata, tako sad neki doktor objasnjavao na tv.
Insomnia je symptom nekog drugog problema, Al da je to znak sociopata je budalastina taj doktor sigurno ima diplomu sa Univerziteta u Kiseljaku.