Uh sta sad sto je covjek razrok kao manje je vrijedan, bas lijepo razmisljanje vidi SE da glasas za demorats.
Nego koliko su indijaca, crnaca, arapa i sl. ti covjekoljubivi demokrati postavili na funkciju Direktora FBI?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Uh sta sad sto je covjek razrok kao manje je vrijedan, bas lijepo razmisljanje vidi SE da glasas za demorats.

Postavili Predsjednika, što se kod Republikanaca neće desiti ni za 100 godina. I ne rugam se ja nikakvoj razrokosti, nego načinu na koji gleda, kao da ima pretvrdu stolicu... nema on očnih mana, nego u pokušaju da izgleda važno, ispada cirkus...Hegseth pijanica...uživo na TV govori kako nije 10 godina prao ruke da bi stekao imunitet.... Kennedy našao mrtvog medvjeda kraj puta, stavio u haubu da pojede...kad je vidio da će predugo biti u gepeku, ni manje ni više, izbaci ga u Central Park, doveze bicikl, i napravi scenu kao da je neko udario medu biciklom i ubio ga...i sve to prizna, i on na TV. Treba li dalje? Sve sama građa za dobrog cirkusa.rocko wrote: 23 Oct 2025, 03:20Uh sta sad sto je covjek razrok kao manje je vrijedan, bas lijepo razmisljanje vidi SE da glasas za demorats.Quds wrote: 22 Oct 2025, 20:41
Onaj kash, oči uvijek k'o da vidi neku prikazu koju niko osim njega ne vidi. Ova administracija je obični cirkus.
Nego koliko su indijaca, crnaca, arapa i sl. ti covjekoljubivi demokrati postavili na funkciju Direktora FBI?

Najmanje 10 godina ...

Izabrali gradjan a on postavio sve bijele waspsQuds wrote: 23 Oct 2025, 03:56Postavili Predsjednika, što se kod Republikanaca neće desiti ni za 100 godina. I ne rugam se ja nikakvoj razrokosti, nego načinu na koji gleda, kao da ima pretvrdu stolicu... nema on očnih mana, nego u pokušaju da izgleda važno, ispada cirkus...Hegseth pijanica...uživo na TV govori kako nije 10 godina prao ruke da bi stekao imunitet.... Kennedy našao mrtvog medvjeda kraj puta, stavio u haubu da pojede...kad je vidio da će predugo biti u gepeku, ni manje ni više, izbaci ga u Central Park, doveze bicikl, i napravi scenu kao da je neko udario medu biciklom i ubio ga...i sve to prizna, i on na TV. Treba li dalje? Sve sama građa za dobrog cirkusa.rocko wrote: 23 Oct 2025, 03:20
Predsjednik pravi AI vide 'đe sere po građanima, pa to nema ni u Ruandi. Da mu je Hegseth bar rekao kako izgleda maska za pilota. E, moj roćko.![]()

Laz

Kako ono bi sta ce zid bice ljestve , joj ba ko ce to pohapsit.

Ako ti je “veliki trump” postao svetinja koju moras braniti po svaku cijenu, a vidimo iz prilozenog, to nije vise stav nego fanatizam i zalostno je da to ne vidis. Kroz branjenje njega samo pokazujes ko si TI zapravo.rocko wrote: 24 Oct 2025, 06:11
Fino dodju prijave se dobiji 1000 dollara I let kuci.
Zna Veliki Trump sta radi sad je 1hb viza 100k 80k odobri se eto 8 milijardi.
Svako obecanje koje je dao Veliki Trump je ispunio , radi ono sto je narod ga izabrao da uradi

Vidis to ti je dokazi koliko mene zaboli , pitanje idalje stoji gdje god da obitavas zasto se ti brines Velikim Donaldom J. Trumpom?immuno wrote: 21 Oct 2025, 10:36rocko wrote: 21 Oct 2025, 10:23
To nije odgovor na moje pitanje nego deflekcija.
Ako ovdje zivis imas Americko drzavljanstvo glasas za onog sa Kim se slazes a I nemoras glasati, Al Ako ne glasas nemoj se ni zaliti na rezultate izbora.
Pa jedu cuke i.mace mislim nejedu vise granica sigurna 5 ljudi proba uci dnevno ilegalno , mrtvilo na granici a ove ilegalce koji su usli za Bajdena I Obame hiljadama dnevno izbacujemo.
Jaran mi se umirovio iz US Army pa sad pilotira transportni za ICE svaki Dan baci 2-3 ture a on je jedan od desetina pilota na tom zadatku.
Nego zasto tebe u Njemackoj sekira Veliki Trump Evo mene na primjer prvog zaboli koje premier njemacke
Ne znam , kad odem u Njemacku reci cu ti![]()

Nemam ja sta njega braniti nego reagujem na lazi I izmisljotine o Velikom Trumpu ,uvijek_kontra wrote: 24 Oct 2025, 06:20Ako ti je “veliki trump” postao svetinja koju moras braniti po svaku cijenu, a vidimo iz prilozenog, to nije vise stav nego fanatizam i zalostno je da to ne vidis. Kroz branjenje njega samo pokazujes ko si TI zapravo.rocko wrote: 24 Oct 2025, 06:11
Svako obecanje koje je dao Veliki Trump je ispunio , radi ono sto je narod ga izabrao da uradi
Idolizacija manijaka poput njega je veliki alarm.
Sto se obecanja tice, sta je sa End the Offshoring Act, infrastrukturom, Medicaid, Medicare?

Zato ćete sami sebi brat kupus, paprike, paradajz, šišat travnjake, popravljat krovove, cijevi, krečiti .... ups ... do mene ... VI STE GOSPODA VI TO NE RADITErocko wrote: 24 Oct 2025, 06:11Kako ono bi sta ce zid bice ljestve , joj ba ko ce to pohapsit.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests