edo_79 wrote: 24 Oct 2025, 08:46
rocko wrote: 24 Oct 2025, 06:11
Kako ono bi sta ce zid bice ljestve , joj ba ko ce to pohapsit.
Fino dodju prijave se dobiji 1000 dollara I let kuci.
Zna Veliki Trump sta radi sad je 1hb viza 100k 80k odobri se eto 8 milijardi.
Svako obecanje koje je dao Veliki Trump je ispunio , radi ono sto je narod ga izabrao da uradi
Zato ćete sami sebi brat kupus, paprike, paradajz, šišat travnjake, popravljat krovove, cijevi, krečiti .... ups ... do mene ... VI STE GOSPODA VI TO NE RADITE
Pa I to ce Neko da radi za pravu satnicu , sjecam SE kada su svi vristali da Ako podignu satnicu onim sto rade u fast food I ugostiteljstvu da ce sve propasti danas u McD $ 22, Wendy's 20. 5 Guys $ 21, niti oni propali niti cijene otisle gore.
ja sto NE posadim u svojoj basci, onako ko terapiju protiv stresa ( ostavljam PO break room paradajize, patlidzane, mahune, krastavce sa znakom Free, help yourself) to kupim sa farmi u komsiluku
travu kosi ko stigne Ili ja Ili dijeca, Pali traktor I deri.
platis firmu I dodju metnu krov ja amerikanac ja meksikanac boli te nes piti kafe sa njima, mjenasj krov svakih 15-20 godina,
NE krecis svake godine, a zavisno koja je Kuca u pitanju kad Ili krece nase Bosnje Jos kad Zavrse na kraju Dana ubijemo par piva I rostilj a bogami na kraju bude jagnje sa raznja, Ili na drugoj kuci kreci fini MAGA crnac I dva bijelca isto MAGA ekipa Koji rade za njega, a zivim u nezagadjenim podrucijima
Tako da krecenje ide svakih 5-6 godina, a ko god Dodje kaze ko ti je ovo krecio ja samo proslijedim business cards I kajem Sam nazovi rade top notch,
Kad zaradis Dobro drugi to rade za tebe. znas li ti koliko je moj sat rada, Meni je bolje raditi 3 sata I platit nekog da kreci cijeli Dan za tu sumu.