Republikanci/Donald Trump

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14149 times
Been thanked: 23497 times
Status: Online

Re: Republikanci/Donald Trump

Post by Fuddo »

ironman wrote: 24 Oct 2025, 09:05 Srusio istocno krilo WH da pravi dvoranu za bal.Ta dvorana ce kvadraturom biti skoro duplo veca od ostatka WH :D.
Ko upravlja tim manijakom i kakve ideje mu ubacuje u glavu..ovo ko dozivi kraj mandata pa kad sve ispliva na povrsinu,SNL ce imat materijala za naredne dvije decenije..
Ideoloski tvorac, nesto kao dugin kod putina

Vehicle of divine providence… :D.
Gromovu ti nenu, s kakvim mi lunaticima imamo posla, ovo da je film bilo bi previse.
Dozvolite da se obratimo
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25970 times
Been thanked: 26590 times
Status: Offline

Post by ironman »

Kad dodje vrijeme iznijece plan :grana
Ponizili su sve sto su mogli ponizit.Ono kad sam gledao onaj govor ministra oficirima.
Pa da je nas nako poslozio neko onda i poceo nako srat, je ne znam naslo bi se bar pola ljudi da ga na mjestu sastavi sa zemljom.
Dobro si reko skupina lunatika .
I spremnih na sve.
dream of spring...
edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1444 times

Post by edo_79 »

Fuddo wrote: 24 Oct 2025, 09:29
ironman wrote: 24 Oct 2025, 09:05 Srusio istocno krilo WH da pravi dvoranu za bal.Ta dvorana ce kvadraturom biti skoro duplo veca od ostatka WH :D.
Ko upravlja tim manijakom i kakve ideje mu ubacuje u glavu..ovo ko dozivi kraj mandata pa kad sve ispliva na povrsinu,SNL ce imat materijala za naredne dvije decenije..

Gromovu ti nenu, s kakvim mi lunaticima imamo posla, ovo da je film bilo bi previse.

Ovakav standing ovation na rečenicu ''We love poorly educated'' .... Šta reći, koju poruku poslati .... :plavi :plavi :plavi :plavi
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 718 times
Been thanked: 1101 times

Post by tuzlak1212 »

ja se samo pitam u sta svijet ne gleda dok ovaj privlaci svu paznju i pravi gluposti jednu za drugom

jer ovo neko gura, podrzava, ovo nisu cista posla
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14149 times
Been thanked: 23497 times

Post by Fuddo »

Team rocko

Dozvolite da se obratimo
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 243 times
Been thanked: 156 times

Post by rocko »

uvijek_kontra wrote: 24 Oct 2025, 08:15 Nije ad hominem kad ti neko ukaze da slijepa odanost bilo kome, pa i Trumpu, pokazuje manjak kritickog razmisljanja. I kakve ima veze gdje zivim?? Lazi i populizam su svugdje isti.

I da, mogu komentarisati svjetsku politiku i ako ne zivim u Ameriki jer njegove odluke imaju globalne posljedice. Ponavljam, problem nije sto volis trumpa, nego sto aman da ne vidis nista osim njega. :grana
Pazi ti ides idejom da on radi Nesto sto ga mi nismo izabrali da uradi, Veliki Trump radi Ono sto je obecao da ce uraditi Ako glasamo za njega I 77,3 miliona Nas je glasalo za njega I za razliku od lazljivih politicara tipa Obame I Bajdena on odrzava svoja obecanja.

Bitno je jer to sto njegove odluke imaju globalna poslijedice neznaci nista za tebe I druge Koji nisu US drzavljani jer vi osim suplje price nemate utjecaja na odluke Velikoga Trumpa niti utjecaj ko ce biti Predsjednik USA.
Ti I svi drugi Koji nisu US drzavljani mozete komentaristai ako I kada budu poslijedice PO vas Ali fokus na poslijedice ne na napadanje tudjeg Predsjednika.

Obrati paznju Kako ja kao Bosanac/Bosnjak vrlo Malo komentarisem na temu politike I politicara u BiH, vecinom pricam o nekim davnim vremenima kada Sam zivo stalno u BiH, ko Sam ja da sad iz USA svrdlam nekome ko zivi u BiH za kog da glasa, ko ga laze a ko mu dobro zeli u nekom mom misljenju formiranom na naslovima iz stampe I par minuta sto SE dotaknemo politike u komunikaciji sa familijom, duze ide rasprava koliko posliti janje na raznju nego joj sta vam rade ovi hajvani.

Nego sutim I pustim one koji tu zive I kojih SE to direktno tice da odluce za koga glasati.
To je mazohizam brinuti SE I omalovazavati nekoga koga ne poznajes jer u nekom svijetu u kojem vi zivite gdje vi dajete sebi za pravo da SE osjecate uvrijedjenim jer Nas boli za ostatkom svijeta , nismo vam mi duzni pomoci da SE osjecate fino.
Last edited by rocko on 25 Oct 2025, 07:27, edited 3 times in total.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Fuddo wrote: 23 Oct 2025, 22:14

Meksicki kvart, al nidje meksikanca zGlave
Sve pohapsili
I ona burita ne rade :D.
Joj ljepote , to Veliki Trumpe rastjeruj ih
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Masamune wrote: 24 Oct 2025, 08:32 Kad primijetiš da imaš posla sa nekim teškim fanatikom na kraju ništa drugo ti i ne preostane nego ad hominem, a u tim slučajevima je opravdan.

Jer jbg, kako ono kažu, i to je #freespeech
Hej I'ma I free speech granice a ad hominem ti pokazuje da jedan NEMA argumenata da pobijedi sagovornika pa napad pocinju na lik sagovornika.

Od prvog Dana ponosno uz Velikog Trumpa

Image
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

edo_79 wrote: 24 Oct 2025, 08:46
rocko wrote: 24 Oct 2025, 06:11

Kako ono bi sta ce zid bice ljestve , joj ba ko ce to pohapsit.

Fino dodju prijave se dobiji 1000 dollara I let kuci.

Zna Veliki Trump sta radi sad je 1hb viza 100k 80k odobri se eto 8 milijardi.

Svako obecanje koje je dao Veliki Trump je ispunio , radi ono sto je narod ga izabrao da uradi
Zato ćete sami sebi brat kupus, paprike, paradajz, šišat travnjake, popravljat krovove, cijevi, krečiti .... ups ... do mene ... VI STE GOSPODA VI TO NE RADITE :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi
Pa I to ce Neko da radi za pravu satnicu , sjecam SE kada su svi vristali da Ako podignu satnicu onim sto rade u fast food I ugostiteljstvu da ce sve propasti danas u McD $ 22, Wendy's 20. 5 Guys $ 21, niti oni propali niti cijene otisle gore.

ja sto NE posadim u svojoj basci, onako ko terapiju protiv stresa ( ostavljam PO break room paradajize, patlidzane, mahune, krastavce sa znakom Free, help yourself) to kupim sa farmi u komsiluku

travu kosi ko stigne Ili ja Ili dijeca, Pali traktor I deri.

platis firmu I dodju metnu krov ja amerikanac ja meksikanac boli te nes piti kafe sa njima, mjenasj krov svakih 15-20 godina,

NE krecis svake godine, a zavisno koja je Kuca u pitanju kad Ili krece nase Bosnje Jos kad Zavrse na kraju Dana ubijemo par piva I rostilj a bogami na kraju bude jagnje sa raznja, Ili na drugoj kuci kreci fini MAGA crnac I dva bijelca isto MAGA ekipa Koji rade za njega, a zivim u nezagadjenim podrucijima
Tako da krecenje ide svakih 5-6 godina, a ko god Dodje kaze ko ti je ovo krecio ja samo proslijedim business cards I kajem Sam nazovi rade top notch,
Kad zaradis Dobro drugi to rade za tebe. znas li ti koliko je moj sat rada, Meni je bolje raditi 3 sata I platit nekog da kreci cijeli Dan za tu sumu.
Last edited by rocko on 25 Oct 2025, 07:16, edited 4 times in total.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Krokodil Behko wrote: 24 Oct 2025, 08:59 Inače, javni dug premašio 38.000.000.000.000, iliti 38 triliona.
Samo od januara do danas, nekih virka 10 mjeseci - dva triliona.
To znači da će on za svog mandata, podići dug za oko 9 triliona.
Otplacuju to tarife, NE sekiraj SE
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Pa mogu jednog dan kada ponovno budu u Bijeloj Kuci demokrate srusiti I napravit Kako je nekada bilo :plavi
A pisaj SNL ti su propali prije 20 godina, ovo su zavrsni trzaji Niko ba vise negleda tu late tv, ti sto su gledali Ili su umrli Ili su u starackim gdje SE tv gase u 2200-2300 Ili ih gledaju u nekim zemljama u razvoju. ostali vrte kanale na streaming services
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Masamune wrote: 24 Oct 2025, 09:26 Onaj Pete Hegseth im je najgori.

Ono je neki njihov Rambo Isak.
Za razliku od Ramba I, on je zavrsio Ivy League fakultet I magistrirao sa istih j... ga PO tebi su Princeton and Harvard skole u rangu Univerziteta u Travniku Ili vec gdje je Ramo I diplomirao.

Bio na deployed , bio oficir, nikada NIje rekao jednu glupost, vrlo fin I pametan insan,

Nego fokus na Ramu mada budi oprezan nekada kada Sam ja zivio u Sredisnjoj Bosni a Ramo I bio Krim Tehnicar mnogi Koji su glumili zajebane likove specijalni sa Krtelja I sl. nisu smjeli tome Rami izaci na mejdan.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Image

zbog velike potraznje dozvoli 7 do 10 Dana za isporuku

https://www.trumpstore.com/product/trump-2028-hat/
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

ironman wrote: 24 Oct 2025, 09:47 Kad dodje vrijeme iznijece plan :grana
Ponizili su sve sto su mogli ponizit.Ono kad sam gledao onaj govor ministra oficirima.
Pa da je nas nako poslozio neko onda i poceo nako srat, je ne znam naslo bi se bar pola ljudi da ga na mjestu sastavi sa zemljom.
Dobro si reko skupina lunatika .
I spremnih na sve.
Pa bolan karaju vas nepismeni tipovi 30 godina od 1996 suti te vi Tako zajebani bolan tjeralo ljude iz stanova za 500 KM duga za grijanje Ili struju pa koga je bolan ko sastavio, robujete imate 1 slobodan Dan u 2 sedmice, ti Koji su vam to spremili svoju su djecu pozaposljavali na budjetsku sisu.

karakteri tipa Eseda Radeljasa hvale SE Kako karaju curice za posao .

De bola pocni te sastavljat pokazi vise ta muda negdje osim na forumu.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

edo_79 wrote: 24 Oct 2025, 10:15

Ovakav standing ovation na rečenicu ''We love poorly educated'' .... Šta reći, koju poruku poslati .... :plavi :plavi :plavi :plavi
Poruka je bila sirokim masama koje su glasle za njega, da on njih voli za razliku od Hilary I njene :"Korpe Odvratinh" Obaminog :"Ogorceni polupismeni ljudi Koji SE drze njihove biblije I oruzja"

Ono seru pa SE cude kada nedobiju glasove, glasacke masina SE sastvlja od Phd I podvornika. svaki glas vrijedi isto, Al j... ga to Niko NIje javio demorats , Tako da naredna 2 Predsjednika ce da budu Republikanci.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

A dok god je ovakvih jedini spas je Veliki Trump

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Fuddo wrote: 24 Oct 2025, 14:49 Team rocko

I Tako pisao dodik a njega I njegovo Pismo Veliki Trump popisao, to jeste da mu jedan golden shower.

Realno gledajuci dodik je problem patriota u BiH, j... ga njihov je problem da ga sjebu,mozda vise SE brinuti ko je izabran na Koju funkciju u BiH a manje SE brinuti Velikim Trumpom

Veliki Trump popravlja situacija u USA.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9820 times
Been thanked: 11549 times

Post by Krokodil Behko »

rocko wrote: 25 Oct 2025, 06:16
Krokodil Behko wrote: 24 Oct 2025, 08:59 Inače, javni dug premašio 38.000.000.000.000, iliti 38 triliona.
Samo od januara do danas, nekih virka 10 mjeseci - dva triliona.
To znači da će on za svog mandata, podići dug za oko 9 triliona.
Otplacuju to tarife, NE sekiraj SE

Ako otplaćuju, dug bi trebao opadati a ne rasti
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Ja nisam jos naisao ni na jednog insana,nekog intelektualca ili bilo koga ko je kad ga pogledas covjek a da je rekao nesto pohvalno o MAGA pokretu.
Jednostavno sve ono smece koje je postojalo se sabralo doslo do poluga moci i imamo sta imamo.

dream of spring...
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

A ja ne znam ko su ljudi koje je prevario maga pokret i glasase za ono.. slusaj ovo
dream of spring...
Post Reply

Return to “Svijet”